• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bayılıyorummavi ve tonlarına cok hzuur verici duruyor

aynen güzel olur düğünde olması sırt dekoltesine bayıldım

ah o şartlar ama kayık yaka hayalim vardı

bir mavici daha bende katılıyorum bu tonlarda model bulmak zor yaptırmak gerekiyor
Evet kesinlikle maviciyim çok severim :)
Kaç yer gezdim hiç bir renk kartelasında yoktu bu ton malesef

Günaydın hatunlarr :KK54:
günaydın :) benim bugünkü araştırma konum fotoğraf :) sen napmıştın canım ayarlamışmıydın.
Çoğu model oluyo aslında ama senin gösterdğinde yoktur heralde ama ondada yastıkları kaldırınca kocaman oluyo yani
evet baktım çekiyorsun yatak oluyor ama tek kişilik yani altından ekstra yatak çıkmıyor.
ben heryeride mavi yapmak istemem yatak odasına ne yapsam karar vermedim
hihih :) ona bende karar veremedim :D

günaydın :) benim bugünkü araştırma konum fotoğraf :) sen napmıştın canım ayarlamışmıydın.

evet baktım çekiyorsun yatak oluyor ama tek kişilik yani altından ekstra yatak çıkmıyor.

hihih :) ona bende karar veremedim :KK70:
senin karar vermen gerek artık:KK70:

hihih :) ona bende karar veremedim :KK70:

Ben hala bakıyorum ya benim için büyük problem fotoğraf meselesi :KK14: Beynim sulandı resmen, teklif aldiğim yerden bir daha teklif alıyorum :KK53: Fotoğrafçılar hepsi bir olup engelleyecek beni :KK76:

senin karar vermen gerek artık:KK70:
haha :D başkası karar verse ne iyi olur. bak şimdi nişanlı beye gene sinir oldum
Ben hala bakıyorum ya benim için büyük problem fotoğraf meselesi :KK14: Beynim sulandı resmen, teklif aldiğim yerden bir daha teklif alıyorum :KK53: Fotoğrafçılar hepsi bir olup engelleyecek beni :KK76:
hihi onu bende yağptım ya. farkettimki aynı yerlere bakıp bakıp duruyormuşum :D

Back
X