• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım hoşgeldin diyemedim bi türlü sana çiçek derdine düşüp :) Hoşgeldiin.
Gelinlik konusunda @curlygirl e katılıyorum. Hatta bu bi çok şey için geçerli bence.
Bu konudaki fikrin değişebilir. Aklında bulunsun tabi ama zaten o kadar erken bulaşmazsın sanırım gelinlik işine.. Bir kere olacak bişey ve pişman olmamak çok önemli :)
canımmm hoşbuldumm:) o çiçeklere bende bakıyorum buarada fiyatları genelde o şekilde:)) gelinliği seneye alcam tabiki bakalım o zamana ne olacak.sanırım herşeye zaman yaklaşırken karar vermek daha iyi.sizlerin tecrübelerinize güveniyorum:)

tek olmadığımı bilmek çok sevindirdi :) senin bi de az kalmış çoğu şey hallolmuştur.ben sanki koca bi denizde kaybolmuş gibi hissediyorum.o kadar ayrınttı var kı:) zaten 3 senedir gelinlik bakıyorum anca karar verdim:)
ben ağır kanlıyım galiba ben daha gelinlik bakmadım ama arkadasım evlendi ona bakarken fikrim oldu tabi

yok yok öyle bende çok seviyorum bunları :KK70: bakma bukadar atıp tutuyorum son zmaanlarda bende bunu istiyorum diyip alabilirmde :KK70:
Haha ay bunu dediğin iyi oldu ya ben de kendime kızıcaktım tam. Nişanlım haklı mı ben hep pahalısına mı gidiyorum diye düşünmeye başlamıştım :D
pudra cok soluk geldi katılıyorum sana n
e bileyim ayakkabında renkli olacaksa renkli iyi ama ciceklerin hepsi cok güze
O zaman mor dedik hepimiz. Renkli olsun ya geliniz biz gelinnn :D :D :D
canımmm hoşbuldumm:) o çiçeklere bende bakıyorum buarada fiyatları genelde o şekilde:)) gelinliği seneye alcam tabiki bakalım o zamana ne olacak.sanırım herşeye zaman yaklaşırken karar vermek daha iyi.sizlerin tecrübelerinize güveniyorum:)
Canım eğer para konusunda sıkıntı yoksa yakın zamanda almak dah iyi. En azından aklın bişeyde kalmaz.
Ama alınacak çok şey var bitmiyor. Benim 5 ayım var yaklaşık çook uzun zamandır sürekli bişeyler alıyoruz ama yetişmeyecek yani neredeyse öyle söyliyim :)

tencere tava ne gibi birşeyler almayı düşünüyorsun? ben buara şu granitlerin reklamını görüyorum.sağlıklımı acaba ya?

Trpst Trpst ohh iyi çok sevindim:) çünkü olmayan evime duvar rengi bakınca deliriyorum sandım da:)
H happyNow evet benimde bir arkadaşımda gördüm o durumu kızın düğünü ertesi gündü biz hala eve birşeyler alıyorduk.sanırım ne kadar erken başlarsam başlayim bitmeyecek hazırlık:)

Trpst Trpst ohh iyi çok sevindim:) çünkü olmayan evime duvar rengi bakınca deliriyorum sandım da:)
H happyNow evet benimde bir arkadaşımda gördüm o durumu kızın düğünü ertesi gündü biz hala eve birşeyler alıyorduk.sanırım ne kadar erken başlarsam başlayim bitmeyecek hazırlık:)
bir an önce başlayınca iyi oluyor ancak tamamlanıyor eksikler

Aynen öyle canım bitmeyecek orası kesin :)
Evlendikten sonra da çıkacak eksikler eminim ki hep görüyorum etrafımdan . Eksiğimiz yok sanıyoduk ama şu kadar alışveriş yapmak zorudna kaldık falan diye

Bunlar da diğer seçenekler ve morun tacı :KK43:
Hadi çıkın içinden :KK70:
İlkiii :D:D Taç da iyymiş amaaa
Trpst Trpst ya benimde çeyizlerim var da 2 aya filan tanışacak sevgilim ailemle.ben çok sabırsızlanıyorum o ise ne kadar geç o kadar az tartışma olur aileler arasında diyo.haklımı bilmiyorum.ama sabırsızlanıyorum hep.
N Nyks01 ya para sıkıntımız yok ama şimdiden herşeye karar vermye başlamalıyım ama dimi ?ben daha hiçbirşeye karar veremiyorum da.ondan sanki geç kalmışız gibi hissediyorum.
Yok yok hiç geç değil çok normal. Ailelerin kaynaşması iyi olur aslında ama o sizin kararınız tabi :) Hazırlık açısından normalsiniz ben de henüz çok şey almış değilim. Ama çok var diye sallamayın sakince başlayın hazırlıklara :)
haha :KK70:
Kuzu normalde 180 liraydı sayfada çiçekler.
Ama şuan 140 a yapıyor. Tacı da 30 adüşürdü. taç ve çiçek 170 e gelecek yani. Biraz daha indirir mi bilmem.
Nasıl sence?
Çiçek çok da taç iyiymiş bence :)
tek olmadığımı bilmek çok sevindirdi :) senin bi de az kalmış çoğu şey hallolmuştur.ben sanki koca bi denizde kaybolmuş gibi hissediyorum.o kadar ayrınttı var kı:) zaten 3 senedir gelinlik bakıyorum anca karar verdim:)
Ay yok bak işin içine girince o koca deniz havuza dönüveriyor. Zamanla hepsi kafanda oturur sıkıntı yapma, panik en büyük düşmanımız :D
Ama ama ama hep saklicaktıııııım :KK70:
Hee çiçeği de atma oldu olacak ben eve götürüyorum bunu der döner gidersin :D
ya bu arada burası çok canlıymış çok sevdimmmm:KK45::KK45::KK45:
Sorma bugün bi çenemiz düştü :D
birimiz çiçek yapsın bari :KK70: ucuza kapatırız belki
Hahaha bi ara düşünmedim değil :D
Trpst Trpst bide ben telaşlı ve kararsız bi yapıdayım ya ondan da bu heyecanlar korkular:)
Kararsızlar kervanına hoşgeldin :D
tencere tava ne gibi birşeyler almayı düşünüyorsun? ben buara şu granitlerin reklamını görüyorum.sağlıklımı acaba ya?
Canım ben yeni tencere aldım bugün kargodan gelecek çook çok beğenerek seramik aldım. Her yıl bu daha sağlıklı diye yeni bi şey çıakrıyorlar zaten. Yeni çıkan hep daha pahalı. Benimkiler bunlar

Eklentiler

• 36656561199238462111.webp
    36656561199238462111.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 39
  • 93149002422282241966.webp
    93149002422282241966.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 44
İlkiii :KK70::KK70: Taç da iyymiş amaaa

Yok yok hiç geç değil çok normal. Ailelerin kaynaşması iyi olur aslında ama o sizin kararınız tabi :) Hazırlık açısından normalsiniz ben de henüz çok şey almış değilim. Ama çok var diye sallamayın sakince başlayın hazırlıklara :)

Çiçek çok da taç iyiymiş bence :)

Ay yok bak işin içine girince o koca deniz havuza dönüveriyor. Zamanla hepsi kafanda oturur sıkıntı yapma, panik en büyük düşmanımız :KK70:

Hee çiçeği de atma oldu olacak ben eve götürüyorum bunu der döner gidersin :KK70:

Sorma bugün bi çenemiz düştü :KK70:

Hahaha bi ara düşünmedim değil :KK70:

Kararsızlar kervanına hoşgeldin :KK70:

Canım ben yeni tencere aldım bugün kargodan gelecek çook çok beğenerek seramik aldım. Her yıl bu daha sağlıklı diye yeni bi şey çıakrıyorlar zaten. Yeni çıkan hep daha pahalı. Benimkiler bunlar
meşhur tencereler gelince söyle resim isteriz:):)
bugun gercekten çenemiz düstü yine

Back
X