• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım ben çelik daha kullanışlı diye çelik aldım. pilav için bir seramik düşünüyordum onuda tavalı esseden set aldım. ayrıca kayınvalidemde esseden gene almış baya bir set gibi oldu oda :) oyüzden düşünmedim ben granit. ama granit tava alan arkadaşım var güzel olduğunu söylüyor.
evet esse de güzel diyorlar.bende alınca yazarım:)

:KK49: ne güzeel. O zaman kendimi tanıtayım ben:KK33: adım nida istanbulda oturuyorum 22 yaşındayımm. Sevdicekim askerden yeni geldi artık bir hürgeneralim :KK48: Nasipse ramazandan önce nişanlı bir nida oalcağım:KK45:
inş canım :) düğünü nezmaan düşünüyorsunuz

inş canım :) düğünü nezmaan düşünüyorsunuz
Açıkçası çok acele etmek istemiyorum 4 yıldır beraberliğimiz var her evrenin tadını çıkartmak istiyorum şahsen :) 2016 başı düşünüyoruz canım herşey kısmet tabi nir nişan olsun da belki değişir :KK51: şimdiler de ise çeyizimi bitirmeye çalışıyorum yük olmasın bana daha sonra diye.. zaten 2 yıldır çeyiz yapıyorum pof al al bitmiyor o_O

Merhabaa.. içeri girebilirmiyiim:KK23::oops:
Tabi kiii hoşgeldinnn :)
Merhaba :) Oh oh kızlar baya kalabalıklaştık bugün bereketimiz bol :KK70:
VAlla cuma bereketiyle geldii :D
Açıkçası çok acele etmek istemiyorum 4 yıldır beraberliğimiz var her evrenin tadını çıkartmak istiyorum şahsen :) 2016 başı düşünüyoruz canım herşey kısmet tabi nir nişan olsun da belki değişir :KK51: şimdiler de ise çeyizimi bitirmeye çalışıyorum yük olmasın bana daha sonra diye.. zaten 2 yıldır çeyiz yapıyorum pof al al bitmiyor o_O
Al al bitmiyor diyen biri daha :D
Bitmiyo , bitmeyecek. Galiba bi ömür çeyiz alıcaz biz :D :D
sonunda yaşıtım biri çıktı.bende 22 yaşındayım ankaradayım.ocakta sözlendik haftaya pazar nişanım var.eylülde de evleniyorum.:)
Aaa haftaya pazar mı ben yeni duymuş gibiyiim :D

Back
X