• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın kızlaar. Feci şekilde grip oldumm kötü vaziyetteyimm. :( İzin geçen hafta izin almıştım tekrar izin almaya çekiniyorummm :(

Buradaki her bir gelin adayına mutluluklar diliyorum Hepinizin gönlünce bir sevgilisine kavuşma ve aynı yastıkta bir ömür diliyorum
Veee net olmasa da hislerim bu yaz ben de sanırım bu nişan mevzularına dalıyorum gibi görünüyor.
Bugün sevgilim 2015 bitmeden işi neticelendirebilir miyiz sence yetişir mi dedi?
Ama ben imkansız gibi düşünüyorum
Aralığı bile baz alsak altı ayda yetişir mi ki tüüm bu evlilik işleri? Nişanı alyansı, çeyizi (ki bende bir fincan bile yokken hiç çeyizim yok) gelinliği, gün bulması, eşyası, evi tutması, yerleştirmesi altı ayda yetişmez dimi kızlar? Ben bu olaylara epey bir yabancı olarak şaşkınım ve inanamıyorum da :)

teşekkür ederim kendi adıma.bende sözlendiğimde hiçbişeyim yoktu.düğüne 8 ay vardı.nişanı yaptık geçen haftasonu, herşeyi yavaş yavaş hallediyorum çeyiz için elektronikler bitti yakında tabakları ve çatal bıçakları tamamlıycam.en son yatak odasını alıcam.daha var diye yavaş yavaş alıyorum ama.eğer yeterli bütçen varsa çok daha kısa bi sürede herşeyi halledebilirsin.mutluluklar :)

Buradaki her bir gelin adayına mutluluklar diliyorum Hepinizin gönlünce bir sevgilisine kavuşma ve aynı yastıkta bir ömür diliyorum
Veee net olmasa da hislerim bu yaz ben de sanırım bu nişan mevzularına dalıyorum gibi görünüyor.
Bugün sevgilim 2015 bitmeden işi neticelendirebilir miyiz sence yetişir mi dedi?
Ama ben imkansız gibi düşünüyorum
Aralığı bile baz alsak altı ayda yetişir mi ki tüüm bu evlilik işleri? Nişanı alyansı, çeyizi (ki bende bir fincan bile yokken hiç çeyizim yok) gelinliği, gün bulması, eşyası, evi tutması, yerleştirmesi altı ayda yetişmez dimi kızlar? Ben bu olaylara epey bir yabancı olarak şaşkınım ve inanamıyorum da :)
Merhaba hoşgeldiinn aramıza o zaman :)
Aslında tüm bu işleri 1-2 ayda yapan bile var. Yani işin açığı maddi durum el verirse tüm bu hazırlıklar 6 ayda gayette yetişir diye düşünüyorum . Şimdiden hayırlı olsun :)

Günaydın hatunlar :KK49::KK49::KK49:
Günaydın kızlaar. Feci şekilde grip oldumm kötü vaziyetteyimm. :KK43: İzin geçen hafta izin almıştım tekrar izin almaya çekiniyorummm :KK43:
Günaydııın, geçmiş olsun kuzuuu.. Bi ben hastalıksız atlattım bu sene herhalde.
Hastalık bu yahu duramazsan al iznini görür zaten halini de ne olacak.

günaydın kızlar
Günaydınnn Hayırlı Cumalar :)
günaydın kızlar :)
Günaydın hayırlı cumalarr :KK68:

Hepinize günaydın kuzulaaar..
Musmutlu bir gün olsun, çabucak da bitsin bu mesai saatleri İnşallah :)

geçmiş olsun canım :)

Günaydın hayırlı cumalarr :KK68:

YEKTA61 YEKTA61 geçmiş olsun tam hastalık havası var bir sıcak bir soğuk :KK43:

Merhaba hoşgeldiinn aramıza o zaman :)
Aslında tüm bu işleri 1-2 ayda yapan bile var. Yani işin açığı maddi durum el verirse tüm bu hazırlıklar 6 ayda gayette yetişir diye düşünüyorum . Şimdiden hayırlı olsun :)

Günaydııın, geçmiş olsun kuzuuu.. Bi ben hastalıksız atlattım bu sene herhalde.
Hastalık bu yahu duramazsan al iznini görür zaten halini de ne olacak.

geçmiş olsun canım

Çok teşekkür ederim kızlar sağolunn.

Back
X