• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

O mabuzla odeme yapılıyor sonra geri götürüyorsunuz canım bilmiyorum bir arayıp sor istiyorsan.
Senin banyo tek renk ozaaman siyah yokmu ? Aldıklarının resmi var mı canım
Var canım yer siyah benimde bide klozetin arkasında ince siyah kısım var :) dün atmıştım aldıklarımı dur atiim.
http://www.entarzev.com/banyo-seti bu canım banyo seti paspası mürdüm almıştım gerçi gride almıştım yine :D

O nedir ya 480 nikah icin salondami olcak. Yoksa oda nikahinami bu kdr istediler?
Ya sorma ben zaten şaşırdım da herkes şaşkınlık içinde kime söylesemm. Salona çağırıcaz onun için bu miktar.
Ama sanki memuru 1 haftalığına kiralicakmışız gibi bi para çıkardılar şaka gibi valla :D
Aynenn :KK70: o değilde makbuzu bulamadım ay nişanlım üşendiğinden arabayada gidip bakmıyo akşama kadar sinir gelir banada :KK70:
Hahah ayy çok şüpheli bir durum :D
İnşallah ondadır yaa. Bi çözümü vardır mutlaka da bi daha uğraşmak gerekecek.

Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için :) Çok hoş ama ben renkli bişeyler düşünüyorum
Valla canim iyice bakip al senin evin belliyms benim belli olmadigi icin heryere uyabilcek bisey bakiyorm o yuzden :) renkli el boyamalarida vardi bunlarn onlarda cok hostu:)

Bende öyle düşünüyorum canım inşallah güzel olur :) madamecoconun paspaslarından almıştım indirime girince kaçırma :)

Banyo setini hallettikten sonra paspas almayı düşünüyorum canım paspasta çeşit çok çünkü ama set beğenemiyorum bir türlü :-)

Ya sorma ben zaten şaşırdım da herkes şaşkınlık içinde kime söylesemm. Salona çağırıcaz onun için bu miktar.
Ama sanki memuru 1 haftalığına kiralicakmışız gibi bi para çıkardılar şaka gibi valla :KK70:

Hahah ayy çok şüpheli bir durum :KK70:
Bizimki çok rahat ya nolcak tc kimlik numarasıyla yatırırız diyo gerçi makbuzun bi nüshası onlarda var bi sıkıntı olmaz umarım :) ilk defa bişeyi kaybediyorum yaaa

Ama sanki memuru 1 haftalığına kiralicakmışız gibi bi para çıkardılar şaka gibi valla :KK70:

Hahah ayy çok şüpheli bir durum :KK70:
Salonda olsa cok fazla geldi bana ya..

Bizimki çok rahat ya nolcak tc kimlik numarasıyla yatırırız diyo gerçi makbuzun bi nüshası onlarda var bi sıkıntı olmaz umarım :) ilk defa bişeyi kaybediyorum yaaa
Panik yapma kuzu hiçbişey olmaz. Yeterki ödeme yapmak iste sen onlar her şekilde hallederler o işi korkma :KK70:
Salonda olsa cok fazla geldi bana ya..
Di mi ya gerçekten çok fazla, çok sinir oldum. Başka belediyeleri de mi denesem diye düşündüm ama nakildi memurun yol parasıydı falan aynı ehsaba gelebilir tabii. Ülkenin en pahalı belediyesi bizimki heralde :)

Panik yapma kuzu hiçbişey olmaz. Yeterki ödeme yapmak iste sen onlar her şekilde hallederler o işi korkma :KK70:

Di mi ya gerçekten çok fazla, çok sinir oldum. Başka belediyeleri de mi denesem diye düşündüm ama nakildi memurun yol parasıydı falan aynı ehsaba gelebilir tabii. Ülkenin en pahalı belediyesi bizimki heralde :)
Ahahahhah :D orasıda doğru

Valla canim iyice bakip al senin evin belliyms benim belli olmadigi icin heryere uyabilcek bisey bakiyorm o yuzden :) renkli el boyamalarida vardi bunlarn onlarda cok hostu:)

Ev belli olmayınca daha zor ev belli olduktan sonra da bakabilirsin aslında :)
Ben canlısını görüp aldım hemen hafif gazada gelmiştim :KK70: bu arada ev nerde ?

Çok güzel zaten iyi yapmışsın :) Şemikler izbanın dibinde hemen sizin nerede ?

Ev belli olmayınca daha zor ev belli olduktan sonra da bakabilirsin aslında :)

Çok güzel zaten iyi yapmışsın :) Şemikler izbanın dibinde hemen sizin nerede ?
Hadi ya ordan bizde çok bakmıştık ama o kadar yol hergün gidip gelemeyiz diye vazgeçtik :) bornovada canım forum bornovayı geçince yeni açılan türk koleji var onun orda :)

Hadi ya ordan bizde çok bakmıştık ama o kadar yol hergün gidip gelemeyiz diye vazgeçtik :) bornovada canım forum bornovayı geçince yeni açılan türk koleji var onun orda :)

Aa ben o tarafta çalışıyorum şimdi isim vermeyeyim edak ecza deposunun oralarda bizde gidip gelicez her gün.

Özkanlar da ya da bornova merkezde çok istedik ama fiyatlar yüksekti bizde şemikleri tercih ettik hem anneme de yakın :-)

Yaa kızçeler salonun bulunduğu belediyeye fiyat sordum orada 380miş tabi +memur yol ve mesai ücreti var dedi. O heryerde var zaten.
E 100 lira da olsa kar kardır :d Bi de memur o belediyeden olacağı için yol işi daha kolay olabilir dii mi?

Aa ben o tarafta çalışıyorum şimdi isim vermeyeyim edak ecza deposunun oralarda bizde gidip gelicez her gün.

Özkanlar da ya da bornova merkezde çok istedik ama fiyatlar yüksekti bizde şemikleri tercih ettik hem anneme de yakın :-)
Hadi canımm yakınız o zaman :) bende e.p bira fabrikasının oralardayım :)

Yaa kızçeler salonun bulunduğu belediyeye fiyat sordum orada 380miş tabi +memur yol ve mesai ücreti var dedi. O heryerde var zaten.
E 100 lira da olsa kar kardır :d Bi de memur o belediyeden olacağı için yol işi daha kolay olabilir dii mi?

Kesinliklee.. Kar kardır bence :KK45:
Hadi canımm yakınız o zaman :) bende e.p bira fabrikasının oralardayım :)

Dip dibeyiz resmen :-)

Diğer belediye ne demişti ben anlamıyorum bu sistemi zaten memur salona geliyo diye daha fazla para alıyolar yani memur parası neyki ? bana hiç demedi öyle bişey zaten memur orda olucak dedi

Back
X