• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Al kendin yapıştır üstüne çiçek . Bu benimde işime yarayabilir bendemi alsam :rolleyes:
Çok güzel değil mii hem o bulaşık bezleri vs onları ortalıktan kaldırmaya da yarayabilir bunlar. Sevdim ben bunu yaparım eve diye düşünüyorum :)
Bunu bi araştırayım madem metal bişey neyle süslenir bilemedim şimdi
Cam olaydı uzmanlık alanımdı ama hahaa :KK70:
Canım sprey boyayla boyayabilirsin. Şablon yapıp üzerinden istediğin deseni de aktarabilirsin :) Çok da kolay olur

Çok güzel değil mii hem o bulaşık bezleri vs onları ortalıktan kaldırmaya da yarayabilir bunlar. Sevdim ben bunu yaparım eve diye düşünüyorum :)

Canım sprey boyayla boyayabilirsin. Şablon yapıp üzerinden istediğin deseni de aktarabilirsin :) Çok da kolay olur

Evet ya çok iyi ama dediğim gibi tek tek satılıyor altarnetif bulabilirmiyiz acaba

Dekupaj oalyı var ya canım araştır bir onu sen etikette yapıştırabilirsin.
Ya bunun hepsi ayrı ayrı satılıyor başka nerde bulabiliriz acaba böyle raf
Ben cam kavanozlar yapmıştım dekupajla bunu da bi inceleyeyim sahiden ya.
Eveet N Nyks01 sarı yaparsın sen de bal gibi de olur :)
De ben anlamadım bu askılığın fiyatı mı ki acaba :S

Back
X