Ayy sormasan daha ıyiydi . Haftasonu krizi sebebi...
Cuma çıkışta gittik, annesinin daha öcne baktığı kuyumcuya. Öncesinde nişanlımla konşmuştuk sinirlenmiştim zaten.
Annesi bizim için işe girmişti bi kaç ay önce. Yani bu süreçte yardımcı olabilmek adına. Sonrasıdna ayrılıcak işten yanii..
Neyse annesi zaten bi kaç model bakmış onların arasından seçebilirmisin aşkım falan dedi benimki bi sinir oldum, tartıştık da zaten ama böyle şeyler içinde olay çıksın istemiyorum ben.
Gittik durumu bildiğimden hiç etrafıma bakınmadım hangilerine bakayım dedim direkt. Annesi de adama geçen baktıklarımızı çıkarırmısınız dedi. Çok kadınsı modellerdi sevemedim. Benzerleri daha güzel bi model vardı aklım ondaydı ama söylemicektim. Neyse adam onu da çıkardı. Onlardan biraz farklı ama bu da olabilir dedi. Denedim hepsini ama son gösterdiği model daha hoşuma gittiğinden bunu beğendim dedim. Adam hesap makinası üstüdnen gösteriyo fiyatlarıf alan bana çok saçma geldi durum çok sinirlendim haliyle.
Sonra bilezik bakalım dedi annesi. Yeterince kızdığımdan fark etmez zaten bilezik takıp gezicek değilim hangisi olursa olsun dedim. Annesi de olur mu sen seçiceksin kızım falan dedi ama ben seçmedim. O yüzden onları almadan çıktık.
Sonrasında da bu durum yüzünden kavga ettik nişanlımla. Yani hem bana öncesindeherşey senin istediğin gibi oldu zaten bunu da çok beğenmeden alsan olmaz mı demişti! Durumları biliyosun falan..
Ben de dediğim gibi çok da bayılmadığım bi model aldım çıktım.
Akşamında bana beğendin mi diyo bi de. Ben de hayır bana sunulanlar arasından aldım işte bi tane dedim. Bu seferde neden beğenmemişim diye kavga ettik. O gece açmadım telefonlarını sabaha kadar tam 43 çağrı ile uyandım

Ertesi gün buluştuk devam etti tartışma ve ben sinirlenip telefondan çıkardım hıncımı. Telefonun ekranı kırıldı...
Baya özürler uğraşlar sonucu konu kapandı ama olan oldu zaten anlicağın.