• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

HOoşbuldum canım şu sıralar canım çok sıkkın burayı okuyup çkıyorum valla sen neler yapıyorsun
mekanı bulamamışsın sanırım
genel olarak idare ediyorum bende anlık sıkıntılar oluyor işte. senin neden canın sıkkın hayırdır

kızlar benimde kına mekanı derdim var. eve yakın bir cafe vardı çok güveniyordum oraya. buhafta sonu konuşmaya gittim ve el değiştirdikleri için artık yapmadıklarını söylediler :KK43: kaldımmı ortada
amanın kötü oldu sakin ol güzel bir yer bulunur

genel olarak idare ediyorum bende anlık sıkıntılar oluyor işte. senin neden canın sıkkın hayırdır

sevgilimin maddi durumu iyi değil kredi kartından dolayı sıkıntıda ve bana kredi kartı çıkar nakit avans çekim ona ödemeyi yapım dedi bende kabul etmedim kendide çıkaramıyor sağoll bana çok destek oldun dedi bugünleri de atlatırım ama tek başıma kalkarım ayağa felan dedi geçen haftadan beri takığım anlıcağın hayır çıkarmıyorum dememe rağmen çıkarsan ne olur dedi ,
birde haftasonu sınavlar var ve ben okuduğumu anlamıyorum kendimi veremiyorum isyanlardayım anlıcağın

sevgilimin maddi durumu iyi değil kredi kartından dolayı sıkıntıda ve bana kredi kartı çıkar nakit avans çekim ona ödemeyi yapım dedi bende kabul etmedim kendide çıkaramıyor sağoll bana çok destek oldun dedi bugünleri de atlatırım ama tek başıma kalkarım ayağa felan dedi geçen haftadan beri takığım anlıcağın hayır çıkarmıyorum dememe rağmen çıkarsan ne olur dedi ,
birde haftasonu sınavlar var ve ben okuduğumu anlamıyorum kendimi veremiyorum isyanlardayım anlıcağın
birincisi sen neden cekiyosun bişey olmaz 3 ay ödemeyince bankalar anlasma yoluna gidip taksitlendiriyorlar hiç sıkma canını

şu an gerçekten sinirlendim kabul etmemekle cok iyi yapmıssın kendi kendine kalksın ayağa bencede tamam destek olursun ayrı ama kart cıkartırıp nakit cekmeyle borc ödenmez daha cok tıkanırsınız

Kızlar merhabaa, bugün mesaiye geç başladım :)
Haftasonu carrefour'u yağmaladım bissürü bardağım oldu :) Tencerelerim de geldii. Kedişime kavuştumm. Güzel bir haftasonuydu. Yazdıklarınızı okuyamadım yetişemedim hepsine. Var mı önemli gelişmeler?

birincisi sen neden cekiyosun bişey olmaz 3 ay ödemeyince bankalar anlasma yoluna gidip taksitlendiriyorlar hiç sıkma canını

3 ay oldu cezaya düşebilirmiş .iyi de banka hemen senin dosyasını işeleme alıyor mu ki bilmiyorum hiç yaşamadığım için.

şu an gerçekten sinirlendim kabul etmemekle cok iyi yapmıssın kendi kendine kalksın ayağa bencede tamam destek olursun ayrı ama kart cıkartırıp nakit cekmeyle borc ödenmez daha cok tıkanırsınız

Yarın bir gün bişey olsa yine bana gelecek .bende o yüzden kabul etmedim açıkcası alıştırmak istemiyorum , kendi kendine halletsin istiyorum . daha önceden ben yoktum hayatında nals halldeyse şimdide öyle halletsin ben çalışmıyrda olabilirdim ne yapacaktı o zaman . ?

Haftasonu carrefour'u yağmaladım bissürü bardağım oldu :) Tencerelerim de geldii. Kedişime kavuştumm. Güzel bir haftasonuydu. Yazdıklarınızı okuyamadım yetişemedim hepsine. Var mı önemli gelişmeler?

merhaba canım güle güle kullan aldıklarını

amanın kötü oldu sakin ol güzel bir yer bulunur
inş canım :(
canım kesinlikle doğru yapmışsın. kredi kartından nakit çekmek kadar mantıksız bir şey yoktur. kredi çeksen gene anlarım taksitli ödersin. ama kartan nakit çekmek sonrası nasıl olacak işte en fazla bir ay sonra ödemesi gelecek hepsini ödeyemeyecek. ki ödeyebilse zaten kendi borcunu öder. ilk taksitte hepsini ödeyemeyince üstüne faiz bir sonraki ay daha beter yani kesinlikle doğru bir davranış olmaz. bir yandan onu düşününce evet destek olunmalı ama böyle değil mantıklı destekler olmalı. mesela bankaya gitsin konuşup kartı kapattırsın üstüne taksit yaptırsın yavaş yavaş ödesin bunlar imkansız şeyler değil. avukata bile gitse aynı şekilde. ki olayın diğer bir boyutu sevgili iken bu durumlar varsa sonrası çok daha kötü oluyor :( allah yardımcın olsun.
güle güle kullan canım cicilerini :)

Çok saçma bir çözüm yöntemi. Nakit çeke çeke zaten faizi olan borcu daha büyük faizle ödemek demek. Kredi çekip ödemek bile daha mantıklı kalır ki Trpst Trpst na katılıyorum borç taksitlendirildiğinde daha kolay oluyor ödemesi.

Çok saçma bir çözüm yöntemi. Nakit çeke çeke zaten faizi olan borcu daha büyük faizle ödemek demek. Kredi çekip ödemek bile daha mantıklı kalır ki Trpst Trpst na katılıyorum borç taksitlendirildiğinde daha kolay oluyor ödemesi.
ah ah kardeşlerimiz sayesinde nasılda öğrendik bunları dimi :(

Nakit çekim çok tehlikeli acaip faiz işliyor böyle bir durumda. En kötü kredi çekebilir bir miktar taksitli öder sonra.
Olayı dramatize etmiş baya

Nakit çekim çok tehlikeli acaip faiz işliyor böyle bir durumda. En kötü kredi çekebilir bir miktar taksitli öder sonra.
Olayı dramatize etmiş baya

Benim en çok sinirime dokunan da o oldu kalk ayağa o zaman . ben mi kalkma diyorumm allahım yine sinirlendim ya kredisi var 1 tane , başka çekemiyor zamanında ne yaptıysa. bankalar vermiyor

Benim en çok sinirime dokunan da o oldu kalk ayağa o zaman . ben mi kalkma diyorumm allahım yine sinirlendim ya kredisi var 1 tane , başka çekemiyor zamanında ne yaptıysa. bankalar vermiyor
Borçlada borç ödenmiyor işte ya. İnşallah kendi kendine halleder kısa sürede

inş canım :KK43:

canım kesinlikle doğru yapmışsın. kredi kartından nakit çekmek kadar mantıksız bir şey yoktur. kredi çeksen gene anlarım taksitli ödersin. ama kartan nakit çekmek sonrası nasıl olacak işte en fazla bir ay sonra ödemesi gelecek hepsini ödeyemeyecek. ki ödeyebilse zaten kendi borcunu öder. ilk taksitte hepsini ödeyemeyince üstüne faiz bir sonraki ay daha beter yani kesinlikle doğru bir davranış olmaz. bir yandan onu düşününce evet destek olunmalı ama böyle değil mantıklı destekler olmalı. mesela bankaya gitsin konuşup kartı kapattırsın üstüne taksit yaptırsın yavaş yavaş ödesin bunlar imkansız şeyler değil. avukata bile gitse aynı şekilde. ki olayın diğer bir boyutu sevgili iken bu durumlar varsa sonrası çok daha kötü oluyor :KK43: allah yardımcın olsun.

güle güle kullan canım cicilerini :)

amin canım sağol . ki benim hiç sevmediğim konulardan biridir parasal mevzular.

kredisi var 1 tane başka çekemiyor bankalar vermiyor .

kızlar ben 500 lira para ayarladım al yatır diye onu da kabul etmedi neymiş taksit yaptırıp ödücekmiş benden para istememiş birde sitem ediyor bana böyle söyledim diye.

kredi kartına 2000 lira ödeme yapmıştı kredi çekip . kalanı da ödemedi tabi, kartı da yok kayıp bankada göndermedi bir daha kapatmışlar kartı bilmiyorum bankayla görüşülür mü gidilip hallolur mu öyle

Hoşgeldin hayırlı olsun canımm vede meraktayım nasıllar heyecanla beklenen tencereler
kısa kestim az öncede ekran kapanmıstı:):) devam edeyim dedim

Son düzenleme:
3 ay oldu cezaya düşebilirmiş .iyi de banka hemen senin dosyasını işeleme alıyor mu ki bilmiyorum hiç yaşamadığım için.

Yarın bir gün bişey olsa yine bana gelecek .bende o yüzden kabul etmedim açıkcası alıştırmak istemiyorum , kendi kendine halletsin istiyorum . daha önceden ben yoktum hayatında nals halldeyse şimdide öyle halletsin ben çalışmıyrda olabilirdim ne yapacaktı o zaman . ?

merhaba canım güle güle kullan aldıklarını
canım bak 3 ay sonra arar banka uzlaşmaya gider taksitlendirmek için telaş yapmayın ödenir

Back
X