• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yuhh nikah memurunu satın almıyoruz sadece nikahı kıysın yeter deseydin :) evlenin diyolar bide gel evlen kolaysa :KK70: başka belediyeye sor canm
Hahaha ayy keşke deseydim yaaa hak ettiler yaniii :D
Of ikimiz de aynı belediyedeyiz başka belediyeye baksam nakil falan gerekicek :(

Yaa çok geldi bana da İstanbuldayız canım biz de. Ama baya baya 500 dedi yani. Bizim belediyede sorun var heralde :)
Hangi belediye o? Çok demiş ya. Bizimki de 230 muydu neydi tam rakamı hatırlamıyorum da.
Ancak düğün salonuna memur çağırdıysanız ve sizin belediyenin memuru o saatte doluysa başka belediyeden memur geliyor onun için o kadar yüksek olabiliyor. Onun dışında bi sebep göremiyorum. Çokmuş yahu.

Neyse hayırlısıyla olsun da canım siz mutlu olun :)

Valla bana kalsa bende vermem içimden gelmiyor :KK45:

Bizden röntgen istemediler belediyeye göre değişiyor canım
röntgeni aile hekimliği istedi bizden. ne garip ya her tarafta farklı olması
Yaa çok geldi bana da İstanbuldayız canım biz de. Ama baya baya 500 dedi yani. Bizim belediyede sorun var heralde :)
belediyenin sitesinden baksana canım bana normal gelmedi bu fiyat. nikah memurunu başvurduğun belediye sınırları içinemi çağırıyorsun.dışınamı oda fark ediyor ama genede bukadar olmaz. sen siteden bir bak kendilerine alacakalrı parayıdamı katıp söylüyorlar. çok yani bu...

Hangi belediye o? Çok demiş ya. Bizimki de 230 muydu neydi tam rakamı hatırlamıyorum da.
Ancak düğün salonuna memur çağırdıysanız ve sizin belediyenin memuru o saatte doluysa başka belediyeden memur geliyor onun için o kadar yüksek olabiliyor. Onun dışında bi sebep göremiyorum. Çokmuş yahu.

Neyse hayırlısıyla olsun da canım siz mutlu olun :)
Ay anlamadım ben de neden bu kadar yüksek. Daha 1 ay sonra gün alabiliyoruz biz. Bizim belediye 3,5 ay öncesinde vermeye başlıyo dolu olamaz yani onunla ilgisi yok. Bi de geç kalsak 1000 tl isticekler heralde.
Evlenmeyip takılıcam en sonunda böyle nişanlı nişanlı yaa :D

belediyenin sitesinden baksana canım bana normal gelmedi bu fiyat. nikah memurunu başvurduğun belediye sınırları içinemi çağırıyorsun.dışınamı oda fark ediyor ama genede bukadar olmaz. sen siteden bir bak kendilerine alacakalrı parayıdamı katıp söylüyorlar. çok yani bu...
Salonun bulunduğu yer ne kadar bizim belediyeye yakın olsa da başka belediyeye bağlı maalesef.
Ondan dicem ama yine de çok geldi.
Sitesinde yazmıyo ya sadece evraklar yazıyo ücret yok :(

Salonun bulunduğu yer ne kadar bizim belediyeye yakın olsa da başka belediyeye bağlı maalesef.
Ondan dicem ama yine de çok geldi.
Sitesinde yazmıyo ya sadece evraklar yazıyo ücret yok :KK43:
salonun bulunduğu yerdeki belediyeye sorsan. ücret ondan fazla çıkmış olabilir. diğer belediyeye sor birde canım

Evet arkadaş şimdi evrak topluyo da farklı ilçedeler. Arkadaşımdan röntgen istemiş nişanlısından istememişler.

Biz aynı sağlık ocağında yaptırdık kaydımı aldırdım daha çabuk bitti işimiz.

röntgeni aile hekimliği istedi bizden. ne garip ya her tarafta farklı olması

Evet ya çok garip neye göre belirleniyor acaba. :KK64: Ama işimize geldi bizim ekstra iş çıkacaktı yoksa :-)

kızlar benimde kına mekanı derdim var. eve yakın bir cafe vardı çok güveniyordum oraya. buhafta sonu konuşmaya gittim ve el değiştirdikleri için artık yapmadıklarını söylediler :( kaldımmı ortada

kızlar benimde kına mekanı derdim var. eve yakın bir cafe vardı çok güveniyordum oraya. buhafta sonu konuşmaya gittim ve el değiştirdikleri için artık yapmadıklarını söylediler :KK43: kaldımmı ortada

Şansa bak ya kötü olmuş başka seçenek yokmu ? Benimde hala kına mekanım yok evde olacak ya da cafe tarzı bir yerde düşünüyorum bende

Hadi ya kötü olmuş bu e başka yerler düşün hemen canm dolmadan

Şansa bak ya kötü olmuş başka seçenek yokmu ? Benimde hala kına mekanım yok evde olacak ya da cafe tarzı bir yerde düşünüyorum bende
annem yakında bir yerde olsun istiyor. eve yürüme mesafesinde olsun diye. o şekilde veren cafe de yok tek orası vardı. cafe yok dernek tarzı yerler var oralarıda hiç istemiyordum napcam bilmiyorum. ilk önce kendimi o fikre alıştırmalıyım sanırım.

Back
X