• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar konsept papatya biliyorsunuz. Vintage ayarladık kıyafetlerimizi de müstakbel nişanlım siyah pant. beyaz gömlek giyip sarı papyon ve siyah pant. askısı takacak hayal edin gözünüzde şimdilik 3 hafta sonra eklicem resim. Albüme koydum resimleri vintage yapmaya çalışoyrum saçıda :KK53:
Ay çok cici olucak fotoğraflaı merak ediyorum şimdiden.
Ben ilk iki saçı da çok sevdim. Açık örgülü olan ve dağınık toplananı.
İkisi de çok güzell. Kendine açık saçı mı yoksa daha toplu saçımı yakıştırdığına bağlı olarak ikisinden birini seçebilirsin bence :)

Ay çok cici olucak fotoğraflaı merak ediyorum şimdiden.
Ben ilk iki saçı da çok sevdim. Açık örgülü olan ve dağınık toplananı.
İkisi de çok güzell. Kendine açık saçı mı yoksa daha toplu saçımı yakıştırdığına bağlı olarak ikisinden birini seçebilirsin bence :)

Tümddetayları çok beğendim:) örgülü diyorum bende :)

Ayy sarı sarııı :KK37: Toplu saça bayıldım

BEN İLK VE İKİNCİ SAÇI ÇK BEĞENDM @ecm

Kızlar çok teşekkür ederim bende o iki saçı daha çok beğenmiştim zaten ikisinden birinne karar vericem artık toplu olan olabilir elbise sırt detaylı olduğu için :KK36:

Kızlar çok teşekkür ederim bende o iki saçı daha çok beğenmiştim zaten ikisinden birinne karar vericem artık toplu olan olabilir elbise sırt detaylı olduğu için :KK36:
Benimde ilk tercihim ondan yana kuzuu :)

Kızlar konsept papatya biliyorsunuz. Vintage ayarladık kıyafetlerimizi de müstakbel nişanlım siyah pant. beyaz gömlek giyip sarı papyon ve siyah pant. askısı takacak hayal edin gözünüzde şimdilik 3 hafta sonra eklicem resim. Albüme koydum resimleri vintage yapmaya çalışoyrum saçıda :KK53:
çok güzel görünüyor baştaki saçı sevdim açık sırt dekoltesi olacaksa toplat derim çok güzel konsept

Kızlar hafta sonu sınavdan sonra alışverişe çıkmıştım çeyiz için aldıklarım , paşabahçede indirim vardı bir bakın derim

tepsi -10 tl

upload_2015-4-22_14-15-1.webp

2 Tane dondurma kaşığı -21 gibi bir rakamdı
58474.jpg

dondurma kaşığı -15 tl
schafer_7057_helfer_slikon_kapli_dondurma_kasigi.jpg

buda yumurtalık- 3 tl -bıdığıma aldım :)

36259.jpg

Kızlar hafta sonu sınavdan sonra alışverişe çıkmıştım çeyiz için aldıklarım , paşabahçede indirim vardı bir bakın derim

tepsi -10 tl

Eki Görüntüle 1504591

2 Tane dondurma kaşığı -21 gibi bir rakamdı
58474.jpg

dondurma kaşığı -15 tl
schafer_7057_helfer_slikon_kapli_dondurma_kasigi.jpg

buda yumurtalık- 3 tl -bıdığıma aldım :)

36259.jpg
güle güle kullan canımm :)

Back
X