- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Onunla git o zaman canım iyi pazarlık yapmış gerçektenEvet kuzu iyi pazarlık yapmak lazım ya abam 2 sene önce 3800 dediği gelinliği pazarlıkla 2300e getirmişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onunla git o zaman canım iyi pazarlık yapmış gerçektenEvet kuzu iyi pazarlık yapmak lazım ya abam 2 sene önce 3800 dediği gelinliği pazarlıkla 2300e getirmişti
Ay evet yaa bende kare bakıyorum dediğin gibi daha pahalıEvet çok şıklar gerçekten . Benim yemek takımı kare. Kare suplalar daha pahalı galiba bi de
Madame coco tabelaso görünce benimkine direkt geliyolar zaten . Artık tabak çanak bakmayalım olur mu dedi hatta bi süre önce ben de dellendim tabi. Negıcıklar yaa şunlara bak. Bi de kendi ihtiaycı için geziyomuş seninki öyle gezerken pat diye kaybolacaksın görecekBen de her şeyi beraber yapalım istiyorum ama bir kez madame cocoya soktum kuyrukta da ben bekledim he. Gezmem de 5 dk sürmedi ona rağmen bi ton laf yedim içim darlandı. Ama ona bir şey bakılacaksa ihtiyaç o 3 saat de olsa gezilecek. Sanki bu ihtiyaç değil deAman vallahi artık bişey diyemiyorum ben bunlara, çok keyiflerine düşkünler.
Yanii ben yanlış mı düşnüüyorm acaba diye düşünmeye başlamıştım ama bilemedim ciddenYa aslında haklısın araştırmaya birlikte çıkabilirsiniz ama rahatlarına çok düşkünler malesef![]()
Eniştemin becerisi o da tamamen ablam hiiiç beceremez aslnda.Onunla git o zaman canım iyi pazarlık yapmış gerçekten
Olsun o da bişeydir bende hiç yok kuzu![]()
Sakin ol kuzu ya ben ilk araştırma için annemle çıkıp dolaşıcam sonra en çok beğendiklerime onunla bakarım diyodum hiç dert etme kendine yaniSanırım çok sinirliyimmm
YArın gelinlikçileri gezicez . Düdnen söylemiştim zaten ama bugün de şuralardan randevu aldım o tarafa geçmişken aradan çıksınlar dedim. Yarın beni çok güzel bi gün bekliyo desene dedi gıcık bi sesle...
Onunla bakmamalı mıyım acaba ya ben çok sinirleniyorum bu mevzulara
Sanırım çok sinirliyimmm
YArın gelinlikçileri gezicez . Düdnen söylemiştim zaten ama bugün de şuralardan randevu aldım o tarafa geçmişken aradan çıksınlar dedim. Yarın beni çok güzel bi gün bekliyo desene dedi gıcık bi sesle...
Haklısın kuzu hepsi böyle sanırım. Ama yani ben bu kadae heyecanlandığım bi konuyu onunla paylaşırken onun surat asıyo olması sinir bozucu oluyo haliyleSakin ol kuzu ya ben ilk araştırma için annemle çıkıp dolaşıcam sonra en çok beğendiklerime onunla bakarım diyodum hiç dert etme kendine yani
Aynen öyle kuzu sorsan çok hevesliymiş, çok heyecanlıymış. Hep aklındaymış evimizi düşünüyomuş falan.Canım ya hepsi aynı takma kafana, canını sıkma onlar anlamıyorlar bizim heyecanımızı sanırım kendilerine göre hevesli ve heycanlılar ama bizim kadar olamıyorlar sanırım![]()
Hahhaa nasıl acındırıyolar kendilerini bi de yaMadame coco tabelaso görünce benimkine direkt geliyolar zaten . Artık tabak çanak bakmayalım olur mu dedi hatta bi süre önce ben de dellendim tabi. Negıcıklar yaa şunlara bak. Bi de kendi ihtiaycı için geziyomuş seninki öyle gezerken pat diye kaybolacaksın görecek
Yanii ben yanlış mı düşnüüyorm acaba diye düşünmeye başlamıştım ama bilemedim cidden
Meraktan olmasın oAynen öyle kuzu sorsan çok hevesliymiş, çok heyecanlıymış. Hep aklındaymış evimizi düşünüyomuş falan.
Ama icraata gelince mızmızlanıyo
Ben hiç demedim bile gidip gelinlik bakalımHaklısın kuzu hepsi böyle sanırım. Ama yani ben bu kadae heyecanlandığım bi konuyu onunla paylaşırken onun surat asıyo olması sinir bozucu oluyo haliyle
Aynen öyle kuzu sorsan çok hevesliymiş, çok heyecanlıymış. Hep aklındaymış evimizi düşünüyomuş falan.
Sorma sormaaaa. Saçındaki çıkan bi kaç beyazın tek kaynağı benim zaten ona sorarsanHahhaa nasıl acındırıyolar kendilerini bi de ya![]()
Hahaha deme kız ondan mı yoksaaa. Ayy iki kat kızdım şimdiMeraktan olmasın oSonuçta hep sen aldın ya bişeyler, bakalım ne çıkacak karşımıza diye düşünüyordur
![]()
Sen de sıkılıyosan sorun yok zaten senin için anlayşlı olman çok kolayBen hiç demedim bile gidip gelinlik bakalımbende çok sıkılırım çünkü böyle şeylerde
Sen de sıkılıyosan sorun yok zaten senin için anlayşlı olman çok kolay
Ama ben onunla bakarım diye düşünmüştüm hep..
Neyse ya aman fikir de veremez zaten bana arkadaşımı alır giderim bende. Evinde yatsın o gıcık
Eyvah ya cinayete teşebbüse teşvik ettimHahaha deme kız ondan mı yoksaaa. Ayy iki kat kızdım şimdiGırtlaklicam onu
![]()
Hahaha teselli bulma çabalarıaynen iyi yönünden düşün fikir alabileceğin biriyle git kuzu :)
Ettin ama iyi yaptın hak etti zaten çoktanEyvah ya cinayete teşebbüse teşvik ettim![]()
gönderdiği fotoları banada özelden gönderirimisin çok merak ettimHahaha ben de çok güldüm. Buldum yüklicem şimdi komik kolyeyi bakabilirsiniz az sonra
Ay bu arada gelinlikçinin biri bana artistlik yaptı baya ya
Modeli gödnerdim fiyat konuşacaktık anlaşırız dedi. Bende bi fikir sahibi olayım diyince bana diktiği bi iki modeli gönderdi. Fikir olsun seninki en kolayı yani dedi haha
Hakikaten de afilliydi gönderdiği ama ben de susuverdim hemen![]()
supla bende istiyorum ama çok pahalı düğünden sonra alırım diye düşünüyorum olmazsa olmaz bişi değil sonuçtaSupla aldınızmı ya eksikleri çıkarıyım dedim suplamda yokmuş![]()
1-2 ay önce ben bu durumdaydım canım biliyorsun. burnumdan getiriyordu malesef bizim gösteridğimiz heyecanı gelinlik konusunda göstermiyorlar. bende o öyle yapıyro die şimdi provada ona göstermiorum o can atıyor görmek istiyor. konuştuğumda demişti mağazadaki senin değilki ne heyecanlanıcak birsürü insan falan bir sürü bişiler dedi. provadada o görmek istedi neden çünkü benim giyeceğm o müdahale etmek istermiş görmek istermiş. şimdide ben göstermiyorum modeli az çok biliyor ama nasıl bişi çıkıcak bilmiyor. sana tavsiyem sende böyle yap. şuanda takma onun suratı boşver çok sinir bozucu biliyorum ama umursama sinirlenme gerilme. benim gibi ağlayarak gelinlikçilerde dolaşma lütfen.Sanırım çok sinirliyimmm
hakediyorlarSıkma canını ya erkekler çabuk sıkılıyorlar böyle şeylere. Bazen ben de yalnız mı seçsem gelinliği, sürpriz olsun ilk düğün günü görsün diyorum mesela. Ama dayanamayabilirim de tabi![]()
yok yok icraat hiç yok. aynı laflar bendekindede. dün ev baktık beğenmedik. birazdan anlatırım onların detaylarını. çıktıktan sorna diyor evim die mutlulukla gireceğim bir ev istiyorum eeee sonuç ozman ev bak araştır demi yok nasılsa curlgirl bakıyor ne gerek varHaklısın kuzu hepsi böyle sanırım. Ama yani ben bu kadae heyecanlandığım bi konuyu onunla paylaşırken onun surat asıyo olması sinir bozucu oluyo haliyle
Aynen öyle kuzu sorsan çok hevesliymiş, çok heyecanlıymış. Hep aklındaymış evimizi düşünüyomuş falan.
Tamam canım bilgisayara atıp göndericem sana :)gönderdiği fotoları banada özelden gönderirimisin çok merak ettim![]()
Biliyorum canım aklıma sen geldin zaten.1-2 ay önce ben bu durumdaydım canım biliyorsun. burnumdan getiriyordu malesef bizim gösteridğimiz heyecanı gelinlik konusunda göstermiyorlar. bende o öyle yapıyro die şimdi provada ona göstermiorum o can atıyor görmek istiyor. konuştuğumda demişti mağazadaki senin değilki ne heyecanlanıcak birsürü insan falan bir sürü bişiler dedi. provadada o görmek istedi neden çünkü benim giyeceğm o müdahale etmek istermiş görmek istermiş. şimdide ben göstermiyorum modeli az çok biliyor ama nasıl bişi çıkıcak bilmiyor. sana tavsiyem sende böyle yap. şuanda takma onun suratı boşver çok sinir bozucu biliyorum ama umursama sinirlenme gerilme. benim gibi ağlayarak gelinlikçilerde dolaşma lütfen.
Ay anlatsana sahi çok merak ettiiimmmyok yok icraat hiç yok. aynı laflar bendekindede. dün ev baktık beğenmedik. birazdan anlatırım onların detaylarını. çıktıktan sorna diyor evim die mutlulukla gireceğim bir ev istiyorum eeee sonuç ozman ev bak araştır demi yok nasılsa curlgirl bakıyor ne gerek var
ya işte böyleler başta sinir ediyorlar sonra yaa öyle demek istemedimTamam canım bilgisayara atıp göndericem sana :)
Biliyorum canım aklıma sen geldin zaten.
Benimki uzun uzadıya konuşmadı ama ben kızdım direkt tamam demesini bekledim ben heyecanlandığım için sanırım.
Arkadaşıma söyledim o da çok sevindi falan gidelim diye. Sonra sana işkence yapmicam X e söyledim diyince de neden söyledin ben sana gelmem dedim mi birlikte giderdik dedi. Ne şimdi bu dedim?
Ben gelmek istemiyo değilim sana fikir veremem ki senin fikir alman lazım ben nasıl yardım edeyim sana diyo. Ben nerdeyim o nerde. Şimdi de o zaman birlikte gidelim dedi. O sana fikir evrir ben de yanında olmak istiyorum yanında olurum falan filan.
Ay anlatsana sahi çok merak ettiiimmm
Hahaha son cümle çok iyiydiiya işte böyleler başta sinir ediyorlar sonra yaa öyle demek istemedimsenin zaten bir fikrin varki kimseden fikir istemiyorsunki
benimkide aynısını der sonra bişi oluncada ee arkadaşlarından etkileniyorsun
e ben fikir alımmı almıyımmı şimdi napsam
ev konusuda dün akşam bakabildik. emlakçıyı anlamadım omu müşteri bizmi belli değil yarım saat bekledik. ev çok merkezi bir yerde ama binalar eski fotoğrafta gördüğüm bütün ev baştan aşağı yenilenmiş oyüzden istemiştim görmeyi. binadan bir girdik bina içinde kocaman bir faree... emlakçıda bir kaldı ben direkt dedim hiç çıkmayalım bakmaya gerek yok. nişanlım okadar geldik boşver görelim öyle dedi öylesine çıktık yani heryeri yenilemişler ama duvarlarda rutubet var belliydi birde acayip kullanışsız bir ev. emlakçıya dedim fiyat aynımı. aynı dedi. dedim kapıda zaten büyük bir eksi kazandı düşünmüyorum bile burayı dedim çıktık öyle. Çıktıktan sonrada diyorum burayı görmedik duymadıkbu anları yaşanmamış sayalım
![]()