• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Oyy sorma yaa parmaklarıma kramp girdi :KK70:
ayy içimde anlamsız bir gülme var gülüp duruyorum

nişanda 100 tanesini 90 tl yemi ne bastırmıştım ordan pay biçersek :KK70: normal duruyor ama tabiki ben buparalari verme daha uyguna mal etmemiz lazim kizlar
katılıyorum hem böyle seylerde indirim yapıyorlar

Çok değil mi ya :KK57: davetiye çok güzel o ayrı da sonuçta atılıp gidecek yaa

Ay sorma ya instagram çılgınlığı. Ben iki dk bakmadım 2 sayfa gitmiş
aynen çok davetiye atılacak dediğin gibi
ben kadlım burda bir instegramım bile yok:KK70::KK70:

Bugün de geçmek bilmiyo yaa. Azcık dışarı çıkayım dedim ama hava da bozuk . Ne biçim iş buu :(

curlygirl curlygirl CANIM SEN DİŞ BUĞDAYI İÇİN PASTA YAPIYOR MUSUN?

YAKIN ZAMANDA BÖYLE BİR TALEPLE GELEBİLİRİM SANA BENİM BIDIK YEĞEN İÇİN :)

Kızlar nişan elbisemi eklicem albüme birde düşündüğüm saç modellerini bana fikir verin olurmuuuu. Nişan evde olacak buarada sonra da eğlenmeye çıkıcaz buda dipnot olsun :rolleyes:

bi mucize olsada yarın çalısmasam canım hiç istemiyor
Valla yaaa. Benimki de hala belirsiz. Bişey demezse çıkarken sorucam artık napiim
hava buzz gercekten ayaklarım üşüdü ince giymiştim
Ben de babet giymiştim canım kapalı ayakkabı giymek istemediği için. :D Şimdi de dışarı çıkmaya korkuyorum

Kızlar nişan elbisemi eklicem albüme birde düşündüğüm saç modellerini bana fikir verin olurmuuuu. Nişan evde olacak buarada sonra da eğlenmeye çıkıcaz buda dipnot olsun :rolleyes:
Haydi bakalım bekliyoruuuz :D

Kızlar konsept papatya biliyorsunuz. Vintage ayarladık kıyafetlerimizi de müstakbel nişanlım siyah pant. beyaz gömlek giyip sarı papyon ve siyah pant. askısı takacak hayal edin gözünüzde şimdilik 3 hafta sonra eklicem resim. Albüme koydum resimleri vintage yapmaya çalışoyrum saçıda :KK53:

açık saç modelin varsa isterimde isterim

Kızlar konsept papatya biliyorsunuz. Vintage ayarladık kıyafetlerimizi de müstakbel nişanlım siyah pant. beyaz gömlek giyip sarı papyon ve siyah pant. askısı takacak hayal edin gözünüzde şimdilik 3 hafta sonra eklicem resim. Albüme koydum resimleri vintage yapmaya çalışoyrum saçıda :KK53:
Bir sarı sevdalısı daha :) ben ilk baştaki açık örgülü saçla, toplu sacı begendim :)

Back
X