Ben de aynen öyle yapıcam işteeeHerkes öyle yapıyoki artık gelinliğin yanında verilen çiçeği atıyo canım :) öbürünü saklıyo benimde plan bu

İşte bu arkadaş, aklın yolu bir.at benim kardeste attı oda dandik olanını attı::)
160a indi kadın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynen öyle yapıcam işteeeHerkes öyle yapıyoki artık gelinliğin yanında verilen çiçeği atıyo canım :) öbürünü saklıyo benimde plan bu
İşte bu arkadaş, aklın yolu bir.at benim kardeste attı oda dandik olanını attı::)
zorla inecek zorla al çiçekle tacı kop gelBen de aynen öyle yapıcam işteee
İşte bu arkadaş, aklın yolu bir.
160a indi kadın![]()
Sen yaparsın sende o ışık var kuzu :)
wuhuuuuuu oldu benden160 liraya gelin çiçeği + tacı + yaka çiçeği
Olur artık dimii![]()
İkisi birbirini dengeler işteeee
Bişey diyim mii?
atmayı düşünmüyorum hahaha
Dandik bi çiçek atıcam planım bu![]()
![]()
Herkes öyle yapıyoki artık gelinliğin yanında verilen çiçeği atıyo canım :) öbürünü saklıyo benimde plan bu
Yaa bugün çok meraklı bir güün. Beklediğim 3 şey var, biri tencereler diğerleri yaptığım ürünlerle ilgili. 9 doğurdum gelsinler artık. Ama tencereye ptesi kavuşacağım gibi geliyormeşhur tencereler gelince söyle resim isteriz:):)
bugun gercekten çenemiz düstü yine
160 liraya gelin çiçeği + tacı + yaka çiçeği
Olur artık dimii![]()
Olur olur al hadiBir olur geldiii
Yokmu arttıraaaaaaan?![]()
![]()
![]()
ben kolları sıvadım mutfaktan başladım yavaş yavaş alıyorum karar verdim ne renk olacağına falan tencere tava kızlar renge göre baktılarını yolluyorlar sağolsunlar
bir an önce başlayınca iyi oluyor ancak tamamlanıyor eksikler
herkesin öyle oluyor sanırsam ya:)Aynen öyle canım bitmeyecek orası kesin :)
Evlendikten sonra da çıkacak eksikler eminim ki hep görüyorum etrafımdan . Eksiğimiz yok sanıyoduk ama şu kadar alışveriş yapmak zorudna kaldık falan diye
İlkiiiTaç da iyymiş amaaa
Yok yok hiç geç değil çok normal. Ailelerin kaynaşması iyi olur aslında ama o sizin kararınız tabi :) Hazırlık açısından normalsiniz ben de henüz çok şey almış değilim. Ama çok var diye sallamayın sakince başlayın hazırlıklara :)
Çiçek çok da taç iyiymiş bence :)
Ay yok bak işin içine girince o koca deniz havuza dönüveriyor. Zamanla hepsi kafanda oturur sıkıntı yapma, panik en büyük düşmanımız
Hee çiçeği de atma oldu olacak ben eve götürüyorum bunu der döner gidersin
Sorma bugün bi çenemiz düştü
Hahaha bi ara düşünmedim değil
Kararsızlar kervanına hoşgeldin
Canım ben yeni tencere aldım bugün kargodan gelecek çook çok beğenerek seramik aldım. Her yıl bu daha sağlıklı diye yeni bi şey çıakrıyorlar zaten. Yeni çıkan hep daha pahalı. Benimkiler bunlar
Hoşgeldin hayırlısı olsunsonsuzluk0607
İlkiiiTaç da iyymiş amaaa
Yok yok hiç geç değil çok normal. Ailelerin kaynaşması iyi olur aslında ama o sizin kararınız tabi :) Hazırlık açısından normalsiniz ben de henüz çok şey almış değilim. Ama çok var diye sallamayın sakince başlayın hazırlıklara :)
Çiçek çok da taç iyiymiş bence :)
Ay yok bak işin içine girince o koca deniz havuza dönüveriyor. Zamanla hepsi kafanda oturur sıkıntı yapma, panik en büyük düşmanımız
Hee çiçeği de atma oldu olacak ben eve götürüyorum bunu der döner gidersin
Sorma bugün bi çenemiz düştü
Hahaha bi ara düşünmedim değil
Kararsızlar kervanına hoşgeldin
Canım ben yeni tencere aldım bugün kargodan gelecek çook çok beğenerek seramik aldım. Her yıl bu daha sağlıklı diye yeni bi şey çıakrıyorlar zaten. Yeni çıkan hep daha pahalı. Benimkiler bunlar
Herkes öyle yapıyoki artık gelinliğin yanında verilen çiçeği atıyo canım :) öbürünü saklıyo benimde plan bu
kıyamam pazartesi kavusursun yarın açık oluyıor ayrıcaHuff tencerelerim şubeye gelmiş resmen evin karşısında ama yetişemeyeceğim için ptesiye kaldı :/
Meraklıgiller olarak fotoğrafı çok severizanladım canım :) karar vermem mantıklı yani:)
herkesin öyle oluyor sanırsam ya:)
hoşbuldum canlarım:) ohh çeneler düşsün ya burda böyle topik bulamıyodum kendimi buldum resmen iyiki yazmışım:) birkaç güne şunu mu yapsam diye fotolar yollar başınızı şişiririm artık.:)))
Aşık oldum resmen ayıla bayıla aldım hatta şu an çeyizimi çok seviyorumgüle güle kullan canım bu tencereleri bende beğeniyorum ama seramik set almak istemedim oyüzdne bunun çelik modelini aldım bendeschafer marka benimki
Ama ben ctesi memlekette olucam. Akşama yolculuk varkıyamam pazartesi kavusursun yarın açık oluyıor ayrıca
Haha çok tişikirler canııımOlur olur al hadi![]()
E yanii aklın yolu bir demiştimVaay çakallar siziBen de öyle yapayım madem
![]()
Geç olsun güç olmasın bebiiiiş :)Huff tencerelerim şubeye gelmiş resmen evin karşısında ama yetişemeyeceğim için ptesiye kaldı :/
ben kolları sıvadım mutfaktan başladım yavaş yavaş alıyorum karar verdim ne renk olacağına falan tencere tava kızlar renge göre baktılarını yolluyorlar sağolsunlar
canım ben çelik daha kullanışlı diye çelik aldım. pilav için bir seramik düşünüyordum onuda tavalı esseden set aldım. ayrıca kayınvalidemde esseden gene almış baya bir set gibi oldu oda :) oyüzden düşünmedim ben granit. ama granit tava alan arkadaşım var güzel olduğunu söylüyor.curlygirl bende seramikle granit arasında kaldım.:) genelde seramik alınmış zaten.