• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlar Gunaydin
nasilsiniz sevdicekleriniz nasil:KK28:
kizkar bende salonumu zevkimize uygun kagit yapmak istiyorym fiyatlar nasil
belediyeler tam para tuzagi olmus kizlar

Herkese günaydııın..
Yarın nikah işlemlerini halledeceğiz bakalım nasıl geçecek :KK37:
Hadi hayırlısı olsuuun :)
Evet ya bir gün de bitmiyormuş bakalım ne kadarını tamamlayabilicez. Evlenme ehliyeti diye birşey çıkmış o neymiş ya :KK45:
O ne ya bi de onunla mı uğraşıcaz, iyice zora koşuyolar zorla nikahsız yaşatıcaklar bizi :D
Koltuk o kuzu da renk belirsiz hala :KK70:
Keşke bana seçme hakkı vermeseler ya , bu kararsızlıkla yaşayamıyorum haha :KK70: :KK70:
Ay buna çok güldüm işte :D :D :D
Canım düğünde takmak için mi baktın ? Bence olmaz düğünde saat ya.

O ne ya bi de onunla mı uğraşıcaz, iyice zora koşuyolar zorla nikahsız yaşatıcaklar bizi :KK70:

Ay buna çok güldüm işte :KK70: :KK70: :KK70:

Valla ya diorum zaten gel uğraşmayalım aynı eve çıkalım diye dinlemior :confused:

Hahah :KK70:
Aşk olsun ya fazla bilgi göz çıkarmaz aslında. Öyle düşündüm bi an yaniii :KK70:

Tamam bir düşüneyim madem belki anlatırım :KK45:

O ne ya bi de onunla mı uğraşıcaz, iyice zora koşuyolar zorla nikahsız yaşatıcaklar bizi :KK70:

katılıyorum hoş durmuyor saat

Bunu çok beğendim
http://www.n11.com/michael-kors-mk2322-bayan-kol-saati-2-farkli-urun-al-1-ode-P35980824
Kampanya iyi aslında ama bu saatleri zaten yarı fiyatına bulabildiğimiz için yapılmış olabilir :)
ben saatten hiç anlmam ya takmamda zaten. arkadaşla konuştum oda aynı şeyi söyledi :D yarı fiyatına doluymuş :D

canım biz nişanda saat almadık. düğünde alırız diye. oyüzden nişanlıma alıcaz. e normalde nişanda kızada olur ya ben istemedim ama şimdi diyorum araya kaynamasın aldırıyım bir saatcik :D

ben saatten hiç anlmam ya takmamda zaten. arkadaşla konuştum oda aynı şeyi söyledi :KK70: yarı fiyatına doluymuş :KK70:

canım biz nişanda saat almadık. düğünde alırız diye. oyüzden nişanlıma alıcaz. e normalde nişanda kızada olur ya ben istemedim ama şimdi diyorum araya kaynamasın aldırıyım bir saatcik :KK70:
aldır ama normal zamanda takarsın düğün için hayır:KK12:

ben saatten hiç anlmam ya takmamda zaten. arkadaşla konuştum oda aynı şeyi söyledi :KK70: yarı fiyatına doluymuş :KK70:

canım biz nişanda saat almadık. düğünde alırız diye. oyüzden nişanlıma alıcaz. e normalde nişanda kızada olur ya ben istemedim ama şimdi diyorum araya kaynamasın aldırıyım bir saatcik :KK70:
Takmak için değil dii mi ben takmak için olucnı düşünmedim hiç.
Biz de aynen nişanda almadık nişanlıma. Düğünde alıcaz diye.
Karaköyde 3de 1i fiyatına hallederim bu işi :d Orjinal ve garantili oluyolar yine :)

Takmak için değil dii mi ben takmak için olucnı düşünmedim hiç.
Biz de aynen nişanda almadık nişanlıma. Düğünde alıcaz diye.
Karaköyde 3de 1i fiyatına hallederim bu işi :d Orjinal ve garantili oluyolar yine :)
takı töreninde takıyorlar. arkadaşımınkindede öyle oldu. kızınki altın saatti tabi ama ben altın istemiyorum.

Back
X