- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Bulabilirsin bende mevcut![]()
buldum da emin olamadım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulabilirsin bende mevcut![]()
Herşey benim başıımın altından çıktı benceGüne nasıl başladık böyle bir karmaşa çıkacağını hiç düşünmezdimHer şey bir masalsi atölyeyle başladı
![]()
Haha ben de aynısını düşündüm biliyomusunGüne nasıl başladık böyle bir karmaşa çıkacağını hiç düşünmezdimHer şey bir masalsi atölyeyle başladı
![]()
Ahaha profil resminde yalnız değilim sana ipucuben şu an senin peşindeyim :)
Teşekkürlerr ben de ona şaşırmıştım, şansıma çıktı gerçekten.
canım instagramdan ekliyoruz birbiirmizi sene katılmak istermisin![]()
Güne nasıl başladık böyle bir karmaşa çıkacağını hiç düşünmezdimHer şey bir masalsi atölyeyle başladı
![]()
Sağol tatlımm çok iyi olduozmaan bir listede sana geliyor kuzu![]()
Gayet pahalıymişheheh bu arada ben oradan fiyat aldım..350 davetşye için 600 tl dedi :) Sizce uygun mu?
Kulağıma söyle bakiimbuldum da emin olamadım :)
Sevgilicurlygirl sayesinde instagram eksiklerimi tamamldım haha
@ecmkafein_ @endless love
greenandblue sizleri ekleyen o kişi benim!
![]()
![]()
500 veririm de pazarlık yap kuzuheheh bu arada ben oradan fiyat aldım..350 davetşye için 600 tl dedi :) Sizce uygun mu?
Hahah bilgilendirme işe yaramış o zamanbendr bu kimki diyorum pek yabancı eklemez de
![]()
Oyy sorma yaa parmaklarıma kramp girdihe he geldim bakıyorumda on sayfa ilerlemiş yokluğumda çenemiz düştü bugün
nişanda 100 tanesini 90 tl yemi ne bastırmıştım ordan pay biçersekheheh bu arada ben oradan fiyat aldım..350 davetşye için 600 tl dedi :) Sizce uygun mu?
Çok değil mi yaheheh bu arada ben oradan fiyat aldım..350 davetşye için 600 tl dedi :) Sizce uygun mu?
Ay sorma ya instagram çılgınlığı. Ben iki dk bakmadım 2 sayfa gitmişhe he geldim bakıyorumda on sayfa ilerlemiş yokluğumda çenemiz düştü bugün