• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım inşallah valla cok güzel bi akşam oldu boludan çikolata falan getirmiş hem kardeşimlere hem bize
kardeşimin eşi huysuzlandı gidelim diye onlarla
cıktı bende kalkayım diye
annemde daha kahve içecektik tüh falan dedi kahve borcum olsun kosovadan amcası gidecekti yarın akşam onlarıda göreyim gitmeden dedi izin istedi
kahve alacağım var diyor:):)
çok sevdi bizde olmayı
Ay maşallah yaaa. Şuan nası mutlusundur. Ben de benimki tanışmaya geldiği gün çook korktuğumdan stresten ölüyodum ne olacak diye.
Sonra herşey çok güzel gidince başım dönmüştü mutluluktan haha :D
Allah daim etsin, hep böyle olsun İnşallah canımmm :)
ayy sinir ya bide o yavaş yavaş direnerek boş boş konuşması deli ediyor
hayır kardeşim üzülüyor bişeyde diyemiyorum başkası olsa canını okumustum coktan:):)
Amaaan boşver patavatsız enişte özel günlerin nazar boncuğudur bence , yani şuan onu anlamadım haha :D

evett dün geldi herşey çok güzeldi ben heyecandan ölüyorum aradı beni aşağıdayım diye tamam bekliyorum yok asansörde kaldı sandım hemen cıkamamıs heyecandan:):)
kardeşim ve eşi vardı kardeşimin eşini pek sevmem patavatsızdır işte malum bi kaç patavatsızlık yaptı tabi:mad:
annemle konuştular annem çok sevdi çok sıcaktı ikiside birbirine yemek yedik yemek güzel geçti
annemle bayağı sardırdılar muhabbet ettiler
teşekkür etti eve gidince çok iyi bir ailen var dedi:KK68:
babam yoktu bu arada şehir dışına gitmek zorunda kaldı :KK43:
ailemi çok sevdi ailemde onu çok sevdi
kısacası çok iyiydi
Ohhh hadi bakalım güzelce atlatmışsın :) herşey böyle güzelce hallolur inşallah :)

Haha olsun bayram söz nişan düğün nerde bulsa yapar o patavatsızlığını :KK70:
Ay bak aklıma geldikçe dellendim. Yiyosa yapsın düğünde de. Kendini düğün arabasının önüne atıcakmış. O dobidik göbeğiyle bi yuvarlarım yola görür valla :KK62:
ayy evet ya sinir gıcık:):)nerde söylenmeyecek seyler var dannnn hayır bana bişey diyemezde kardeşim utanıyor şekilden şekile giriyor üzülüyorum
Kardeşinin eşi olması daha kötü tabi. Olsun yani elbet çıkacak böyle şeyler umursamamak lazım

Ay bak aklıma geldikçe dellendim. Yiyosa yapsın düğünde de. Kendini düğün arabasının önüne atıcakmış. O dobidik göbeğiyle bi yuvarlarım yola görür valla :KK62:
Haha bende bizimkinin kelleşmiş kafasında duvara sürtmeyi düşnüüyorum olası bir hatada :D

Kardeşinin eşi olması daha kötü tabi. Olsun yani elbet çıkacak böyle şeyler umursamamak lazım
hahaha ):):)dobidik göbek :KK70:
aman yoksayıyorum ben

Amaaan boşver patavatsız enişte özel günlerin nazar boncuğudur bence , yani şuan onu anlamadım haha :KK70:
Anlık çıkarımlarımı da yaparım diyorsun :D
:) şimdi gülüyorum ama saolsun patavatsızlığı yüzünden isteme gecesinde tartışma yaşandı. neyse...
Ay deme ya, aman neyseki sıkıntı olmamış geçmiş gitmiş. Ne günleri geride bıraktık ya :)
amin canım sevgi pıtırcığı gibi etrafa gülücük dağıtıyorum valla
Ohh maşallah hep böyle olun ne güzel :)

Ay sen anlattıkca gecen yıl yasadıklarım aklıma geliyo ne çabuk geçiyo zaman bende senin gibi gülerek dolaşıyodum ortalıkta ayy :KK70: gecen sene nisanda olmuştu bizim isteme baya 1yıl olmuş:KK51:
çok güzel heyecanlar ne bileyim cok sevindim güzeldi tatlı heyecanlar Allah tüm isteyenlere nasip etsin

Dobidik biraz kibarlaştırılmış hali oldu. Geoid bildiğin adam :) Kutuplardan basık ekvatordan şişkince, Güzel yuvarlanır yani :KK70:
sabah sabah ne dertliymişiz eniştelerden hayır bide bizden küçük bana abla der erkek arkadaşıma adıyla hitap eder
Allahtan takılı kalmayız böyle seylere

Back
X