• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evlen evlen bitmiyoruz kiii :KK70: :KK70:

Hahaha kızım ben resmen kahkahaya boğuldum burda Allahtan kimse yokkk :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Güm güm güm diye canlı canlı çalınca amca davulu, gürültüyü karnımda hissediyoduysam demek ki hahahahah :KK70: :KK70:
Şu iki mesajından hangisine daha çok güldüm bilmiyorum :D:D:D:D Davulun gümbürtüsünü karnında hissedip acıkmak nedir allah aşkına anlat ben anlayamıyroum :D:D:DD Yoksa anlıyor muyum :KK53::KK45:

Güzel olur ya. Kına zaten kadın erkek karışık, bi kız kıza da eğlenelim yani

Suratının sümüğüyle pis pis tüküren bi çocuğum olabilir yani :cry:

Selamm :KK54:
Aynen ben evde kızlarla ufak bi eğlence yapıcam sanırım çok meraklılarda oynayalım diyolar :D

:KK70: Bu örnek de ablamı anlattı işte. Babama söylendi durdu senecelerce. Bu adam da maç izleyince kimse duymuyo sinir oluyorum bu ne diye :KK70:
Şimdi eniştem tv açık olunca hakaret etsen işitmez o ayrı, adamı sarsıyosun tık yok haha :KK70:
Büyük konuşmayacaktı :KK70:

Vahim bir durum ama işte çenesinin kilidi yokii kapansın herşekilde konuşuyoruz yani:KK70:

İyi canım nolsun gülmekten sağ çıkmaya çalışıyorum. Bol alışverişli takılıyorum şu sıralar, bir de kuzenin bebişini bekliyoruz :) Senden naber ?
Aynen ben evde kızlarla ufak bi eğlence yapıcam sanırım çok meraklılarda oynayalım diyolar :KK70:
Ama kız kıza ayrı olur yaa valla yapmak lazım :)

Şu iki mesajından hangisine daha çok güldüm bilmiyorum :KK70::KK70::KK70::KK70: Davulun gümbürtüsünü karnında hissedip acıkmak nedir allah aşkına anlat ben anlayamıyroum :KK70::KK70::KK70:D Yoksa anlıyor muyum :KK53::KK45:
Hahahaha bunca senedir ben kendimi anladım mı ki sana anlatayım acabaa :D
Ama yeminle acıkıyodum ya yalan değildiiii :D :D :D

İyi canım nolsun gülmekten sağ çıkmaya çalışıyorum. Bol alışverişli takılıyorum şu sıralar, bir de kuzenin bebişini bekliyoruz :) Senden naber ?

Ama kız kıza ayrı olur yaa valla yapmak lazım :)

en kötü günün böyle olsun canım boşver hep gülelim :)

ayy hadi sağlıcakla gelsin inşşallah ,

bizde de bir telaş yeğenimin doğum günü için bir hazırlıkki sorma gitsin yani .annem çıldııryor bu kadar masraf ne yapıyrsunuz diye asıl benim aldığım şeyi duyunca çıldıracağından eminim:KK70::KK70:

Haha ayyy ama bu çok fazla korkunç :KK70: :KK70:. Ben şuan senin doğmamış çocuğunu eleştirmedim di mi? :KK70: :KK70: :KK70:
Yok canım benim eleştirdiğim çocuğu eleştirdin sadece :KK30:
Hahahaha bunca senedir ben kendimi anladım mı ki sana anlatayım acabaa :KK70:
Ama yeminle acıkıyodum ya yalan değildiiii :KK70: :KK70: :KK70:
Sağlam psikopatmışsın ama :D Tamam düğünde acıkıyor insan da davulun sesinden olduğu nereden çıkıyorsa :D Neyse ben daha fazla soru sormayayım korkuyorum alacağım cevaplardan :D

:KK70: senin acıkasın varmış ayy o sesle biz oynuyoduk genelde :KK70:
Ay galiba yaa :D
Zaten misafirliğe gittiğimizde ben canım sıkıldı diye ağlayınca annem hemen " sana para veriym bakkaldan bişey al kendine " derdi :D :D Ne değişik bi çocukmuşum ben. Nasıl obez olmadım acabaa :D :D
yaşayıp görmek buna denir :KK70::KK70:
Haha yaşayıp görmeyeydik iyiydi :D

en kötü günün böyle olsun canım boşver hep gülelim :)

ayy hadi sağlıcakla gelsin inşşallah ,

bizde de bir telaş yeğenimin doğum günü için bir hazırlıkki sorma gitsin yani .annem çıldııryor bu kadar masraf ne yapıyrsunuz diye asıl benim aldığım şeyi duyunca çıldıracağından eminim:KK70::KK70:
İnşallah canım hepimizin böyle olsun :)
Kaç yaşına giriyorr. Merak ettim ne aldın :)

Yok canım benim eleştirdiğim çocuğu eleştirdin sadece :KK30:
Eleştirdiğin çocuk sen de de olacak ya ben ondan şey ettim ya da Allah mı söyletti ne :D
Sağlam psikopatmışsın ama :KK70: Tamam düğünde acıkıyor insan da davulun sesinden olduğu nereden çıkıyorsa :KK70: Neyse ben daha fazla soru sormayayım korkuyorum alacağım cevaplardan :KK70:
Hahaha ay sen de haklısın. Verdiğim cevaplardan kendim de tırstım ben:D
insan oynayınca da acıkıyor ama efor sarfediyorsun :KK70::KK70:
Yok anacım ben oynamıyodum da inadımdan . Benimki tamamen davuldan hahah :D

Back
X