• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

çok çalışmamız gerek çok daha ev alınacak diyosun of of:KK70:
Haha ay şuan böyle deyince bi ürperti geldi banaa :D
Ev çok korkunç bi iş ya. Ben önce kredi kartımı ödeyeyim ev şöyle köşede duruversin :D :D
Off şaka bi yana cidden zor, o iş de olacak mı bilinmezzz

Gelin hamamı on numara fikir :KK70:
Ay cidden mi yaa. Zaten bizim şehirde de hamam yapmazsak saçma olur yani :) Hiç de hamama gitmemiş biri olarak söylüyorum bunu :P
hakikatten kafa zehir takı süresi:):)
kuzum bilemedim itsen mi ki:KK70:
Dalga geçme benle :KK69:
İtmeyeyim bence, kendi halimden başkasında da olsun istemem. Kafayı yemiş gibi görünüyorumdur dışarıdan muhtemelen :D Cool takılıcam sessiz sessiz hazırlanıcam derken aldığım her şeyi herkese anlatacak konuma gelmeye başladım korkuyorum :KK17:

Şöyle anlatayım :)

İstanbulda kına gibi düğün olacak..Herşey düğünde olması gerektiği gibi olacak.. sadece düğün bitimine yakın 1 saat gibi kına yakılacak adet yerini bulsun diye :) Ama ben gelinlik giyicem, o sırada becerebilirsem bindallı tarzı bişey giyicem..perşembe istanbuldan nişanlımın memlekete gidicez..akdeniz'e ..Orada da cuma günü fotoğraf çekimi yapıp, cumartesi de düğün gibi düğünü :KK53:yapıcaz ( kısmetse tabii)
Oyy yaa yorucu olacak gerçekten Allah kolaylık versin :(
Kendi düğününden sonra uzunca bi süre düğüne gitmezsin belki de :D

Ay cidden mi yaa. Zaten bizim şehirde de hamam yapmazsak saçma olur yani :) Hiç de hamama gitmemiş biri olarak söylüyorum bunu :p

İtmeyeyim bence, kendi halimden başkasında da olsun istemem. Kafayı yemiş gibi görünüyorumdur dışarıdan muhtemelen :KK70: Cool takılıcam sessiz sessiz hazırlanıcam derken aldığım her şeyi herkese anlatacak konuma gelmeye başladım korkuyorum :KK17:
Hamam çok güzel olur cidden yaa ben çok severiiimm..
Cool takılcakmış bi de bak bak bak :D :D
Bizde kalmadı öyle şeyler ya herşeyi serdik meydana geçelim bunları bence haha :D

Taksınlar sana da annemgiller zamanında herkese takmış ayıp öyle ailenin ikinci kızına takmayıp kime takacaklar :KK53:
Annemgil o düğünlere gitmeyeydi zaten benim düğün yapacak yüzüm olmazdı :KK70:
Küçüklüğümden beri gitmezdim düğünlere. Küçükken annem zorla götürünce de "davul sesi benim karnımı acıktırıyo yaaa" diye mızıldanıyodum aklıma o geldi şimdi hahahahaha :KK70: :KK70: :KK70:
Bence onların çırpınışlarını izlemek çok eğlenceli olur :KK70::KK70:
Anaamm vicdansız sıtaylaaa :KK70:

Hamam çok güzel olur cidden yaa ben çok severiiimm..
Cool takılcakmış bi de bak bak bak :KK70: :KK70:
Bizde kalmadı öyle şeyler ya herşeyi serdik meydana geçelim bunları bence haha :KK70:
Şaka gibiyiz yaa huff :D:D Büyük konuşmayacaksın bacım işte al ne hallere geldik :D Hep bu lafı derim hep de büyük konuşurum ne zaman uslanıcam acaba. Yaramaz ötesi ayaklı felaket bi çocuğum olunca bence uslanabilirim anca :D Büyük konuşmalarımın son noktası çünkü

Ay cidden mi yaa. Zaten bizim şehirde de hamam yapmazsak saçma olur yani :) Hiç de hamama gitmemiş biri olarak söylüyorum bunu :p

İtmeyeyim bence, kendi halimden başkasında da olsun istemem. Kafayı yemiş gibi görünüyorumdur dışarıdan muhtemelen :KK70: Cool takılıcam sessiz sessiz hazırlanıcam derken aldığım her şeyi herkese anlatacak konuma gelmeye başladım korkuyorum :KK17:
Bende hiç gitmedim ama çok istiyorum arkadaşlarla yaparız diyoruz da bakalım :D

Şaka gibiyiz yaa huff :KK70::KK70: Büyük konuşmayacaksın bacım işte al ne hallere geldik :KK70: Hep bu lafı derim hep de büyük konuşurum ne zaman uslanıcam acaba. Yaramaz ötesi ayaklı felaket bi çocuğum olunca bence uslanabilirim anca :KK70: Büyük konuşmalarımın son noktası çünkü
Hahah bi de farkındaaa :D
ben de hep " kınadığın şeyi yaşamadan ölmezsin iştee" diye bilmişlik yapıp hep de eleştirirm. Allah cezamızı verecek :D

Annemgil o düğünlere gitmeyeydi zaten benim düğün yapacak yüzüm olmazdı :KK70:
Küçüklüğümden beri gitmezdim düğünlere. Küçükken annem zorla götürünce de "davul sesi benim karnımı acıktırıyo yaaa" diye mızıldanıyodum aklıma o geldi şimdi hahahahaha :KK70: :KK70: :KK70:

Anaamm vicdansız sıtaylaaa :KK70:
Ahahhhahshahah sandalyeden düşüyodum ya o neee :D:D:D:D:D:D:D:D:D Millet deliye biz akıllıya hasret :D Ne mantıkla acaba davul sesinden acıktığını söyledin çok merak etmekteyim :D

Hahah bi de farkındaaa :KK70:
ben de hep " kınadığın şeyi yaşamadan ölmezsin iştee" diye bilmişlik yapıp hep de eleştirirm. Allah cezamızı verecek :KK70:

AHA bu da benden , ablamın eşi için çok konuşurdumm , allah dedi sen öyle konuş ben sana bir tane vereyim de gör dedi :)
hemen hemen aynılar eniştemle huyları ve kmi zaman çıldırıyorum ben:KK70:

Ahahhhahshahah sandalyeden düşüyodum ya o neee :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Millet deliye biz akıllıya hasret :KK70: Ne mantıkla acaba davul sesinden acıktığını söyledin çok merak etmekteyim :KK70:
Hahaha kızım ben resmen kahkahaya boğuldum burda Allahtan kimse yokkk :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Güm güm güm diye canlı canlı çalınca amca davulu, gürültüyü karnımda hissediyoduysam demek ki hahahahah :KK70: :KK70:

Bende hiç gitmedim ama çok istiyorum arkadaşlarla yaparız diyoruz da bakalım :KK70:
Güzel olur ya. Kına zaten kadın erkek karışık, bi kız kıza da eğlenelim yani
Hahah bi de farkındaaa :KK70:
ben de hep " kınadığın şeyi yaşamadan ölmezsin iştee" diye bilmişlik yapıp hep de eleştirirm. Allah cezamızı verecek :KK70:
Suratının sümüğüyle pis pis tüküren bi çocuğum olabilir yani :cry:
KIZLAR NASILSINIZ
Selamm :KK54:

AHA bu da benden , ablamın eşi için çok konuşurdumm , allah dedi sen öyle konuş ben sana bir tane vereyim de gör dedi :)
hemen hemen aynılar eniştemle huyları ve kmi zaman çıldırıyorum ben:KK70:
:D Bu örnek de ablamı anlattı işte. Babama söylendi durdu senecelerce. Bu adam da maç izleyince kimse duymuyo sinir oluyorum bu ne diye :D
Şimdi eniştem tv açık olunca hakaret etsen işitmez o ayrı, adamı sarsıyosun tık yok haha :D
Büyük konuşmayacaktı :D

Back
X