• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

images.webp
images (1).webp
indir (1).webp
indir.webp
ne aldığımı unutmuşum ya şaka gibi, hatırladığım bunlar kızlar o_O

Güle güle kullann :)
Ah canım kusura bakma gözümden kaçıvermiş :KK70:
Sen de hoşgeldin aramıza. Nasıl gidiyor bakalım çeyiz hazırlıkları
Hoşbuldumm hoşbuldum :KK52: Üç beş bir şeyler aldım ama bi durdum şimdi. Öbür ay tam gaz devam :D
Oh oh maşallah bu arada :KK70:
Demeyin valla kötü hissediyorum :110: o yüzden bugün fazla takılamayabilirim buralarda

Hoşbuldumm hoşbuldum :KK52: Üç beş bir şeyler aldım ama bi durdum şimdi. Öbür ay tam gaz devam :KK70:

Demeyin valla kötü hissediyorum :110: o yüzden bugün fazla takılamayabilirim buralarda
Amaan dün çalışmışmıydın sen? Çalıştıysan ona say üzülme :D
Hadi bakalım aldıkça paylaş bizimle. Seni bilmem de burada meraklı arkadaşlar çok :D

Hahah olamaz yaaa, ne diye saldırdılarrr çok korkunçç :KK70: :KK70:

Ooo kapmışsın bişeyler tebrikler :KK70:
benlik bişey yoktu diyee ben gitmedim. Henüz A101den hiçbişey ekleyemedim çeyize :KK70:

:KK70: kaptım bişeyler sepete attım daha bakınıyodum.döndüm baktımki teyzeler sepetimdekileri kurcalıyo.tabi bırakırmıyım hemen çektim kendime:KK70::KK70: bakıyoruz bakıyoruz almıycaz diyolar bana :KK70:

baz
Hoşgeldin :) Yetiştirip yetiştirememek tamamen maddi durumunuzla alakalı. Paranız varsa 3 aya bile hallolur. Ama yok borçlanmadan yavaş yavaş yapmamız gerek derseniz biraz zorlayabilir. Mutluluklar şimdiden :)

Günaydııın

Günaydın, çok geçmiş olsunn

Günaydınn

Günaydınn bugün cuma mıı :eek:

Günaydın :)

Günaydıın :) Bugün cumaymış heheh :)

Ben de geldim ama :) saksı değilim sonuçta

Günaydınn

Günaydın, amin inşallah :)

Nasıl ya neye saldırdılar dumur oldum :KK57:

:KK70::KK70::KK70: çok ayıp etmiş :KK70:

AY ne aldınn ne vardı hala %50 var mıdır. Ay dün kinder surprizlerde indirim vardıı alıcaktım unuttum :cry:

:KK70::KK70:

Günaydın canım,:KK49: satış görevlisi bazı mağazalarda geçerli olduğunu söyledi..benim aldığım Leventte bir avm , bu akşam bir daha bakma şansım olursa bakayım

:KK70: kaptım bişeyler sepete attım daha bakınıyodum.döndüm baktımki teyzeler sepetimdekileri kurcalıyo.tabi bırakırmıyım hemen çektim kendime:KK70::KK70: bakıyoruz bakıyoruz almıycaz diyolar bana :KK70:
Hahaha siz sabahın köründe gelip kapmayı biliyosunuz, bırakın sepetimi deseydin :D :D

Amaan dün çalışmışmıydın sen? Çalıştıysan ona say üzülme :KK70:
Hadi bakalım aldıkça paylaş bizimle. Seni bilmem de burada meraklı arkadaşlar çok :KK70:
Ben de çok meraklıyımdııırr :KK47: O zaman ben aldıkça buraya koyarım resimlerini merak kalmaz ortada :) Sizler neler aldınız ama onları da merak ederim yani
Ay çok komik :D
baz

Günaydın canım,:KK49: satış görevlisi bazı mağazalarda geçerli olduğunu söyledi..benim aldığım Leventte bir avm , bu akşam bir daha bakma şansım olursa bakayım
Öyleyse bulmam zor olur ya bana uzak oralar :( Teşekkür ederim yine de :)

Ben de çok meraklıyımdııırr :KK47: O zaman ben aldıkça buraya koyarım resimlerini merak kalmaz ortada :) Sizler neler aldınız ama onları da merak ederim yani

Ay çok komik :KK70:

Öyleyse bulmam zor olur ya bana uzak oralar :KK43: Teşekkür ederim yine de :)
baş meraklılar arasına senide alırız haha :D

Ayy untursun tabi çok aldıysan :KK70: Hepsi çok güzel de Amerikan servisin ayrı bir ciciymişş. Güle güle kullan kuzuu :)

Hoşbuldumm hoşbuldum :KK52: Üç beş bir şeyler aldım ama bi durdum şimdi. Öbür ay tam gaz devam :KK70:

güle güle kullan canım :)

Çok çok teşekkür ederim hatunlar , artık kendimden vazgeçtim çeyiz alınca mutlu oluyorum :KK57::KK53:

Biz de paylaşıyoruz ufak ufak canım. Seni de takibe alırız sen de görürsün :D
Öyle bişey mi var :KK70: Alın beni de :p
Olmaz mı hele bir kaç kişi var ki sorma gitsin. Zamanla anlarsın :D
evet ya kırk yılın başı gitmişim.ama onlara pabuç bırakmadım :KK11:
Haha helal olsun sana bırakmayacaksın tabi!! :D

Back
X