• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaaa kızım yavaş ol nolur vallahi çok pisleştim artık gülerken :KK70:D:KK70::KK70::KK70:D:KK70:::KK70:D
Vallahi böyle gülmeye başlıycam artık :KK70:
Yaaaa hahaha hatırladım bu adamııı o nası bi gülüştür arkadaş yaaa :D
Komşu olcez biz ayol, gülmeyelim de napalım :P :D
Ay burda bi skeç vardı ben onu her izleyişimde yerlere yatıyorum. Bi de şarkı vardı skeç de biliyomusun sen onu
"Bize de hayaaat gülmedi madem, elbisem yok saten pazeen " diye hahaha :D Nolur bil bee

Yaaaa hahaha hatırladım bu adamııı o nası bi gülüştür arkadaş yaaa :KK70:
Komşu olcez biz ayol, gülmeyelim de napalım :p :KK70:
Ay burda bi skeç vardı ben onu her izleyişimde yerlere yatıyorum. Bi de şarkı vardı skeç de biliyomusun sen onu
"Bize de hayaaat gülmedi madem, elbisem yok saten pazeen " diye hahaha :KK70: Nolur bil bee
İzlemedim :KK53:

Sherlock tercihimdir :KK59: Ama o eski coolluğumdan eser yok şimdi. Çok ele verdim kendimi
Haha kızım coolluk mu kaldı Allasen ortalık darmaduman. Sal gitsin. Ben alış diye zehir hafiye dedim sana. Yoksa burnun bi karş havada gezceksin bak :D :D

Dolu yağıyo yaaa!
Bugün Nisanın 22si arkadaş , biri bişey yapsın ya :KK70:
Evet yaa yaz gelsin artık bu ne. Yarın kesin hava güzel olur biz işte tıkılırız..
heya :KK70: bende onu bualmaaz sandım adı hiçgeçemdi ya :KK70:
Görsel yeter :) Ben isim hatırlamam zaten. İsimleri eski nicklerinizden buldum :D
kız yanlışlıkla diğer arkadaşlarımdan ekleme heeee :KK70:
Teyit almadan eklemiyorum :D

Haha kızım coolluk mu kaldı Allasen ortalık darmaduman. Sal gitsin. Ben alış diye zehir hafiye dedim sana. Yoksa burnun bi karş havada gezceksin bak :KK70: :KK70:
Vallahi karıştı ortalık ya :D
Bir N Nyks01 uzman olduğu alanda asla hata yapmaz tatlııım :cool: :KK70:
AHahahahah :D:D:D
Ya size dolu yağıyo diyorum yaaa! Biri bişey yapsııınn :KK70: :KK70:
Burda durdu valla bişey yapamıycam :P Ama senin için gerekli departmanla bi görüşebilirim tanıdıklar var. Yoksa da buluruz :KK59:

Back
X