Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hoşgediiin, hayırlı olsun kuzuumm. Stresli oluyor ama güzel yinede :)
Fotoları çok merak edicemizi zaten biliyosundur, at da görelim :)
Hediyelikleri unuttunuz demekAy stres işte insanın kafası duruyo. Ben de kahve yanında lokumları unutmuştum kuru kuru vermiştim. Kimse de hatırlatmamış. Bi de bana sonradan neden kahveleri sade verdin diyo evdekiler. Yahu günün kızı benim siz söylesinize
Ama olsun tek problem o olsun yanii kuzu.![]()
inşallah canım takip ediyorum senide bakabilirsin :)kafein_ hayırlı olsuunn darısı başıma
aksilikler hep böyle küçük olur inşallah keşke başkaları hatırlatsaydı düğünde unutmazsın artık :)
Yanlız ben resimlerini göremiyorum![]()
Maşallah pek güzel olmuşsun :) Allah daim etsin canımyükledim canım hepsi selfie bendekilerin ama çektirdiklerimizi de beğeniceğimi sanmıyorum o kadar çok çektilerki çok sıkıldım gerçekten.evet canım artık olan oldu sorunsuz bi şekilde atlattık neyseki :)
Maşallah pek güzel olmuşsun :) Allah daim etsin canım
Kız tarafı önyargılı birazcık herhaldeteşekkür ederim canım erkek tarafı yakıştırdı da kız tarafından pek ses çıkmadıama ben seviyorum önemli olan o zaten yakışmayadabiliriz yani :) inşallah :)
kokuyu bilmiyorum ama o şişeler cok hos oluyorSıkma canını düzelir inşallah bi an önce. Koku olarak beğenmişitim canım şişe olarak küçük tıpalı olanları düşünüyorum koku bu biliyosundur belki https://www.google.com.tr/search?q=japon+kiraz+çiçeği+kolonya&espv=2&biw=883&bih=556&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=hbg0VZKYC4LCywPnyYCYDQ&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgrc=PDENuY0Iy8l2SM%3A;NFxWRME33GR-SM;http%3A%2F%2Fwww.e-zeytinyagcim.com%2Fmodules%2Fcatalog%2Fproducts%2Fpr_01_219_max.jpg%3Frev%3D1391687939;http%3A%2F%2Fwww.e-zeytinyagcim.com%2FJapon-Kirazi-Cicegi-Kolonyasi-400-ml%2CPR-219.html;416;602
canım meraklıgil olarak önce fotları inceledim çok güzel olmussun sevindim sorunsuz geçmesinegünaydın kızlar.güzel geçti bi sorun olmadı.çok gerildim ama nası sıktıysam kendimi hala heryerim ağrıyo.dans ederken özellikle stresten ağlıycaktım nerdeyse.sonradan alıştım ama fotoğraftan çektirmekten tebrikten sıkıntı bastı.bitsede kurtulsam diye baktım.fotoğraflarda da çok kötü çıktım kesin bakışlarım fenaydı.hediyelikleri dağıtmayı unuttuk o kötü oldu işte :)
Canımm şimdi gördümm maşallah sana , sizeee :)yükledim canım hepsi selfie bendekilerin ama çektirdiklerimizi de beğeniceğimi sanmıyorum o kadar çok çektilerki çok sıkıldım gerçekten.evet canım artık olan oldu sorunsuz bi şekilde atlattık neyseki :)
Kız tarafı önyargılı birazcık herhaldeZamanla ama o düşünceleri yıkılır alıştıkça severler
Canımm şimdi gördümm maşallah sana , sizeee :)
Ayy sıkılmakta çok haklısın bunaltıcı oluyo bi süre sonra bakmak :)
kokuyu bilmiyorum ama o şişeler cok hos oluyor
canım meraklıgil olarak önce fotları inceledim çok güzel olmussun sevindim sorunsuz geçmesine
hediyeliklerde güzelmiş ama olur heyecandan kıyamam
Allah tamamına erdirsin
Etiket varsa değiştirip kına da dağıtırsın artık üzülmeteşekkür ederim canım :) üzüldüm ama yapıcak bişey yok artık :)
Oo pratik çözümler geldi hemenEtiket varsa değiştirip kına da dağıtırsın artık üzülme![]()
![]()
Haha tabi kuzu ziyan etmeyi sevmeyiz bizOo pratik çözümler geldi hemen![]()
Etiket varsa değiştirip kına da dağıtırsın artık üzülme![]()
![]()
Selam kuzuuu hoşgeldiinn :)Selam hatunlarrr![]()