• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlar gunaydin.iyi haftalar:)
kafein_ kafein_ canim Allah tamamina erdirsin.haner bekliyoruz
kizlar benim odunu yontmaya calisiyorum ayri eve cikmak icin mucadele veriyorum.
balayi icin kibris dusunuyoruz fikriniz nedir kizlar

Kuzularr günaydııın!
toz-pembe toz-pembe canım ben yeni gördüğümden yeni yorumlayabildim. Çok beğendim orada da belirttim mutlulukla giy İnşallah sonucu da göster :)..
kafein_ kafein_ kuzuu meraktan çatlayabiliriim. Nasıl geçti nişan gel de anlaaat! :)

Kızlar cumartesi sınav çıkışı buzdolabı ve bulaşık makinası faslını da kapadım , mutluyum :KK70: Albüme koyiciğim hepsini şimdii :)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :)
K Kafein hayırlı olsunn gel de merakımızı gider :-)
H happyNow canım sınavın nasıl geçti ? HAdi bakalım büyük birşey daha hallettin resimleri görelimmm:rolleyes:
toz-pembe toz-pembe çok güzel gelinliğim bayıldımmm:KK36:
Sınavı sorma kuzu pazar günü 2. oturuma yolların berbatlığı sebebiyle yetişemedim! :(
Evet büyükler bitti kuzu çok şükür :) Resimleri de yükledim:KK68:

Sınavı sorma kuzu pazar günü 2. oturuma yolların berbatlığı sebebiyle yetişemedim! :KK43:
Çok beğendimm ben :)özellikle buzdolabunın orta kısmında elcşk detayı çok hoş :) güle güle kullan kuzu bu arada tv için bi sorum var bende lg bakıyorumda fiyatı nasıl kaç cm bide 3d varmı :)

Kuzularr günaydııın!
toz-pembe toz-pembe canım ben yeni gördüğümden yeni yorumlayabildim. Çok beğendim orada da belirttim mutlulukla giy İnşallah sonucu da göster :)..
kafein_ kafein_ kuzuu meraktan çatlayabiliriim. Nasıl geçti nişan gel de anlaaat! :)

Kızlar cumartesi sınav çıkışı buzdolabı ve bulaşık makinası faslını da kapadım , mutluyum :KK70: Albüme koyiciğim hepsini şimdii :)
Ooo çok güzeller canım hayırlı olsun :) Artık baya baya ev tamamlandı sanki sizin.

Sınavı sorma kuzu pazar günü 2. oturuma yolların berbatlığı sebebiyle yetişemedim! :KK43:

Aa şansa bak giremedinmi tühh :KK43:

Çok güzel hepsi tatlım güle güle kullanın. Tvnin kodu ne bizimkine çok benziyor

Kuzularr günaydııın!

ooo hayırlı olsun bekliyorum resimleri

Çok beğendimm ben :)özellikle buzdolabunın orta kısmında elcşk detayı çok hoş :) güle güle kullan kuzu bu arada tv için bi sorum var bende lg bakıyorumda fiyatı nasıl kaç cm bide 3d varmı :)
Teşekkür ederim canım. Siyah şerit kısmını da bulaşık mk. da kombinledim nişanlım çok gülüyo :D
Tv.nin Fiyatı çok uygundu aldığımda kuzu hatta beyaz eşyayı aldığımız yerden nakit alınca 1100e aldık :)
106 ekran. Smart özelliği var ama 3d yok. Ben 3d aramadığım için bana makul geldi :)

Aa şansa bak giremedinmi tühh :KK43:

Çok güzel hepsi tatlım güle güle kullanın. Tvnin kodu ne bizimkine çok benziyor
Sorma kuzu giremedim 2. oturuma :( Teşekkür ederimm
Yaa buu fotolar hazırda vardı kodu şuan bilmiyorum ki kuzu nişanlımda vardır ama :D
106 ekran smart tv . Öyle mi sizinki de :)

Ooo çok güzeller canım hayırlı olsun :) Artık baya baya ev tamamlandı sanki sizin.
Teşekkür ederiiim :)
Valla kuzu aslında evet. Büyük parçalar tamam. Beyaz eşyalar ve mobilyalar kısmı. E ıvır zıvırın da çoğu gitti.
Biraz rahatladım sanki ya :)

canımm çok güzel hayırlı olsun
ayrıca ben teyzecik resimlerini yeni gördüm sen ne kadar güzel bir teyze olmuşsun:nazar:

Sorma kuzu giremedim 2. oturuma :KK43: Teşekkür ederimm
Yaa buu fotolar hazırda vardı kodu şuan bilmiyorum ki kuzu nişanlımda vardır ama :KK70:
106 ekran smart tv . Öyle mi sizinki de :)
42 inc 106mı oluyor :-) Ama aynı değil sanırım bizimkinde 3d var çünkü

42 inc 106mı oluyor :-) Ama aynı değil sanırım bizimkinde 3d var çünkü
Haha evet 106 oluyo kuzu :)
Aynı değildir o zaman. Bizimkinde 3D yok çünkü dediğim gibi. Evdekinde var hiç kullanmıyoruz. Gözlük takıp tv izlemeyiz herhalde dedik ama kullanacaklar için artı tabi ki iyi yapmışsınız. Ben smartı olsun yeter dedim. Filmleri falan oradan izleriz rahatça diye :

Teşekkür ederim canım. Siyah şerit kısmını da bulaşık mk. da kombinledim nişanlım çok gülüyo :KK70:
Tv.nin Fiyatı çok uygundu aldığımda kuzu hatta beyaz eşyayı aldığımız yerden nakit alınca 1100e aldık :)
106 ekran. Smart özelliği var ama 3d yok. Ben 3d aramadığım için bana makul geldi :)
Ben geçen gün katalogdan beğeniyorum davlumbazın önüyle bulaşık makinasını kombinliyodum en son :D Bende 106 ekran bakıyorum oturucağımız odaya alıcaz sadece şimdilik :) 3d yi neden aradığımızı bizde bilmiyoruz :D dün kipada 1300 liraydı 3d özelliği var diye heralde 200 daha eklemişler :D

benim azıcık canım sıkkın dün b
Teşekkür ederiiim :)
Valla kuzu aslında evet. Büyük parçalar tamam. Beyaz eşyalar ve mobilyalar kısmı. E ıvır zıvırın da çoğu gitti.
Biraz rahatladım sanki ya :)
az kaldı senin kuşum onları tamamlarsın artık hepside çok güzel oldu

Haha evet 106 oluyo kuzu :)
Aynı değildir o zaman. Bizimkinde 3D yok çünkü dediğim gibi. Evdekinde var hiç kullanmıyoruz. Gözlük takıp tv izlemeyiz herhalde dedik ama kullanacaklar için artı tabi ki iyi yapmışsınız. Ben smartı olsun yeter dedim. Filmleri falan oradan izleriz rahatça diye :
Hiç anlamıyorum ben bu tv özelliklerinden ya kuzu azıcık aydınlat beni :D

Back
X