Evet gördüm yaa ama 2 ay süresi var ben daha düğün yeri tutmadan gelinliği alırsam da çok komik olur benceN Nyks01 aha bu kamoanya da benden sana gelsinhttp://www.aveaheryerdekazandirir.com/Kampanya-Detay/OlegCassini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gördüm yaa ama 2 ay süresi var ben daha düğün yeri tutmadan gelinliği alırsam da çok komik olur benceN Nyks01 aha bu kamoanya da benden sana gelsinhttp://www.aveaheryerdekazandirir.com/Kampanya-Detay/OlegCassini
Hani nerde hangi sayfa desene banaa. Gece sana dua etmememi istemiyomusun yoksa?Canım ben instagramda büyük boylarını gördüm dün bunun
Haha evet biraz farklı bi durum olabilir. Kimseye demeden eve koyarsın gizlice hahahEvet gördüm yaa ama 2 ay süresi var ben daha düğün yeri tutmadan gelinliği alırsam da çok komik olur benceNe güzel 2000e alacaktım gelinliği
@zeroglu haklı, zalimsin işteee!Pahalı ama çok güzeell. Hem bu @extravolume un gösterdiği kadar da değil hani ben daha insaflıyım bence. Hiç yakışmadı bu zalim yakıştırman![]()
Uff araya iş girdi. Poncikhome diye bir sayfaydı yanlış hatırlamıyorsamHani nerde hangi sayfa desene banaa. Gece sana dua etmememi istemiyomusun yoksa?
Haha evet biraz farklı bi durum olabilir. Kimseye demeden eve koyarsın gizlice hahah![]()
Kendime Yalın'dan zalimi hediye ediyorum o zaman@zeroglu haklı, zalimsin işteee!![]()
Karo parasına ben de uyuz oluyorum@Conchiglia ay resmen kova işini çözdüm şaka gibiyim
Adamı aradım stoklara eklendi büyük boyu
Bi büyük bi küçük alayım tezgah üstü için de diyorum.
8 tl kargosu varmış, en nefret ettiğim şey kargoya para ödemek ya![]()
Bizimde tam olarak istediğimiz kafa dinlemek bi kaç gün sonra biraz gezicez zaten başka yerlerde :)Haha ay bu çeyiz işi kafayı çizdirdi bize bence
Ay çok huzurlu olur kuzu, baya kafa dinlemelik bi yer Ağva
Evet buldum 30 TLye kargo kısmısını kafamda tamamlarsam satın ala basıcam hahaUff araya iş girdi. Poncikhome diye bir sayfaydı yanlış hatırlamıyorsamGeç kalmışım gerçi ama halletmişsin
Kendi kendine armapan etmen de ayrı bi incelik tabiiiKendime Yalın'dan zalimi hediye ediyorum o zaman![]()
Karo parasına ben de uyuz oluyorum
Aynen öyle kuzum çok iyi olur, sornasında başka planlar da varsa çok iyi düşünmüşsünüz diyoruummBizimde tam olarak istediğimiz kafa dinlemek bi kaç gün sonra biraz gezicez zaten başka yerlerde :)
Ciddimisin kaç tane var ?@Conchiglia ay resmen kova işini çözdüm şaka gibiyim
Adamı aradım stoklara eklendi büyük boyu
Bi büyük bi küçük alayım tezgah üstü için de diyorum.
8 tl kargosu varmış, en nefret ettiğim şey kargoya para ödemek ya![]()
Varmış zaten kuzu da güncellemmişler meğer. Söyleyince hemen güncelliyim dediCiddimisin kaç tane var ?
Saol canımm araştırmıştım ama sen söyleyince iyice bi sevindim :)Aynen öyle kuzum çok iyi olur, sornasında başka planlar da varsa çok iyi düşünmüşsünüz diyoruumm
Ay kuzuu baktım başka yok. Korktum adamı aradım. Mağazada sayım yaptım son bi tane kalmış onu ekledim siteye başka büyük boy kalmadı dediiiCiddimisin kaç tane var ?
Hadi güle güle kullan o zaman :) biraz büyük olsaymış alırdım ne güzel pembe koleksiyonumaVarmış zaten kuzu da güncellemmişler meğer. Söyleyince hemen güncelliyim dedi
Ben aldım 1 büyük bir de küçük![]()
Evet ya bencede fiyatlar uygun ilk defa görüyorum bende bu siteyi maşallah sen nerden buluyon bu siteleri kız :)Ay kuzuu baktım başka yok. Korktum adamı aradım. Mağazada sayım yaptım son bi tane kalmış onu ekledim siteye başka büyük boy kalmadı dediii
Bi de ferforje kek fanusu vardı 30 TLye çokkk güzeldi ama kalmamış. Burayı takipte olalım fiyatları uygun güzel şeyler var ilk kez gördüm
Valla nerden buldum hiç bilmiyorum he sen sorunca nerden çıkmıştı burası diye düşündüm hahaEvet ya bencede fiyatlar uygun ilk defa görüyorum bende bu siteyi maşallah sen nerden buluyon bu siteleri kız :)
Ona ben de bayıldııım çok şirin gerçekten. Ama alsam beni kovalar annem ve nişanlım haha