• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar lohusa şerbeti için bardak süslemesi yapıcam da etiket hazırladım bardağa yapıştırmak için, albüme de koydum bi bakabilir misiniz nasıl olmuş :)

Kızlar lohusa şerbeti için bardak süslemesi yapıcam da etiket hazırladım bardağa yapıştırmak için, albüme de koydum bi bakabilir misiniz nasıl olmuş :)

Çok hoş olmuş canım ellerine sağlık , ama baskıda yazı soluk çıkabilir gibi geldi bana

Durr sakin ol :KK70:

Yaa çok beğendiiiim, çok tatlı olmuş kuzuu! Alkışlarımmm :KK9:
Teşekkür ederimm :)
Çok hoş olmuş canım ellerine sağlık , ama baskıda yazı soluk çıkabilir gibi geldi bana
Öyle mi dersin ya. Her yer şimdi pespembe olacak ya azıcık bu böyle yumuşatsın demiştim de oynayayım bakalım bi :)
ben çok beğendim seviyorum soft renkleri
Teşekkür ederimm :) Lazım olursa böyle bişeyler hazırda var söylemeniz yeter :D

Teşekkür ederimm :)

Öyle mi dersin ya. Her yer şimdi pespembe olacak ya azıcık bu böyle yumuşatsın demiştim de oynayayım bakalım bi :)

Teşekkür ederimm :) Lazım olursa böyle bişeyler hazırda var söylemeniz yeter :KK70:

Öyle geldi bana canım yazıyı bold yap ozaman bold yoksa kontur ver :-)

Öyle geldi bana canım yazıyı bold yap ozaman bold yoksa kontur ver :-)
Aynen çok hafif stroke versem daha iyi olabilir :)
Aa bu süper bir haber. Kına için değişik fikirlerim var yardım isterim senden :)
Ay olur tabi ki yardımcı olurum :) Ben de davetiye için çok güzel şeyler buldum fırsat bulunca denerim ama şu an hiç düğün modunda değilim tahmin edebileceğin gibi :)
Çok şeker olmuş :)
Teşekkür ederim canım :)

Ay olur tabi ki yardımcı olurum :) Ben de davetiye için çok güzel şeyler buldum fırsat bulunca denerim ama şu an hiç düğün modunda değilim tahmin edebileceğin gibi :)
Sağol kuzucuuum :)
Evet tahmin edebiliyorum. Şuanki modun geçene kadar bi köşede duruversin davetiyeler :)

Aynen çok hafif stroke versem daha iyi olabilir :)

Teşekkür ederim canım :)

Şu vintage çiçekli davetiylerdenmi buldun yoksa çok güzeller onlar :KK37:

Selam güzelliklerr nasılsınız bayağıdır giremiyorum,
Ofis değişikliği yaptık internetimi yeni bağladılar sizden de ayrı kaldım :KK12:

Ooo hoşgeldin kaçak gelinn :KK70:
Baya ara verdin buraya :) Neler yaptın bu sırada bakiiiim :)

herşeyi yazayım mı hahahah :D
Yeni ofis telaşı, antalya -alanya gezisi süper dopingdi :)
Askerliğini bitirdi nişanlım bugün dönüyorr :D
iki gün önce çok güzel bir kutuda çikolatalar aldım nişanlım yollamış :)
İş-güç gerisi hayatım. Pazartesi de istanbula seminere gidiyoruz inşallahhh

Özetle böyle siz ne yaptınız ben yokken hı ?

herşeyi yazayım mı hahahah :KK70:
Yeni ofis telaşı, antalya -alanya gezisi süper dopingdi :)
Askerliğini bitirdi nişanlım bugün dönüyorr :KK70:
iki gün önce çok güzel bir kutuda çikolatalar aldım nişanlım yollamış :)
İş-güç gerisi hayatım. Pazartesi de istanbula seminere gidiyoruz inşallahhh

Özetle böyle siz ne yaptınız ben yokken hı ?
yoktun ama güzel bir dönüş yaptın :D

Back
X