Bence ailecek değişikler :) Vallahi ilk kez duyuyorum böyle bir şey. Millet yeni doğmuş bebek mis der bizimkiler utanmış bere açılınca kapatıyolar bi deAa pismi olurmuş ya bebiş ablan lohusa depresyonundamıydı acaba o an![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence ailecek değişikler :) Vallahi ilk kez duyuyorum böyle bir şey. Millet yeni doğmuş bebek mis der bizimkiler utanmış bere açılınca kapatıyolar bi deAa pismi olurmuş ya bebiş ablan lohusa depresyonundamıydı acaba o an![]()
Bence ailecek değişikler :) Vallahi ilk kez duyuyorum böyle bir şey. Millet yeni doğmuş bebek mis der bizimkiler utanmış bere açılınca kapatıyolar bi de![]()
Hahaa daha depresyna grcek kadar bile zaman gecmemisto ama bilemedimAa pismi olurmuş ya bebiş ablan lohusa depresyonundamıydı acaba o an![]()
Hahaha ben degilim yaa ben gunahsiziiim.Bence ailecek değişikler :) Vallahi ilk kez duyuyorum böyle bir şey. Millet yeni doğmuş bebek mis der bizimkiler utanmış bere açılınca kapatıyolar bi de![]()
Neeedenn bayanmı dicez bende bayanı hiç sevmemHahaha ben degilim yaa ben gunahsiziiim.
@ecm haha ablam cok cilgin ya mesela suan kadin dedigimizi duysa kizar hahahah
Ayyy çok güldüm ya ahahaHahaha ben degilim yaa ben gunahsiziiim.
@ecm haha ablam cok cilgin ya mesela suan kadin dedigimizi duysa kizar hahahah
Ay daha da çok güldümHaha hayirrr.
Kiz kimbilir ne duyhular icindeydi demek gerek hahahah
Oy yeriimYalniz isten ciktim yoldayim ama sizi yanliz birakamadim habernz olsun haha:)
Haha hayirrr.
Kiz kimbilir ne duyhular icindeydi demek gerek hahahah
Yalniz isten ciktim yoldayim ama sizi yanliz birakamadim habernz olsun haha:)
Evde ikiside çekerim senin için :)İkisini de aldın mıı fotoğraf var mıı
Hiç ya önceden su ısıtıcı mı vardı
Teşekkür ederimm idareli kullanmaya çalış derim![]()
Ya bi blogger vardı takip ettiğim, bayadır yazmıyor gerçi ama ben sizi ona benzettim baya biYalniz isten ciktim yoldayim ama sizi yanliz birakamadim habernz olsun haha:)
Çok teşekkürler canımEvde ikiside çekerim senin için :)
Teşekkür ederim canımss :)ooo süper bi kombin olmuş vallahi kuzu tebrikler![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sectigim-gelinlik-sizce-nasil.815439/
kızlar meraba günaydınlarr :) gelinliğimi buraya koydum yorumlarınızı bekliyorum kötü yorumlarada açığım![]()
Cidden mii çok teşekkür ederim canım :)çoookkk güzel maşallah bayıldım ben :)