• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

evet canım genişliğini oturumunu çok beğendim ama içini biraz göstermelik yapmış.daha çok masraf açtı bize.o kendinde olmamasından bahane bulmuş olabilir canım.temizliği zor olsada güzel görünüyo.diğer türlü de avize temizliği var zaten :)

Avize için yine yer var ama avize almayacakmısın ?

ekleyim canım olanları
Eki Görüntüle 1483945 salon
Eki Görüntüle 1483946 mutfak
Eki Görüntüle 1483949 oturma odası
Eki Görüntüle 1483951 ara iki bölüm bu bi bölmesi ikinci bölmesi de aynı
Eki Görüntüle 1483955 yatak odası

Eki Görüntüle 1483956 boş oda,biri çalışma biri misafir odası olur diye düşüyoruz

Eki Görüntüle 1483958 boş oda
Eki Görüntüle 1483959 tuvalet
Eki Görüntüle 1483960 banyo

sadece salona avize takılanilcek.daha bitmemiş sanırım alçıları ve kapıtları falan yapışcakmış.
güle güle oturrun canım çok güzel oluyor eviniz :)

ekleyim canım olanları
Eki Görüntüle 1483945 salon
Eki Görüntüle 1483946 mutfak
Eki Görüntüle 1483949 oturma odası
Eki Görüntüle 1483951 ara iki bölüm bu bi bölmesi ikinci bölmesi de aynı
Eki Görüntüle 1483955 yatak odası

Eki Görüntüle 1483956 boş oda,biri çalışma biri misafir odası olur diye düşüyoruz

Eki Görüntüle 1483958 boş oda
Eki Görüntüle 1483959 tuvalet
Eki Görüntüle 1483960 banyo

sadece salona avize takılanilcek.daha bitmemiş sanırım alçıları ve kapıtları falan yapışcakmış.
Güzel oluyo gerçekten canım :) güle güle oturun

Oh kampanyasıyla geldi kuzuu :)
sabahtan beri burdayım ama pek keyfim yok oyüzden yazmadım sadece okudum.bunu görünce dayanamdım sizede sölim dedim. essede jus mini kompakt set var birde jus mutfak gereç seti. bunları çok beğeniyordum pahalı diye almıyordum şimdi alsammı bilmeiyorum. o küçücük şeylere okadar para vermek çok doğru değil sanırım.

bişey alamıycam ama bakıcam yinede :KK53:
bak canım bak seni çeken birşeyler bulursun :) tencerede kaç lt almıştınki. ben kütahya porseleninkini almıştım. 5 ve 7 lt lik iki tenceresi var. iki kapak var. biri düdüklü kapağı diğeri cam kapak.

sabahtan beri burdayım ama pek keyfim yok oyüzden yazmadım sadece okudum.bunu görünce dayanamdım sizede sölim dedim. essede jus mini kompakt set var birde jus mutfak gereç seti. bunları çok beğeniyordum pahalı diye almıyordum şimdi alsammı bilmeiyorum. o küçücük şeylere okadar para vermek çok doğru değil sanırım.
Canım hayırdır , kötü bişey yoktur umarım ?
Bir de evet kuzu şimdi baktım dediklerine de gereksiz geldi bana da. 10 liraya hallolacak işler :) : p

Back
X