• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sağol tatlım :KK15:

Bende çöp kovasına bayıldım retro ya çok hoşuma gitti. Tamam bakayım neler yapmışlar:-)

benimde hoşuma gidiyorda işte uyum sağlayamayınca olmuyor ne yazıkkş :(

bak bakalm ben ssenin için baktım ama hiç renklendirmemişler hep siyah beyaz yaşamışşlar banyoyu :)

benimde hoşuma gidiyorda işte uyum sağlayamayınca olmuyor ne yazıkkş :KK43:

bak bakalm ben ssenin için baktım ama hiç renklendirmemişler hep siyah beyaz yaşamışşlar banyoyu :)

Bende bakındım biraz ama birşey bulamadım renksiz hep

Tüm işlerimi halledip işyerine geldim saatlerdir bakıcam bakamıyorum buraya :) nikah işlemleri tamamdır :)

hayırlı olsun :)

Aaa kuzuu süper bi haber buuu! :)
Çok sevindim. Detayları alalııım :)

Hadi bakalım hayırlısı olsun :KK68::KK68: Hangi belediye
Teşekkür ederimm :) Bayraklı belediyesi canım , düğün bornovada ama sevk etmedi kendi memurları zaten o gün gitcekmiş bizim olduğumuz kısıma :) Bizden beş fotograf, nüfus cüzdanı fotokopisi bide sağlık raporu istemişlerdi hazırdı onlar onları verdik bide bi makbuz verdi onu belli noktalar var oraya yatırabiliyomussun onu yatırıcaz düğünden önce canım :)

Teşekkür ederimm :) Bayraklı belediyesi canım , düğün bornovada ama sevk etmedi kendi memurları zaten o gün gitcekmiş bizim olduğumuz kısıma :) Bizden beş fotograf, nüfus cüzdanı fotokopisi bide sağlık raporu istemişlerdi hazırdı onlar onları verdik bide bi makbuz verdi onu belli noktalar var oraya yatırabiliyomussun onu yatırıcaz düğünden önce canım :)
Oh kuzum ya hayrlı olsun tekrardan. Sevl gerekmemesi de süper olmuş, şans bazen gülüyo böyle işte :)
Benimde bi arkadaş dün nikah işlemlerini yaptırdı aynı belediyeye bağlıyız ve ona da resmen 480 TL makbuz kesmişler.
Şaka değilmiş yanii , ben de bayılacağım o parayı :(

Oh kuzum ya hayrlı olsun tekrardan. Sevl gerekmemesi de süper olmuş, şans bazen gülüyo böyle işte :)
Benimde bi arkadaş dün nikah işlemlerini yaptırdı aynı belediyeye bağlıyız ve ona da resmen 480 TL makbuz kesmişler.
Şaka değilmiş yanii , ben de bayılacağım o parayı :KK43:
Bizim nikah cüzdanıyla beraber 290 kesti heralde :) ödemedik hala direniyoruz :D

Bizim nikah cüzdanıyla beraber 290 kesti heralde :) ödemedik hala direniyoruz :KK70:
290 olsa çok sevinirdim ben şuan yaa :)
Direniyoruz demiş bi de hahaha :D
Nikaha kadar ödeyebiliyosun di mi. Dün arkadaşa da öyle demişler. Onlar direnmemişler gerçi verip kurtulmak için :D

Tekrar hayırlı olsun bizim de bayraklı belediyesi 275 lira kesiyorlar canım hemen yine nikah dairesinin yakınlarında bir yere yatırıyorsun parayıda :)

Tekrar hayırlı olsun bizim de bayraklı belediyesi 275 lira kesiyorlar canım hemen yine nikah dairesinin yakınlarında bir yere yatırıyorsun parayıda :)
Yanlız o değilde makbuzu düşürdüm mü yada nişanlımda hatırlayamıyorum.. Başka işlerde vardı o evraklarlarn arasında mı gitti bilmiyorum kaybetsek nolur ki

Bu arada banyo dolabında seni alıntılayamamışım kuzu ya yukarda yazmıştım :) ben gri ve mürdüm düşünmüştüm kendime öyle hallettim aksesuarları :)

Yanlız o değilde makbuzu düşürdüm mü yada nişanlımda hatırlayamıyorum.. Başka işlerde vardı o evraklarlarn arasında mı gitti bilmiyorum kaybetsek nolur ki

Bu arada banyo dolabında seni alıntılayamamışım kuzu ya yukarda yazmıştım :) ben gri ve mürdüm düşünmüştüm kendime öyle hallettim aksesuarları :)

O mabuzla odeme yapılıyor sonra geri götürüyorsunuz canım bilmiyorum bir arayıp sor istiyorsan.
Senin banyo tek renk ozaaman siyah yokmu ? Aldıklarının resmi var mı canım

unnamed.webp

Banyo seti arayan arkadas banyon cok guzel oncelikle siyah olmasina ragmen ferah. Bak boyle sedefli ekru biseyde dusunebilrsin begenirmisn bilmiyorm ama gercegini yenilerde gordum hosuma gitmisti benim..

Şaka değilmiş yanii , ben de bayılacağım o parayı :KK43:
O nedir ya 480 nikah icin salondami olcak. Yoksa oda nikahinami bu kdr istediler?

Back
X