• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İNŞALLAH CANIM PAZARTESİ ATARIM SİZE RESİMLERİ

Nişan için düşünebilirim beğenirsem :KK70:
Ayy evet at lütfeenn görelim biz deeee :)
Düşünülebilir bence de, başka bi renkle nişana uyarlayabilirsin canlı canlı bi gör de :)

Kızlar bende nişan için bundan yaptırıyorum nasılll ?

Eklentiler

• taş.webp
    taş.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 69
Ayy evet at lütfeenn görelim biz deeee :)
Düşünülebilir bence de, başka bi renkle nişana uyarlayabilirsin canlı canlı bi gör de :)
Tamam canım,
Elbisemin rengine göre ayarlatırım artık 1 sene mi 2 sene sonra mı bilinmez :KK70:

çok hoş bunlar kokulu taş mı sabun mu canım ?

kutulu olduğu için çok pahalı oluyor ya :KK43: sen kaça yaptırıyorsun canım

Çok tatlıı :KK68:
Tamam canım,
Elbisemin rengine göre ayarlatırım artık 1 sene mi 2 sene sonra mı bilinmez :KK70:

Neden o kadar sürecek ki o_O

Papatyaaa :)
Konseptin devamı için çok çok güzel olmuş bencee kuzuuu :KK68:
Teşekkür ederim kuzum evet konsepti devam ettiriyoruz :KK36:
Tamam canım,

Kokulu taş canım benim bir yakınım yapıyor henüz fiyat görüşmedim kutuları kendim aldım zaten 40 tanesi 20 tl

Teşekkür ederimmm :KK15:

Hahah deme ya o akdar sürmesiiiin :KK70:

bu gidişle öyle maddiyattan dolayı canım

tek başına yapmaya çalışıyor canım nişanı
Teşekkür ederim kuzum evet konsepti devam ettiriyoruz :KK36:

Kokulu taş canım benim bir yakınım yapıyor henüz fiyat görüşmedim kutuları kendim aldım zaten 40 tanesi 20 tl

Teşekkür ederimmm :KK15:

Hadi ya bu kutular nerde satılıyor ki canım ama dışarda yaptırdığında kutu parasınıda alıyor senden düşün bir çerçeve sordum kutusu süslmesi adeti 5 tl dedi o_O

tek başına yapmaya çalışıyor canım nişanı

Hadi ya bu kutular nerde satılıyor ki canım ama dışarda yaptırdığında kutu parasınıda alıyor senden düşün bir çerçeve sordum kutusu süslmesi adeti 5 tl dedi o_O

Evet ya çok pahalı öyle benim şansıma tanıdık var yapan kutular için instagramda satıcılar var ama ben gitti gidiyordan aldım

Anladımmm :(
Aslında nişan abartılı bişey istemezsen çok da aman aman masraflı değil ama tabii siz bütçeyi daha iyi bilirsiniz. Kendinize göre ayarlayacaksınız neticede ..

Ayy kızlar bi site bulmuştum geçen.
Oraya istediğin gelinliğin fotosunu koyup bütçeni yazıyorsun falan. Az önce bi eyrden aradılar. Ben de cimrilik edip bütçeyi gayet düşük tutmuştum :KK70:
Aradı adam bi de tatlı tatlı böyle bir model için verebileceğim minimum fiyat 3500 olur dedii.
Teşekkürler amca dedim ben de ne diyeyim :KK70:

Oraya istediğin gelinliğin fotosunu koyup bütçeni yazıyorsun falan. Az önce bi eyrden aradılar. Ben de cimrilik edip bütçeyi gayet düşük tutmuştum :KK70:
Aradı adam bi de tatlı tatlı böyle bir model için verebileceğim minimum fiyat 3500 olur dedii.
Hahah o da iyiymiş :D Model nasıl

şansına canım .güvenilir site mi orası hiç alışveriş yapmadım

Güvenilir satıcı bulman lazım canım güvenli bir site ama

Hangi model için :-)

Anladımmm :KK43:
Aslında nişan abartılı bişey istemezsen çok da aman aman masraflı değil ama tabii siz bütçeyi daha iyi bilirsiniz. Kendinize göre ayarlayacaksınız neticede ..

Şimdi biz bohça için alışveriş yapıyoruz canım o dönemde birde onun borcunu ödemeyelim diye , bu ay bişey alamadık borçlarından dolayı. bilmyorum ne yaptı sormadım da yani .
borçsuz nişan ister borçsuz evenmek ister bende sonunda dedim biz böyle gezelim boşver dedim

nasl bir gelinlikmiş öyle 3500 fiyat çıkarmış hey maşallah

Back
X