• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben de çok meraklıyımdııırr :KK47: O zaman ben aldıkça buraya koyarım resimlerini merak kalmaz ortada :) Sizler neler aldınız ama onları da merak ederim yani

Ay çok komik :KK70:

Öyleyse bulmam zor olur ya bana uzak oralar :KK43: Teşekkür ederim yine de :)

:KK70::KK70: evet ya resmen yağmaladılar :KK70:

Çinden kolyem gelmiiiiş! Ama halhalım yok o daha önemliydiii! Ayrı satıcılardan aldım ondan olabilir mi ki?

Evet ondandır kuzu kolyeni görelim hemen :KK70:
Ay kolye çok komik geldi gözüme :d Gerçi görünenin aynısı da şuan deniz yıldızı kabuklar falan yaza giremedim ben daha :D
Ay ayrıca paketi patron almış. Getirdi bu sana gelmiş olabilir mi diyo Aaa evet dedim. He tamam çinden gelince şarbon falandır diye korktum ama senin olabilir diye getirdim dedi :D

Ay kolye çok komik geldi gözüme :d Gerçi görünenin aynısı da şuan deniz yıldızı kabuklar falan yaza giremedim ben daha :KK70:
Ay ayrıca paketi patron almış. Getirdi bu sana gelmiş olabilir mi diyo Aaa evet dedim. He tamam çinden gelince şarbon falandır diye korktum ama senin olabilir diye getirdim dedi :KK70:
Fotoğraf o zamann :D

teşekkür ederim yavru , dediğim gibi seramik tencereleri iyi değilmiş o_O

Tamam kuzum teşekkür ettim onu çıkardım başka şeyler bakıorum

Ay kolye çok komik geldi gözüme :d Gerçi görünenin aynısı da şuan deniz yıldızı kabuklar falan yaza giremedim ben daha :KK70:
Ay ayrıca paketi patron almış. Getirdi bu sana gelmiş olabilir mi diyo Aaa evet dedim. He tamam çinden gelince şarbon falandır diye korktum ama senin olabilir diye getirdim dedi :KK70:

Ahahahahha çookk komikk yaaaa

:D :D ay inanmıyorumm çok güldüm

:KK70: :KK70: ay inanmıyorumm çok güldüm
Hahaha ben de çok güldüm. Buldum yüklicem şimdi komik kolyeyi bakabilirsiniz az sonra :D

Ay bu arada gelinlikçinin biri bana artistlik yaptı baya ya :D
Modeli gödnerdim fiyat konuşacaktık anlaşırız dedi. Bende bi fikir sahibi olayım diyince bana diktiği bi iki modeli gönderdi. Fikir olsun seninki en kolayı yani dedi haha :D
Hakikaten de afilliydi gönderdiği ama ben de susuverdim hemen :D

Hahaha ben de çok güldüm. Buldum yüklicem şimdi komik kolyeyi bakabilirsiniz az sonra :KK70:

Ay bu arada gelinlikçinin biri bana artistlik yaptı baya ya :KK70:
Modeli gödnerdim fiyat konuşacaktık anlaşırız dedi. Bende bi fikir sahibi olayım diyince bana diktiği bi iki modeli gönderdi. Fikir olsun seninki en kolayı yani dedi haha :KK70:
Hakikaten de afilliydi gönderdiği ama ben de susuverdim hemen :KK70:
:D adam resmen ezmiş :D

Back
X