• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya evde heryerde doğalgaz var mutfakta ocakta doğalgaz yok bende uygun olur dedim heralde çünkü herşey hazır yani 1.500 lira dediler yine ben dumur :KK70:

Valla yazık giden paracıklarımıza çokmuş gerçekten :KK43:
Her şerde bir hayır vardır ama kısmet değilmiş

Aynen ya bildiğin soyuyolar, bağlatmicam yani şu aşamada tüp alırız artık diye düşündüm.. Herşey para herşeyy of sinir
Sorma yaaa cidden para muhabbetinden bunaldım ben de. Herşey çok pahalıı :(
Olsun kuzu yaptırana kadar öyle idare edersin canını sıkma. Rahatladığınız zaman halledersiniz onu da bişey olmaz

bencede bir süre idare edersin elin bollaşınca yaptırısın. uzun vadede tüp mantıksız çünkü.

Valla yazık giden paracıklarımıza çokmuş gerçekten :KK43:
Her şerde bir hayır vardır ama kısmet değilmiş
Aynen yaptıkları çokta büyük bişey değil yani.. öyle napalım artık

Sorma yaaa cidden para muhabbetinden bunaldım ben de. Herşey çok pahalıı :KK43:
Olsun kuzu yaptırana kadar öyle idare edersin canını sıkma. Rahatladığınız zaman halledersiniz onu da bişey olmaz
Aynen öyle yaa sıkıldım resmen bir sürü ödeme kredi cinnet.com yani
bencede bir süre idare edersin elin bollaşınca yaptırısın. uzun vadede tüp mantıksız çünkü.
Aynen öyle yaa doğalgaz daha uygun ama korkuyorum da bi yandan ocakta kullanmaya

Aynen öyle yaa sıkıldım resmen bir sürü ödeme kredi cinnet.com yani
Anlıyorum ben seni vallahii :)
Şimdi belediyeyi aradım işlemler fiyatlar için falan. düğün salonuna geleceği için 500 TL olduğunu söyledi. O da tabi memura verilecek olan para hariç sanırım. Bi de bunun sağlık raporu vs vs birsürü tantanası var.
Kabus gibi yaaaa

Şimdi belediyeyi aradım işlemler fiyatlar için falan. düğün salonuna geleceği için 500 TL olduğunu söyledi. O da tabi memura verilecek olan para hariç sanırım. Bi de bunun sağlık raporu vs vs birsürü tantanası var.
Kabus gibi yaaaa

Sağlık raporu için ücret odenmiyor canım ekstra vesikalık yoksa onun masrafı olur sadece birde düğünde memurun parası

Sağlık raporu için ücret odenmiyor canım ekstra vesikalık yoksa onun masrafı olur sadece birde düğünde memurun parası
Sağlık raporuna ödenmiyomu cidden. ŞAşırdıım şuan iyi haber . Gerçi 500ün yanında devede kulaktı o zaten ama :D
O zaman ekstra yeni foto. çektireceğim için o bir de memur.
Acaba memura neye göre ne kadar veriliyor onu çok merak ettim

Sağlık raporuna ödenmiyomu cidden. ŞAşırdıım şuan iyi haber . Gerçi 500ün yanında devede kulaktı o zaten ama :KK70:

Biz ödemedik sağlık ocagında verdik kanımızı ama.
Memurada gönlünden ne koparsa artık kısaca :KK45::KK45:

Sağlık raporuna ödenmiyomu cidden. ŞAşırdıım şuan iyi haber . Gerçi 500ün yanında devede kulaktı o zaten ama :KK70:
cnaım foto ya ve röntgene para veriyorsun. röntgende 20tl falan olması lazım. nikah neden okadar tuttu ben onu anlamadım. istanbulda değilmisin sen canım. 280 mi ne tutumuştu bizim

:KK70: Ay kimseye bişey vermek kopamıyo artık gönlümüzden ama neyse :KK70: :KK70:

Valla bana kalsa bende vermem içimden gelmiyor :KK45:
cnaım foto ya ve röntgene para veriyorsun. röntgende 20tl falan olması lazım. nikah neden okadar tuttu ben onu anlamadım. istanbulda değilmisin sen canım. 280 mi ne tutumuştu bizim

Bizden röntgen istemediler belediyeye göre değişiyor canım

Kabus gibi yaaaa
Yuhh nikah memurunu satın almıyoruz sadece nikahı kıysın yeter deseydin :) evlenin diyolar bide gel evlen kolaysa :D başka belediyeye sor canm

Cebine bi 20lik sıkıştırasım geldi :D idare et hadi git bi çorba iç deriz olmadı :D

Yaa çok geldi bana da İstanbuldayız canım biz de. Ama baya baya 500 dedi yani. Bizim belediyede sorun var heralde :)

Back
X