• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Biliyorum canım orası bayraklıda diyemi sevk ediyolar.. Bizim düğünde pınarbaşında ama kadın memur zaten o gün orda başka bi düğüne gitcek dedi sizin orayada gelir dedi. Sevk falan demedi yani canım
Amaan bizim karmakarısık ben karşıyakaya o bornovaya bağlı düğün bayraklıda :KK45:
Çok istiyorum yaa çok seviyorum o şehri, yeri çok ayrı :) Zaten istanbulu hiç sevemedim :KK12:

Kısmet canım istiyorsanız olur inşallah.
Bende 6 yıl oturdum istanbulda izmirin yeri çok ayrı tabi :KK68:

Kızlar ya galiba 1500tlye kır düğünü buldumm ve ben orayı beğeniyordum zaten. Yazın yer bakmaya başlıyoruz, ilk işim oraya gitmek olacak sanırsam :)

Kız o nasıl bişeymişş göster bize de içimiz açılsın :KK70:

Çok uygunmuş resim varmı resim :KK70:

1500 tlmii sakın kaçırma istediğin yerse :KK57:

çekirge istasyon yazınca çıkıyor kızlar :)
Ooo karşıyaka pek severim oralarıda çok pahalı be evler :KK70:
Öyle gerçekten. Ama sahili falan çok güzel. Her sabah çıkar tansaşa gider kendime tıkınacak bir şeyler alır sonra da deniz kenarına giderdim. Biraz yürüyüp kayalara otururdum mis gibi deniz kokusu ahh ahh çok özlemişim..

Öyle gerçekten. Ama sahili falan çok güzel. Her sabah çıkar tansaşa gider kendime tıkınacak bir şeyler alır sonra da deniz kenarına giderdim. Biraz yürüyüp kayalara otururdum mis gibi deniz kokusu ahh ahh çok özlemişim..

Çok güzel bir yer canım fiyatıda çok uygun gerçekten

Çok güzel bir yer canım fiyatıda çok uygun gerçekten

Ay çok ciciymiş kuzu. O fiyatsa yarın git tut bekleme yani :KK70: :KK70:
Tarihimiz netleşse aslında hiç kaçırmamak lazım :KK70: Bakayım bi nişanlıma da attım beğenirse haftasonu zaten memlekete gidiyorum görüşmek lazım. 1 sene sonraya da ayarlanır mı bilemedim :KK70: Bir de başka hiçbir yere bakmadım hayatımın en hızlı kararı olabilir bu kararsızlıkla :D

Tarihimiz netleşse aslında hiç kaçırmamak lazım :KK70: Bakayım bi nişanlıma da attım beğenirse haftasonu zaten memlekete gidiyorum görüşmek lazım. 1 sene sonraya da ayarlanır mı bilemedim :KK70: Bir de başka hiçbir yere bakmadım hayatımın en hızlı kararı olabilir bu kararsızlıkla :KK70:

Vaktin varsa arastır tabi yine de sonra ah deme yani ama burası çok güzel ve uygun aklında dursun baş köşede :-)

Tarihimiz netleşse aslında hiç kaçırmamak lazım :KK70: Bakayım bi nişanlıma da attım beğenirse haftasonu zaten memlekete gidiyorum görüşmek lazım. 1 sene sonraya da ayarlanır mı bilemedim :KK70: Bir de başka hiçbir yere bakmadım hayatımın en hızlı kararı olabilir bu kararsızlıkla :KK70:
Haha valla bu fiyata öyle bi yer bulduktan sıonra ardına bakma kuzucum. Hem de uğraşmadan şııp diye halletmiş olursun.
Üzülme ben 2014 kışında 2016 yazı için salon gezenler gördüüm. Seninki neymişkii :D

Gayet güzelmiş canım çokta uygun :)

Canım 1 sene önceden tutarsan istediğin tarihi kolay bulursun çünkü herkes 1 sene önceden tutuyo

Eklentiler

• 10570144_542483665891891_1522955506_n.webp
    10570144_542483665891891_1522955506_n.webp
    100,7 KB · Görüntüleme: 41
Back
X