• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

160 liraya gelin çiçeği + tacı + yaka çiçeği
Olur artık dimii :D

İkisi birbirini dengeler işteeee :KK70:

Bişey diyim mii?
atmayı düşünmüyorum hahaha :KK70:
Dandik bi çiçek atıcam planım bu :KK70: :KK70:

Herkes öyle yapıyoki artık gelinliğin yanında verilen çiçeği atıyo canım :) öbürünü saklıyo benimde plan bu

Vaay çakallar sizi :D Ben de öyle yapayım madem :D
meşhur tencereler gelince söyle resim isteriz:):)
bugun gercekten çenemiz düstü yine
Yaa bugün çok meraklı bir güün. Beklediğim 3 şey var, biri tencereler diğerleri yaptığım ürünlerle ilgili. 9 doğurdum gelsinler artık. Ama tencereye ptesi kavuşacağım gibi geliyor

ben kolları sıvadım mutfaktan başladım yavaş yavaş alıyorum karar verdim ne renk olacağına falan tencere tava kızlar renge göre baktılarını yolluyorlar sağolsunlar

bir an önce başlayınca iyi oluyor ancak tamamlanıyor eksikler

anladım canım :) karar vermem mantıklı yani:)

Aynen öyle canım bitmeyecek orası kesin :)
Evlendikten sonra da çıkacak eksikler eminim ki hep görüyorum etrafımdan . Eksiğimiz yok sanıyoduk ama şu kadar alışveriş yapmak zorudna kaldık falan diye
herkesin öyle oluyor sanırsam ya:)
İlkiii :KK70::KK70: Taç da iyymiş amaaa

Yok yok hiç geç değil çok normal. Ailelerin kaynaşması iyi olur aslında ama o sizin kararınız tabi :) Hazırlık açısından normalsiniz ben de henüz çok şey almış değilim. Ama çok var diye sallamayın sakince başlayın hazırlıklara :)

Çiçek çok da taç iyiymiş bence :)

Ay yok bak işin içine girince o koca deniz havuza dönüveriyor. Zamanla hepsi kafanda oturur sıkıntı yapma, panik en büyük düşmanımız :KK70:

Hee çiçeği de atma oldu olacak ben eve götürüyorum bunu der döner gidersin :KK70:

Sorma bugün bi çenemiz düştü :KK70:

Hahaha bi ara düşünmedim değil :KK70:

Kararsızlar kervanına hoşgeldin :KK70:

Canım ben yeni tencere aldım bugün kargodan gelecek çook çok beğenerek seramik aldım. Her yıl bu daha sağlıklı diye yeni bi şey çıakrıyorlar zaten. Yeni çıkan hep daha pahalı. Benimkiler bunlar

Hoşgeldin hayırlısı olsun sonsuzluk0607 sonsuzluk0607

hoşbuldum canlarım:) ohh çeneler düşsün ya burda böyle topik bulamıyodum kendimi buldum resmen iyiki yazmışım:) birkaç güne şunu mu yapsam diye fotolar yollar başınızı şişiririm artık.:)))

İlkiii :KK70::KK70: Taç da iyymiş amaaa

Yok yok hiç geç değil çok normal. Ailelerin kaynaşması iyi olur aslında ama o sizin kararınız tabi :) Hazırlık açısından normalsiniz ben de henüz çok şey almış değilim. Ama çok var diye sallamayın sakince başlayın hazırlıklara :)

Çiçek çok da taç iyiymiş bence :)

Ay yok bak işin içine girince o koca deniz havuza dönüveriyor. Zamanla hepsi kafanda oturur sıkıntı yapma, panik en büyük düşmanımız :KK70:

Hee çiçeği de atma oldu olacak ben eve götürüyorum bunu der döner gidersin :KK70:

Sorma bugün bi çenemiz düştü :KK70:

Hahaha bi ara düşünmedim değil :KK70:

Kararsızlar kervanına hoşgeldin :KK70:

Canım ben yeni tencere aldım bugün kargodan gelecek çook çok beğenerek seramik aldım. Her yıl bu daha sağlıklı diye yeni bi şey çıakrıyorlar zaten. Yeni çıkan hep daha pahalı. Benimkiler bunlar

güle güle kullan canım bu tencereleri bende beğeniyorum ama seramik set almak istemedim oyüzdne bunun çelik modelini aldım bende :D schafer marka benimki

Huff tencerelerim şubeye gelmiş resmen evin karşısında ama yetişemeyeceğim için ptesiye kaldı :/

anladım canım :) karar vermem mantıklı yani:)

herkesin öyle oluyor sanırsam ya:)

hoşbuldum canlarım:) ohh çeneler düşsün ya burda böyle topik bulamıyodum kendimi buldum resmen iyiki yazmışım:) birkaç güne şunu mu yapsam diye fotolar yollar başınızı şişiririm artık.:)))
Meraklıgiller olarak fotoğrafı çok severiz :KK53:
güle güle kullan canım bu tencereleri bende beğeniyorum ama seramik set almak istemedim oyüzdne bunun çelik modelini aldım bende :KK70: schafer marka benimki
Aşık oldum resmen ayıla bayıla aldım hatta şu an çeyizimi çok seviyorum :P Çelikleri de çok güzel onu da emsan alıcam sanırım, herkes çok memnun ve onda da bir model kestirdim gözüme :KK53:

instagramda baktığınız güzel çeyiz hesapları varmı kızlar? ben birkaçına bakıyorum da baya fikir oluyor:)

curlygirl curlygirl bende seramikle granit arasında kaldım.:) genelde seramik alınmış zaten.
canım ben çelik daha kullanışlı diye çelik aldım. pilav için bir seramik düşünüyordum onuda tavalı esseden set aldım. ayrıca kayınvalidemde esseden gene almış baya bir set gibi oldu oda :) oyüzden düşünmedim ben granit. ama granit tava alan arkadaşım var güzel olduğunu söylüyor.

Back
X