- 14 Haziran 2011
- 1.141
- 928
- 133
güle güle kullan canımm :)
sağol canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullan canımm :)
Oooo çok fena pazarlık yaparım![]()
alış alış ev kuruyoruz burda alıncak çok şey var pazarlık olmadan olmaz
güle güle kullan kuzu :)Kızlar hafta sonu sınavdan sonra alışverişe çıkmıştım çeyiz için aldıklarım , paşabahçede indirim vardı bir bakın derim
tepsi -10 tl
Eki Görüntüle 1504591
2 Tane dondurma kaşığı -21 gibi bir rakamdı
![]()
dondurma kaşığı -15 tl
![]()
buda yumurtalık- 3 tl -bıdığıma aldım :)
![]()
o masalsı atölyeyi söyleyen kimdi vektörleri nette var diyordu hadi bakem söylesin nasıl yapacağımızı ben taktım valla bu davetiyeleri ucuza mal etmem lazım![]()
güle güle kullan kuzu :)
güle güle kullan canım iyi yapmıssın arayı soğutmamak lazım al tabiKızlar hafta sonu sınavdan sonra alışverişe çıkmıştım çeyiz için aldıklarım , paşabahçede indirim vardı bir bakın derim
tepsi -10 tl
Eki Görüntüle 1504591
2 Tane dondurma kaşığı -21 gibi bir rakamdı
![]()
dondurma kaşığı -15 tl
![]()
buda yumurtalık- 3 tl -bıdığıma aldım :)
![]()
ecmdi oo masalsı atölyeyi söyleyen kimdi vektörleri nette var diyordu hadi bakem söylesin nasıl yapacağımızı ben taktım valla bu davetiyeleri ucuza mal etmem lazım![]()
o masalsı atölyeyi söyleyen kimdi vektörleri nette var diyordu hadi bakem söylesin nasıl yapacağımızı ben taktım valla bu davetiyeleri ucuza mal etmem lazım![]()
Gel sen benim yanıma öğreticem sana tüm püf noktalarıvallahi çok istiyorum pazarlık yapmayı, tuttuğunu koparır bir hatun olmalıyım başla yolu yok![]()
ecmdi oillustratordan yapılıyor onlar :)
biri bana bunu öğretsin arkadaşBendiiim bennfreepik bu siteye bak canım
biri bana bunu öğretsin arkadaş![]()
Canım bu burdan öğretilecek birşey değil malesef![]()
Dur ben bir okuyup üfleyeyimsihirli değneğiniz yokmu çok ayıp
![]()
Hahaha @ecm ben de çok ayıpladım şuan sizi , bi değnekle dokunamadınız bize ordan aşk size..sihirli değneğiniz yokmu çok ayıp
![]()
Önemli olan niyet tabiHahaha @ecm ben de çok ayıpladım şuan sizi , bi değnekle dokunamadınız bize ordan aşk size..
Boşver kuzu ya ben sana paintte çizerim hahaha![]()
KatılıyorummKuzular biz size çizeriz bastırması size kalmış![]()
Gel sen benim yanıma öğreticem sana tüm püf noktaları![]()
Kuzular biz size çizeriz bastırması size kalmış![]()
Hahah tabi canım iyi düşünrsem iyi olur benceÖnemli olan niyet tabi
Katılıyorumm![]()
Çizmekte kolay kuzuHahah tabi canım iyi düşünrsem iyi olur bence
Ay yerler ayrıca sizi çok teşekkür ediyoruz!
Kına gecesi için sizlere başvuracağım. Bastırmak kolay siz çizin yeterki kuzular :)