• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Belki çıkar bir yerlerden sen yine de bakarak ol ya.
Ben henüz bakmıyorum bile yanlışmı yapıyorum acaba eylüle nasılsa çok var diye :KK64:
bende öyle diyorumşuan tutuştum. nasılsa verecekler diyordum. sende bakın enazından verip vermeyeceğin bilirsin.

bende öyle diyorumşuan tutuştum. nasılsa verecekler diyordum. sende bakın enazından verip vermeyeceğin bilirsin.

Ben aslında evdemi yapsam dışarıdamı ona karar veremedimki kız kıza çok yakın büyüklerle evde yapmayı düşünüyordum aslında sığarmıyız diye düşünüyorum.
Kaç kişi olacağımız da belli değilki :KK45:

Gerçekten çok uyguna gelmiş yaa çok sevindim curlygirl curlygirl bizede istediğimiz yerler çook ucuza gelsin inşallahh :KK45:
İnşallah kuzu dualarım sizinle :)
Belki çıkar bir yerlerden sen yine de bakarak ol ya.
Ben henüz bakmıyorum bile yanlışmı yapıyorum acaba eylüle nasılsa çok var diye :KK64:
Yine de bakın soruştur canım. Aklında olabilecek bir kaç yer olsun. Halledince kafa rahatlıyo gerçekten. Bunu sıkıntı etmiştim ben de baya kendime
inş canım. ben dün bir çay bahçesine daha sordum oda vermiyor :KK43: derneğe kaldım sanırım
Ya evet bi de o durum var olmadı burası olabilir belki diye aklında tuttuğun yerlerde bi sebepten olmayınca hüsran oluyo.
Canını sıkma kuzu inan kayınvalide arayana kadar benim de orayla ilgili bi umudum yoktu hiç. Ama şans yani bak oldu bi şekilde.

Kizlar gunaydin :)
@zeroglu iyilestinmi
kizlar benim derdimle ilgilendiniz cok tesekkur ederim.
canim dun ku gelinligin hayirli olsun cok guzel duruyordu ustunde
kizlar cok yogun islerden gelemedim.bu aralar toplantilar ve isler yogun
benim sevdicekte maddi durumumuz musaitttir ama ailesi cocuklarini yanlarinda ayrilmasina kiyamiyorlarmis
beraber oturalim diyorlar bende yok diyorum
Allah Allah çok ilginçler. Nişanlın ne diyo peki bu duruma.
O da saçma seninle aynı düşünüyodur umarım.
Hala böyle şeyler nasıl sunulabiliyo anlamıyorum

İnşallah kuzu dualarım sizinle :)

Yine de bakın soruştur canım. Aklında olabilecek bir kaç yer olsun. Halledince kafa rahatlıyo gerçekten. Bunu sıkıntı etmiştim ben de baya kendime

Ya evet bi de o durum var olmadı burası olabilir belki diye aklında tuttuğun yerlerde bi sebepten olmayınca hüsran oluyo.
Canını sıkma kuzu inan kayınvalide arayana kadar benim de orayla ilgili bi umudum yoktu hiç. Ama şans yani bak oldu bi şekilde.

Bizim 9 mayısta nişan var birde onun hazırlıkları falan derken neye koşturacağımı şaşırdım onda geri planda kaldı kına mekanı.
Evde olma ihtimalide var ama ben yinede araştırmaya başlayayım bari

Ben aslında evdemi yapsam dışarıdamı ona karar veremedimki kız kıza çok yakın büyüklerle evde yapmayı düşünüyordum aslında sığarmıyız diye düşünüyorum.
Kaç kişi olacağımız da belli değilki :KK45:
senin bu fikrini benim nişanlı bey duymasın :D bizde 700 civarı bişiye bulsak evde yapmaya değmez. birsürü kalabalık

Bizim 9 mayısta nişan var birde onun hazırlıkları falan derken neye koşturacağımı şaşırdım onda geri planda kaldı kına mekanı.
Evde olma ihtimalide var ama ben yinede araştırmaya başlayayım bari
Evde kalabalık zor olmaz mı kuzu? Kına oynamalı zıplamalı bişey ya .
Evin durumuna göre oladabilir tabi ama hem kalabalık hem oynama zıplama ürkütücü sanki :D
senin bu fikrini benim nişanlı bey duymasın :KK70: bizde 700 civarı bişiye bulsak evde yapmaya değmez. birsürü kalabalık
Haha aman aman duymasınla cidden :)

Evin durumuna göre oladabilir tabi ama hem kalabalık hem oynama zıplama ürkütücü sanki :KK70:

hayır zaten annem duysa başta o çırlar nişanlı beye :D nişanı bile evde yapmak istemedi annem ki kınayı yapacak :D

senin bu fikrini benim nişanlı bey duymasın :KK70: bizde 700 civarı bişiye bulsak evde yapmaya değmez. birsürü kalabalık

Evdemi yap diyor yoksa :KK45: Ya bizim nişanda evde olacak deneyimli olucaz ama emin değilim evde kınadan

Evin durumuna göre oladabilir tabi ama hem kalabalık hem oynama zıplama ürkütücü sanki :KK70:

Ya ben öyle çok oynamaktan yana değilim zaten :KK45: Parti havasında olabilir kız kıza karar veremiyorum :KK45:

Allah Allah çok ilginçler. Nişanlın ne diyo peki bu duruma.
O da saçma seninle aynı düşünüyodur umarım.
Hala böyle şeyler nasıl sunulabiliyo anlamıyorum
Canim sevdicegede kiyamiyorum
ailsenide kole olmus nayapacagimizi bilmiyoruz.

Nişanı bi yap da kınayı evde isteyeceğini hiç sanmıyorum zaten kuzu :)

Buna ben de bakıp aynı soruyu sormuştum kendime :KK70:
Cevapları heyecanla beklicğim :KK70:
Fiyatı çok iyi çünkü :D Ama kararsızım niye bilmiyorum. Düz şeyleri severim aslında böyle. Ama renk eve uyar mı bilemiyorum

Evdemi yap diyor yoksa :KK45: Ya bizim nişanda evde olacak deneyimli olucaz ama emin değilim evde kınadan

Ya ben öyle çok oynamaktan yana değilim zaten :KK45: Parti havasında olabilir kız kıza karar veremiyorum :KK45:
masrafı azaltmak için diyor evde yapsak diye ama olmuyor :D evde zor canım ya nişan gene bi nebze ama kına olmaz bence

Banyonu ne renk yapacaksın bellimi ona göre düşünebilirsin fiyatı uygunmuş rengide güzel :)

Nişanı bi yap da kınayı evde isteyeceğini hiç sanmıyorum zaten kuzu :)

Buna ben de bakıp aynı soruyu sormuştum kendime :KK70:
Cevapları heyecanla beklicğim :KK70:

:KK45::KK45: Bakalım nişandan sonra göreceğiz

Fiyatı çok iyi çünkü :KK70: Ama kararsızım niye bilmiyorum. Düz şeyleri severim aslında böyle. Ama renk eve uyar mı bilemiyorum
Ben de uyum konusunda şüphedeyim işte. Ne çıkacak bilmiyoruz kii :) Rengini sevdim ben de amaa bilemedim

Kızlar dün dolaşırken bir de şu güzellikleri buldum :KK6:

Eklentiler

• IMAG0339.webp
    IMAG0339.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 75
Banyonu ne renk yapacaksın bellimi ona göre düşünebilirsin fiyatı uygunmuş rengide güzel :)

:KK45::KK45: Bakalım nişandan sonra göreceğiz
Canım valla kiraya mı çıkacağız ev mi alacağız o bile net değil. Banyo ne çıkarsa bahtıma da olabilir :) Neyse onu evi tuttuktan sonra da alabilirim ya hiç bulaşmayayım şimdi

Back
X