• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

buarada kızlar bukadar huzursuzluğun içinde bugün bir haber aldım. birisi bize ev bulmuş. normalde baktığım evlere göre yarı parası. tanıdık olduğu için ve benim bir an önce haber vermem lazım. ama ben bizimkiyle konuşmadığım için havada
Süper bi habermiş buu. Bence hemen söylemelisin . Böyle fırsatları kaçırmamak gerek :)

aynen cnaım .

kesinlikle. geçen beni böyle üzdü gene. bende ona birşey almıştımç çok istediği birşeydi küçük ama öyle maddi değeri falan yok yani. sonra verdm diyor ben nasıl seni üzdüm seni beni bukadar düşünürken. ben sensiz bir hayat düşünemem diyor. ama davranışlar bambaşka oluyor. kısmet artık ya.
Bak bi kaç güne düzelicek aranız ve bu anları hatırlamayacaksın bile. Sıkma güzel canını sen.
buarada kızlar bukadar huzursuzluğun içinde bugün bir haber aldım. birisi bize ev bulmuş. normalde baktığım evlere göre yarı parası. tanıdık olduğu için ve benim bir an önce haber vermem lazım. ama ben bizimkiyle konuşmadığım için havada
Ev için de konuş bence. Hem belki vesile olur aranız düzelir. Sonuçta büyük bi stres daha bitebilir.

Bak bi kaç güne düzelicek aranız ve bu anları hatırlamayacaksın bile. Sıkma güzel canını sen.

Ev için de konuş bence. Hem belki vesile olur aranız düzelir. Sonuçta büyük bi stres daha bitebilir.
sabah bana ağır konuştu aramak gelmiyor içimden. o ararsa söyleerim.

canım bende essenin takımlarını düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim. diğer takımlarla fiyat farkı çok yok arada diye. bunların kaselerini beğenmemiştim. birde içerik olarak fincanları yoktu sanırım
Kuzu nerden soktun aklıma bunları şimdi almak istiyorum alamıyorum :cry: Tam istediğim gibi dümdüz takım. Fincanı da varsın olmasın. Bu modeller daha pahalı normalde

Bu arada, Ben o siteden daha önce alışveriş yaptım canım bi sıkıntı çıkmadı zaten çokta yakınmışız mağazaya :KK70:
Yaa süpersin ben de araştırdım yorum bulmak için hiç oradan bişey almamıştım diye ama bulamamıştım.
Sağol kuzuu :)

Kuzu nerden soktun aklıma bunları şimdi almak istiyorum alamıyorum :cry: Tam istediğim gibi dümdüz takım. Fincanı da varsın olmasın. Bu modeller daha pahalı normalde
o fincan takımlarını kullanıyorsun ama. arkadşalarım kullanıyor en azından

Konuş bence yaa kaçırma canım fırsat hep olmuyo

Back
X