• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahaha son cümle çok iyiydii :KK70:
Ay çok korkunç ya fare vardı demek. Emlakçıdaki özgüvenede hayran kaldım hala evinin arkasında duruyo helal :KK70:
Aman ya ev meselesi de büyük dert İnşallag gönlünüze göre bi yer bulursunuz kuzu..
Benimkine gelince evet şimdide ben neden yanlış anlıyomuşum, çok asabiymişim o öyle demek istememiş. Zaten yarın bütün gün birlikte duralım gezelim istiyomuş da muş muş yaniii :KK70:
hahaah banada günnlerce çok asabisin diyip durmuşlardı :KK70: kendi babam bile onu tutup çok asabisin ne var bunda illa onun gelmesi gerekmiyor hem ne işi var annenle arkadaşınla git deyip onu tutmuştu :KK70:
yarı fiyatına düşürse hani gene anlıcam haha :D bazen diyorum ya alnımda enayi yazıyor heralde :D o emlakçıda gördü hala aynı fiyat diyor :D

hahaah banada günnlerce çok asabisin diyip durmuşlardı :KK70: kendi babam bile onu tutup çok asabisin ne var bunda illa onun gelmesi gerekmiyor hem ne işi var annenle arkadaşınla git deyip onu tutmuştu :KK70:
yarı fiyatına düşürse hani gene anlıcam haha :KK70: bazen diyorum ya alnımda enayi yazıyor heralde :KK70: o emlakçıda gördü hala aynı fiyat diyor :KK70:
Hahah ay sorma bi de o var ya. Ben de geçen iş çıkışı çoks evdiğim bi yer var orda yemek yiyelim demiştim. Sonra annnem aradı. İşte ben de alel acele eve geldim yemek yapayım diye hadi buraya gelin burda yiyelim dedi. Sonra nereye gitsek vs derken nişanlım annem yemek yapmış diye (yeeklerine bayılır :D) Annem yemek yapmış evde yiyelim vs vs dedi Oradan nasıl olduysa tartışık :D ben de eve gidince beş karış suratla girdim.
Annem çaktırmadı ama dün diyo ki ablama benim için " Buda yine o çocuğun beynini yemişti geçen gün. Karnı da aç ya kimbilir neler yaptı çocuğa " diye bana söylendi durdu. Hep de böyle yapıyo kızıcam yakında :D

Hahah ay sorma bi de o var ya. Ben de geçen iş çıkışı çoks evdiğim bi yer var orda yemek yiyelim demiştim. Sonra annnem aradı. İşte ben de alel acele eve geldim yemek yapayım diye hadi buraya gelin burda yiyelim dedi. Sonra nereye gitsek vs derken nişanlım annem yemek yapmış diye (yeeklerine bayılır :KK70:) Annem yemek yapmış evde yiyelim vs vs dedi Oradan nasıl olduysa tartışık :KK70: ben de eve gidince beş karış suratla girdim.
Annem çaktırmadı ama dün diyo ki ablama benim için " Buda yine o çocuğun beynini yemişti geçen gün. Karnı da aç ya kimbilir neler yaptı çocuğa " diye bana söylendi durdu. Hep de böyle yapıyo kızıcam yakında :KK70:
:D aman dikkat et annen bunları onun yanında söylemesin benimkinin yanında söylediler tepeme çıktı :D her tartışmada artık bak diyor onlarda beni tutuo :D

ya işte böyleler başta sinir ediyorlar sonra yaa öyle demek istemedim :KK70: senin zaten bir fikrin varki kimseden fikir istemiyorsunki :KK70: benimkide aynısını der sonra bişi oluncada ee arkadaşlarından etkileniyorsun :KK70: e ben fikir alımmı almıyımmı şimdi napsam :KK70:
ev konusuda dün akşam bakabildik. emlakçıyı anlamadım omu müşteri bizmi belli değil yarım saat bekledik. ev çok merkezi bir yerde ama binalar eski fotoğrafta gördüğüm bütün ev baştan aşağı yenilenmiş oyüzden istemiştim görmeyi. binadan bir girdik bina içinde kocaman bir faree... emlakçıda bir kaldı ben direkt dedim hiç çıkmayalım bakmaya gerek yok. nişanlım okadar geldik boşver görelim öyle dedi öylesine çıktık yani heryeri yenilemişler ama duvarlarda rutubet var belliydi birde acayip kullanışsız bir ev. emlakçıya dedim fiyat aynımı. aynı dedi. dedim kapıda zaten büyük bir eksi kazandı düşünmüyorum bile burayı dedim çıktık öyle. Çıktıktan sonrada diyorum burayı görmedik duymadık :KK70: bu anları yaşanmamış sayalım :KK70:
Ayyy şaka gibii ya düşünsene asansöre fareyle binip iniyosun :D bizim işyerinin buralarda çok olurdu bende alışkanlık yaptı görüncem bağırmıyorum artık ay :D

:KK70: aman dikkat et annen bunları onun yanında söylemesin benimkinin yanında söylediler tepeme çıktı :KK70: her tartışmada artık bak diyor onlarda beni tutuo :KK70:
Haha ay söylüyorum bazen nasıl seviniyo görsen. Ama bu sonuncuyu söylemedim valla bilmesin :D

Ayyy şaka gibii ya düşünsene asansöre fareyle binip iniyosun :KK70: bizim işyerinin buralarda çok olurdu bende alışkanlık yaptı görüncem bağırmıyorum artık ay :KK70:
ben bağırmıyorum nedense ama acayip tiksiniyorum tüm sürüngenlerden :D
Haha ay söylüyorum bazen nasıl seviniyo görsen. Ama bu sonuncuyu söylemedim valla bilmesin :KK70:
herşeyi bilmeleri gerekmiyor canım :D

ben bağırmıyorum nedense ama acayip tiksiniyorum tüm sürüngenlerden :KK70:

herşeyi bilmeleri gerekmiyor canım :KK70:
Ayy benimde olur olmadık şeye aayy diye bi tepki gösterme şeklim var haha :D
KAtılıyorum kuzu herşeyi bilmesi gerekmez benim selametim daha önemli :D

Hahah ay sorma bi de o var ya. Ben de geçen iş çıkışı çoks evdiğim bi yer var orda yemek yiyelim demiştim. Sonra annnem aradı. İşte ben de alel acele eve geldim yemek yapayım diye hadi buraya gelin burda yiyelim dedi. Sonra nereye gitsek vs derken nişanlım annem yemek yapmış diye (yeeklerine bayılır :KK70:) Annem yemek yapmış evde yiyelim vs vs dedi Oradan nasıl olduysa tartışık :KK70: ben de eve gidince beş karış suratla girdim.
Annem çaktırmadı ama dün diyo ki ablama benim için " Buda yine o çocuğun beynini yemişti geçen gün. Karnı da aç ya kimbilir neler yaptı çocuğa " diye bana söylendi durdu. Hep de böyle yapıyo kızıcam yakında :KK70:
Gerçekten çok fena güldüm buna :D:D:D:D Beynini yemiş hahahah :D:D Karnı açtı oyy ay nasıl gülsem bilemedim :D:D

Gerçekten çok fena güldüm buna :KK70::KK70::KK70::KK70: Beynini yemiş hahahah :KK70::KK70: Karnı açtı oyy ay nasıl gülsem bilemedim :KK70::KK70:
Hahahah evet ben karnım aç olunca çıldırıyorum da azcık haha :D
Geçen kayınvalideciğimin yanında annemle ablam onu dediler de kadının gözü korktu haha :D
Nişanlımda anneme "Biliyorum anne bi kere yemeğe gidecekken trafikte kamıştık da ağlamıştı ben hazırlıklıyım" demişti hahah :D
Ağlamışmıydım ki acaba cidden ya , ağlar gibi olmuştum ama ağlamamışımdır yaa :D :D :D

Hahahah evet ben karnım aç olunca çıldırıyorum da azcık haha :KK70:
Geçen kayınvalideciğimin yanında annemle ablam onu dediler de kadının gözü korktu haha :KK70:
Nişanlımda anneme "Biliyorum anne bi kere yemeğe gidecekken trafikte kamıştık da ağlamıştı ben hazırlıklıyım" demişti hahah :KK70:
Ağlamışmıydım ki acaba cidden ya , ağlar gibi olmuştum ama ağlamamışımdır yaa :KK70: :KK70: :KK70:
Vala kizlar knuya az bodoslama dalmis bulundum ama ben sinirlenince benim aadam ac misin diye soruyor

Back
X