• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Vallahi katkıları da olmayacak yani, yardımcı olup da dese anlarım dediğini de neyse ben bir şey demiyorum zaten. Nişanlım da allahtan idare edebiliyor durumu :nazar:
Tamam kuzu olmazsa da kısmet artık kına fotoğraflarına :KK53: Hadi inşallah dilediğin gibi olur
Bizde de öyle canım oranın tüm eksiklerini nişanlım kapatıyo.Belki de ondan kolay geliyo bilemedim :D
Ama neyse eksikleri kapamak için savaşan birinin varlığı yeterli zaten.
Aynen canım çekemezsem 3 Eylülü bekleyin :D

Bu arada ben kına ile düğün arasına bir gün koyuyorum . Genel de de öyle olur zaten ama yeterlidir di mi?

çok mutlu ettiniz kızlar beni :21: Şimdi benim devreler yandı tabii:KK17::KK53:
Hehe kafan karıştı di miiii :)
Provada halledersin sen o işi canını sıkma. Bi bak iki türlü de tekrar.
Bizdeki cevap ortada. Son karar senin hangisi içine sinerse en güzeli odur :)

Benimde bi gün oldu canım aslında arka arkaya da yapabilirdim de yer yoktu :KK70:
Ay arka arkaya çok yorucu olur sanki ya. Şiş gözlerle düğün sabahına uyanırım ağlarsam kına da :D
2 Eylül yıl dönümümüz bari kınayı o güne getireyim dedim ama 2 gün ara olmaz çok geldi :D :D

askıları hiç düşünmediğinden takmmaışsın bile :KK70: ama bencede askılıda güzel durabilir. bu senin üstüne göre dikliyorsa provaya gideceksen orada bakıp değiştirebilirsin canım

hahah aynen giydiğimde direkt indirdim askıları :KK53: Benim için 38 bedenini sipariş verdiler..Zaten kalıplar standart oluyormuş..mağaza da bulunan terzi tadilat işlerini yapıyor..Yani orjinali gelecek, ondan sonra üstünde değişiklik olacak diye biliyorum ..

Ay arka arkaya çok yorucu olur sanki ya. Şiş gözlerle düğün sabahına uyanırım ağlarsam kına da :KK70:
2 Eylül yıl dönümümüz bari kınayı o güne getireyim dedim ama 2 gün ara olmaz çok geldi :KK70: :KK70:
Ayy bide o var yaa şimdi ne ağlarım haa gittiğim her kınada ağlamışlığım vardır :D azıcık sulugözüm

Senin kafanda hep askı olmasın diye birşey vardı ondan heralde ama provda halledilir bence bakarsın hangisi daha çok içine sinerse :)

Ayy bide o var yaa şimdi ne ağlarım haa gittiğim her kınada ağlamışlığım vardır :KK70: azıcık sulugözüm
Benim de ağlama konusundaki performansım baya üst düzeyy :D :D
Kendi kınamda çılgınlar gibi ağlarım kesin korkuyorum.
O yüzden araya vakit sokmak iyi oldu bence :)

Benden bi tane daha bende plan yaparım hep :KK70: net olmayan şeylere de deli olurum

N Nyks01 Benden iki tane daha o zaman :KK70: :KK70:

HAhah kararsız ve plancı hatunlar :D
çok mutlu ettiniz kızlar beni :21: Şimdi benim devreler yandı tabii:KK17::KK53:
Çokk güzel olacaksın o gün hiçç yanmasın devrelerin :)
Ayy bide o var yaa şimdi ne ağlarım haa gittiğim her kınada ağlamışlığım vardır :KK70: azıcık sulugözüm

Benim de ağlama konusundaki performansım baya üst düzeyy :KK70: :KK70:
Kendi kınamda çılgınlar gibi ağlarım kesin korkuyorum.
O yüzden araya vakit sokmak iyi oldu bence :)

Al işte benden iki tane daha :D:D Geçen arkadaşın kına gecesini izledik ben annesini görünce bir koyverdim gitti ki anlatamam :D Ya dedim göbek atarak yakalım kınayı hiç anneli manneli şarkı söylemeyelim ben çok pis ağlarım. Gerçi bizim kına düğünden sonra olacak bir garip olacak ama olsun :KK53: Öff hiç öyle de istemiyorum ama iki ayrı şehir işte :/

Al işte benden iki tane daha :KK70::KK70: Geçen arkadaşın kına gecesini izledik ben annesini görünce bir koyverdim gitti ki anlatamam :KK70: Ya dedim göbek atarak yakalım kınayı hiç anneli manneli şarkı söylemeyelim ben çok pis ağlarım. Gerçi bizim kına düğünden sonra olacak bir garip olacak ama olsun :KK53: Öff hiç öyle de istemiyorum ama iki ayrı şehir işte :/
Haha tria olduk baya :D Pırlanta şeysi :D @Conchiglia sen ve bennn :P
Ay evet yaaa ne o öyle anneli manneli şeyler. Çok acıklı oluyo ben dayanamam kiii :(
Ne gıcıklar, gariban gelin kıza ettikleri işkenceye bakın yaaa :D

Baktım zalim pahalı:)

tencere almıştım canım iki tane.birisi tahminimden büyükmüş.ben daha küçük almak istiyodum o yüzden iade etmek istiyorum.yükledim fotoğraflarını bakabilirsin :)
ama çok güzeller tabi sinmediyse içine iade etmelisin
Günaydın hatunlar, dün servise yetişecem diye cevap veremeden kaçtım.
bende cok merak etmiştim fiyatı biraz varmış ama sindiyse içine değer

Günaydın kızlarrr. Ben de şimdi hızlıca elimdeki bir kaç işi halledip kaçacağım :KK55: Bugün işimiz avmlerde umarım kendimi kaptırıp çeyiz alışverişine dönüştürüp rezil olmam :KK70: Benimki dalga geçiyor sen ürün bakarken çeyiz almaya başlarsın diye :KK70: Hayır dedim son derece profesyonel olacağım :KK59:
kesin işi bırakıp çeyize dalarsın adamlar der çılgın gelin

canim gecmis olsun.nazara mi geldin yoksa
aman yok canım ofiste hastaydı herkes bulaştı valla perişanım

günaydınn

Günaydın hatun kişilerrr :KK70:
Nasılsınııızz? :)
Trpst Trpst kuzuu geçmiş olsuunn, dikkat et kendine toparlan hemen :)
günaysın canım valla ıhlamurla başladım güne bide satışta tekim bugün diğer arkadaş yok :(

Günaydın kızlar :KK36:

Trpst Trpst geçmiş olsun canım dikkat et kendine havalar değişken.

@kafein_ tencerelerin çok ciciymiş renkleri çok güzel güle güle kullan
günaydın canım

Ayyy ben iyi değilim çok uykum var yaa :KK51:
bende ilaç aldım az önce ayakta uyutuyor kahve havuzu hazır gel beraber dalalım

günaydın kızlarr artık benimde balayım belli =)
canım balayına çopk sevindim çok güzel bir yer

Benimki sıkılmaz ya :) İlginç bir şekilde onun da hoşuna gitmeye başladı hevesli, aman nazar değmesin :nazar: Bu arada dikkatimden kaçmadı siteyi baya öğrenmişsin bak :cool:

Hayırlı olsunn çok çok güzel geçsin inşallah :)

Trpst Trpst kız noldu sana hasta mısınn? Çok geçmiş olsun dikkat et kendine havalar nankör
sağol canım ne güzel ya artık o da heveslenmiş evi için

Ödendi canım da açıkcası bana da fazla geldi ama
azıcık fazla ama sindiyse değer diyorum

nişanlım tam fiyatı söylemiyor ama sanırım 10 bin civarınta tuttu asgı yu

tesekkürler canım insallah
10bin:KK57:
ya ailesinin sozunde cikmaz.ailesini seviyorum ama.ailesi bizi dusunecek kapasiteleri yok.
aslinda eylulde dusunuyoruz.
bizim odun ailesi biraz gec olsun diyor.
ailesi oglunun tursusunu kurmak istiyorlar.
belki maddiyattandır konustunuz mu hiç

Katılıyorummm :KK54:

Kızlar ya ben de rüyamda düğünü gördüm. Garip bişeydi sürekli panik halindeydim ayakkabılarımı kaybediyordum bir ara gelinliği bulamıyordum nikah memuru bekliyordu benim gelinliğim yoktu turkuaz bir şey giydirmişlerdi kına elbisemmiş vs. sonra beyaz bir elbise giyiyordum nikahımız kıyılıyordu o zaman gelinliği buluyordum. Sürekli bir şeyler kayıptı ama. Ay ne garipti öyle :KK57:
Allah seni hiç güleceğim yoktu deli:KK47:

Kıııızlaaar benden de bir iyi haber özellikle de sana gelsin kuzu @curlygirl
Dün akşam otururken sevgili kayıbnvalidem aradı :) Ben de nişanlımın şarjı yoktu teli kapalıydı ulaşamadı da ondan aradı sandım solgun bi sesle açtım telefonu :KK70: Napıyosun nasılsından sonraa bana dedi kii. Senin istediğin bahçeli mekan ile görüştüm (belediyenin semt konağının bahçesi dün bahsettiğimm) . Araya tanıdıkları sokmuş belediyeden bir de erkek tarafı değilde ben kızın annesiyim demiş :KK70:. Yarı yarıya inidirim yapmışş.
Yarın akşam (bu akşam için) gidip konuşalım paramızı verelim istersen dedi. Orayı çok istediğimi biliyodu. Adam gelin masa düzenini nasıl süsleyeceğimizi masa örtülerini falan konuşalım demiş.
Akşam oraya gidicez iş çıkışı ve ben çok heyecanlıyım. Bi aksilik çıkmasın lütfen dua edin banaa :KK43:
Orayı çok istedim ya korkuyorum bişeyler ters gider diyeee
çok sevindim inşallah olur kayınvalide takı telafisine başlamıs coktan:)

cok beğendimmmmm askı kalsın

Teşekkür ederim canım yaa, inşallah tüm hatunlar içine sinen gelinlikleri giyer :nazar:
aminnn:nazar:

Bu arada ben kına ile düğün arasına bir gün koyuyorum . Genel de de öyle olur zaten ama yeterlidir di mi?
bencede koyulmalı cok yorucu oluyor

Back
X