• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Geçen yıl çiçekli olanlardan almıştım ben bi tane :KK70: etrafı kurcalarken hatırladım dün
Aa hangi çiçekliiii :D
Bak ben şunları almayı düşünüyorum.
N11.de daha ucuza ve kargo bedava buldum aynı markayı :D
Araştırmacı ruhum sağolsun :D

Eklentiler

• 23738207_319013491.webp
    23738207_319013491.webp
    81 KB · Görüntüleme: 66
  • 48736600_319010001.webp
    48736600_319010001.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 41
Aa hangi çiçekliiii :KK70:
Bak ben şunları almayı düşünüyorum.
N11.de daha ucuza ve kargo bedava buldum aynı markayı :KK70:
Araştırmacı ruhum sağolsun :KK70:
:D :D sendeki bu ruh beni benden alıyo zaten bol çiçekli bişeydi sitede şimdi göremedim bu ikinci resimdeki yeni ama canım onu görmemiştim :) ilk resimdekinin pudra pembesi var bide bende :D

:KK70: :KK70: sendeki bu ruh beni benden alıyo zaten bol çiçekli bişeydi sitede şimdi göremedim bu ikinci resimdeki yeni ama canım onu görmemiştim :) ilk resimdekinin pudra pembesi var bide bende :KK70:
Sorma ya hiçbi gördüğümü gördüğüm yerden alamıyorum illa başka yerlere bakıcam
16 TL kara geçicem hırs yaptım :D :D

Haha olmadı mağazayı basarsın . Sana güveniyoruz :KK70: :KK70:
Akşama ya şu runnerları ya da şamdanları aldıriym nişanlıma hediye olsun bana :KK70: :KK70:
Bakarımm ki :) ayyy ben bazen çok beğendim ya diyorum ama almıyım şimdi diyorum o benden habersiz alıyo :D ama biliyorum aldığını çaktırmıyorum

baktım zaten canım 8lt en büyüğü ablam bunu almış bence sende böyle büyük al dedi ama gelince gözüme baya büyük göründü
Çok sık kullanılmaz zaten canım ya idare edersin benim setin içinden çıktı bi tane 5 lt yeter dedim :) hiç sevmem düdüklü kullanmayı ay

Bakarımm ki :) ayyy ben bazen çok beğendim ya diyorum ama almıyım şimdi diyorum o benden habersiz alıyo :KK70: ama biliyorum aldığını çaktırmıyorum
Aa ne güzelmiş yaaa :D
Benimki de adet edindi her ay bana bu tarz bişey alıyo.
Bu ay mikrodalga alıcakmış. Bişey daha aliym diyodu. Alsın yeterki ben bulurum bişeyler :D

Back
X