• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yok yaa tezgah üstü için kuzu
Ama asıl amacı kaşıklık olmayan bişey benim aradığım. Böyle kulplu sürahimsi bişey ama malzemesini bilmiyorum metal gibi bi de renkli hahaha :KK70:
Hadi çöz kurban olam ya :KK70:
Bakayım hadi ya :D Dünden razıyım iş dışı meşgalelere baksana :D
ben şimdi öğle arasında birsürü bişeyler aldım english homedan :) var olmasına rağmen renklere modellere doyamıyorumm
Ay ne aldınn
Aa bir ben değilmişim demek öğle arasında çeyizlere dalan :KK70:
Neler aldın nerdeleer :)
Gönül ister ki ben de çıkabileyim öğle arası ama sanayi ortasında gidecek yer yok resmen. Sahi ben hiç öğle arası yapmadığımı da fark ettim şu anda :D

Yollayın görelim karar verelim :KK70: Ben de hala çatal kaşık alamadım o içime oturdu bak :KK70: Diğer ay misafir takımını alayım bari :p Model kesin zaten, tek sıkıntı servis takımı dahil olarak bulamamam. Vardı ama kaçırdım onu :/

Hepimiz bu anı bekliyormuşuz :KK70:
İşte yollicak bişeyde yok düşünme aşamasındayım daha :D yaa kirli sepeti arıyorum sanki herşeyim tammış gibi :D sen hangisini alcakdın ?

Bakayım hadi ya :KK70: Dünden razıyım iş dışı meşgalelere baksana :KK70:
Örnek de verdim canlandı mı bişeyler ya :D
Gönül ister ki ben de çıkabileyim öğle arası ama sanayi ortasında gidecek yer yok resmen. Sahi ben hiç öğle arası yapmadığımı da fark ettim şu anda :KK70:
Haha ah kuzum benim. Ben de kendime ceza verdim çıkmıyorum kaç zamandır ya üzülme.
Ne yaptıysa bu öğle araları yaptı zaten aaah ahh :D

İşte yollicak bişeyde yok düşünme aşamasındayım daha :KK70: yaa kirli sepeti arıyorum sanki herşeyim tammış gibi :KK70: sen hangisini alcakdın ?
emsan lilyum :) Sana da bakalım kirli sepeti :) Sen ne tarz istiyordun?
Örnek de verdim canlandı mı bişeyler ya :KK70:
Canlandı canlandı pembe de olacak :D
Haha ah kuzum benim. Ben de kendime ceza verdim çıkmıyorum kaç zamandır ya üzülme.
Ne yaptıysa bu öğle araları yaptı zaten aaah ahh :KK70:
İyi yani uzak olmam :D

Eklentiler

• metal-saksi-sulama-aparati-mor-BILSER-BS0001001M.webp
    metal-saksi-sulama-aparati-mor-BILSER-BS0001001M.webp
    6 KB · Görüntüleme: 48
Bilmiyorum ki hangileri kullanışlı olur siyah yada beyaz olsun istiyorum şirin olsun bide :KK70:
Siyah olup şirin olabilecek bir şey tabi zor ama :)
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...sir-odasi/50242841/knarra-camasir-sepeti.aspx
Bunu görmüştüm renk kısmını bilemedim diye atmamıştım
Haha ne cşns bişey arıyosam artık :KK70:
Bak şu ektekinin su kısmı olmayanı gibi bişey işteeee :KK70:azcık da uzunu tabi bu kısa sanki :KK70:
Ben direk saksı buldum :D:D
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...kiler/saksilar/60207644/rosepeppar-saksi.aspx

Back
X