Düşüncesizler ya.. Ama yine etrafındaki insanlara sen yokmuşsun gibi davranmak değil. O görüşmeye tanımadığı insanların yanına girecek, iş görüşmesinde mutlaka medeni durumu sorulur. Ben daha nişan yokken, sadece evlilik teklifinden dolayı tek taş takarken girdiğim görüşmelerde sorduklarında nişanlıyım diyordum. Seyahat engeli istemeyen işlerdi çoğu geri çevirdi ve benim gerçekten işe ihtiyacım vardı. Ama o yok diyecek işte açık açık. Yoksam yokum o zaman.. Millet gururla benim eşim diye gösterir, benimki sadece kendisiymişçesine hareket eder.canım sen yokmuşsun gibi değilde bazen erkekler böyle yapbiliyor. benim nişanlımda işinden dolayı aslında çıkartabilir yani sıkıntı yaratabiliyor.ama takanlarda var bende inatla hayır kesinlikle dedim. ama bazı ortak arkadaşlarımız var evli ve takmayan. onlar diyor işte zor oluyorda falan çıkartsana oğlum, bana da diyorlar baskı yapma takmasın işte zor oluyor falan. onların gazıyla bazen diyor zor oluyor ama falan ben ters ters bakınca cesaret edemiyor. yani etrafındakilerin gazıyla oluyor bence bu işler.