• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İkisini de aldın mıı fotoğraf var mıı :KK68:

Hiç ya önceden su ısıtıcı mı vardı :KK70:

Teşekkür ederimm idareli kullanmaya çalış derim :KK70:

Ama yanda sekme açıp parfüm baktın mı? O zaman da çıkıyor. Sadece konuşmayla çıkan ayrı :KK70:

Deniyorum ama vakitte çok yahu :KK45:
Aa evet baktım ben benim ki senin ki kadar akıllı değil demek :KK70:

Kızlarcıııım :D
Şimdi ablam hastaneden fotoları atmış da bana. Albüme bi foto koyucam orda yan profil var.
2. ameliyatı neden isetdiğimi anlayanlar el kaldırsın tamam mıı? :D

Olmadı sadece yakın çekimi koyuyorum diğeri ağır geldii

Haha tamm tahmn ettiğim gibi.
Şuan elimde tek foto var o yzden bi normalini bi yakın halini koyucam şimdlk idare edin :KK70:
Vallahi nedenini göremedim gayet düzgün ve doğal görünüyor :) Kuzuyu da gördük maşallah ya allah analı babalı büyütsün :)

Vallahi nedenini göremedim gayet düzgün ve doğal görünüyor :) Kuzuyu da gördük maşallah ya allah analı babalı büyütsün :)
Sorun bende demek ki haha ama pazartesi daha yakın çekiym atiym de anlayın beni :D
Desteğe ihtiyacım var bu konuda biri bana evet ol demelii :D
Teşekkür ederiz bebiş bu arada , amiin :)
Bu foto ablamın yeni doğmuş bebeğin kirli saçlarına taktığı anlardan ama hahahah :D

Bence gayet güzel ve doğal tabi yine sen bilirsin. Bebişe de maşallah :KK36:
Evet doğal olduğu kısmına inanıyorum. Eskisine göre gayet farklı ama kimse söylemeden anlamıyo b kısmı sevindirici :D
Teşekkür ederim kuzuumcuum :)

Sorun bende demek ki haha ama pazartesi daha yakın çekiym atiym de anlayın beni :KK70:
Desteğe ihtiyacım var bu konuda biri bana evet ol demelii :KK70:
Teşekkür ederiz bebiş bu arada , amiin :)
Bu foto ablamın yeni doğmuş bebeğin kirli saçlarına taktığı anlardan ama hahahah :KK70:
Hahaha nasıl yani ablan da değişik sanırım :D

Hahaha nasıl yani ablan da değişik sanırım :KK70:
Hahaha sorma :KK70: :KK70: :KK70:
Ay çok güldüm yorumuna kahkahayı patlatıcam şimdi :KK70:
Evet ama cidden yeni doğmuş bebek bu yine de "ama saçları çok pis yıkasalardı"diyo. Yarın yıkicaklarmış işte bi gün durması lazım diyoruz tamam ama beresini takın diyo :KK70:
Açılınca da bereyi kapat diye uyarı veriyodu haha :KK70:

Evet ama cidden yeni doğmuş bebek bu yine de "ama saçları çok pis yıkasalardı"diyo. Yarın yıkicaklarmış işte bi gün durması lazım diyoruz tamam ama beresini takın diyo :KK70:
Sen bunca muhabbeti canlı yaşamış biri olarak benim yorumuma mı güldün yani :D:D:D:D Ay deli ya hahahahah bi de ayıpmış gibi kapa demiş ahahah :D Ay biri beni durdursun :D

Sen bunca muhabbeti canlı yaşamış biri olarak benim yorumuma mı güldün yani :KK70::KK70::KK70::KK70: Ay deli ya hahahahah bi de ayıpmış gibi kapa demiş ahahah :KK70: Ay biri beni durdursun :KK70:
Hahahaaha alışkınım ben kızım baksana halimizee hahaha :D
:D :D Ay gerçekten şuan bayılabiliri gülmekten :D :D :D

Hahahaaha alışkınım ben kızım baksana halimizee hahaha :KK70:
:KK70: :KK70: Ay gerçekten şuan bayılabiliri gülmekten :KK70: :KK70: :KK70:
Eveet akıllı reklamlarım da yeniden geldii
s.webp

Aa pismi olurmuş ya bebiş ablan lohusa depresyonundamıydı acaba o an :KK70:

Back
X