• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İstediğim kıyafetin içine giremeyince,mıncıklıyorum kendi göbeğimi :KK57::KK53:

Haklısınız kızlar ya, tamam biraz garip bir durum olacak benim düğün ama fenamı akıllarda kalır belkim :KK53: iyi de ben kına yakılırken ne giyecem :KK53:
Ya bak o da düşüncelerimde. Duvağı çıkarırken saç bozulur mu acaba, sonuçta sonra kostüm değişecek. Bindallı istiyorsan giyersin istemezsen kırmızı güzel bi elbise giyiverirsin ne olacak. Ama saç sıkıntı gibi geldi ben henüz çözemedim.
ben yanlış kişiye deli diyormusum koltuğa oturulmus video planları başlamış :KK70::KK70:
o gülme sesinede bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim
O da bir şey mi devamı kıs kıs kıs ığhhhkkkkk kıh kıh kıh diye gidiyor :D
Ayrıca her insan biraz delidir canım, tek bir olayla yargılamayalım :P
Eki Görüntüle 1504171
Her işim bitti , sıra davetiyeye geldi :)
Çok güzel amaaa bayıldım hemen kaydettim hatta :KK37:

Ya bak o da düşüncelerimde. Duvağı çıkarırken saç bozulur mu acaba, sonuçta sonra kostüm değişecek. Bindallı istiyorsan giyersin istemezsen kırmızı güzel bi elbise giyiverirsin ne olacak. Ama saç sıkıntı gibi geldi ben henüz çözemedim.

O da bir şey mi devamı kıs kıs kıs ığhhhkkkkk kıh kıh kıh diye gidiyor :KK70:
Ayrıca her insan biraz delidir canım, tek bir olayla yargılamayalım :p

bende kaydediyorum buldukça :)

Duvak kolay çıkarılabilen bir şeydir diye düşünüyorum ama tabii hiç görmedim , bindallı kiralasam mı diye düşünüyorum..ama elbisede iyi fikir o_O:KK14:

Spor yaparken bikiniyi düşün önden giden göbeğimiz olsun istemiyoruz hop 1 2 3 diye devam et:)

ne konussak çıkıyor ürküyorum bu bilgisayardan artık

ne yapsın insanlar kafalarında kuramıyorlar uygulama yapınca anlarlar kuzu bosver

olur tabi canım bırakma yılmak yok:)

gülsünler sen de ki onlara son gülen iyi güler :KK70::KK70::KK70:

Aahah çok iyi motive oldu kuzu içeri çekip bıraksam da işe yararmı acaba :confused:

Ben spor işini beceremiyorum arkdaş popo kalkmıyo hakkaten bu işler için :KK70:
Gezmeye desen en önde koşar giderim ama :KK70:
Bunca yıllık hayatımda kaç gün spor yaptığımı biliyor olmam çok acı sadece 5 gün :KK70: :KK70: :KK70:

Ooo 5 gün iyimişş :KK70:

Eki Görüntüle 1504171

Çokkk güzellll :KK36::KK36:

İnstagramda masalsı atölye var biliyormusunuz onların davetiyeleri de çok güzel. Hepsi hazır vektör hemde :rolleyes:

bende kaydediyorum buldukça :)

Duvak kolay çıkarılabilen bir şeydir diye düşünüyorum ama tabii hiç görmedim , bindallı kiralasam mı diye düşünüyorum..ama elbisede iyi fikir o_O:KK14:
Ben de bindallı hiç düşünmüyordum ama bir daha ne zaman giyicem sanki diye düşünmeye başladım kafam karıştı. Neyse 1 yıla ona da karar veririm :D
Bir de herkes bize tembel bunlar ikisi de çalışıyor düğünü 1 sene sonra yapacaklar diyormuş :KK53: Çok kolay ya sanki :D Deli gibi borca mı girelim yani. Tamam elbet borç yapılacak da borç var borç var.

Hahah ay ciddi misin :KK70:
Hahaha valla çok ciddiyim yaa :D
spor geçmişinin oldukça kötü olduğunu çarpıcı gercekleri öğrendikten sonra susuyorum
Ama nedennn :( bünyem kabul etmiyor sporu ben napayımm :D
Eki Görüntüle 1504171
Ayy bunları ben de çok seviyorum ama pahalılar ya milleti düğüne çapırıcam diye de bi ton masraf etmek istemem, kalkınslar gelsinler işte :D

O da bir şey mi devamı kıs kıs kıs ığhhhkkkkk kıh kıh kıh diye gidiyor :KK70:
Ayrıca her insan biraz delidir canım, tek bir olayla yargılamayalım :p

birikimlerim sonucu bu konuşma:KK70::KK70:
kırmızı elbise fikrine katılıyorum

evet bende bu tarz bişey istiyorum ama normal davetiyelerde bulamam sanırım..Özel tasarım galiba
ama çok güzelmiş ben cok sevdim
Aahah çok iyi motive oldu kuzu içeri çekip bıraksam da işe yararmı acaba :confused:

Ooo 5 gün iyimişş :KK70:

Çokkk güzellll :KK36::KK36:
çekip bırakmak bilemedim ki:):):KK70::KK70:
delile olarak çoğaldık:KK70::KK70:

Hayır kuzum benim takip ettiğim bir site var hepsinin vektör halini orada gördüm onlarda ordan alıyorlar muhtemelen :rolleyes:
Kuzu kesinlikle bu işi ticarete dökmemiz lazım ya. Bize iki dk gelen işleri millet ne kadar pahalıya satıyor. Bir de hazır vektör almış sonuçta ki çok güzel ücretsizler var. İyi bir matbaa bulup bu işi yapmak lazım aslında. Ben şu bardakları yaptım ya, dedim satsam iyi para kazanırım :D 6 tanesi için 15tl fiyat veriyorlar :KK53:

Ben de bindallı hiç düşünmüyordum ama bir daha ne zaman giyicem sanki diye düşünmeye başladım kafam karıştı. Neyse 1 yıla ona da karar veririm :KK70:
Bir de herkes bize tembel bunlar ikisi de çalışıyor düğünü 1 sene sonra yapacaklar diyormuş :KK53: Çok kolay ya sanki :KK70: Deli gibi borca mı girelim yani. Tamam elbet borç yapılacak da borç var borç var.

Çok abartılı olmayan bindallı bana da hoş gelebilir aslında :cool:

O herkes işine baksın bence, kolay değil bu işler..Ben tek başıma yapıyorum herşeyi, uykularım kaçıyor, ilerki aylarda alacağım maaşları hesaplıyorum , neyi nereye vericem diye :KK43: Sırf evlendikten sonra borç kalmasın diye uğraşıyoruz..Herkesi salla, çok biliyorlarsa 1 sene sonra takacakları altınları hazırlasınlar :KK19:

Back
X