- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Ara ara sakinleşip ara ara coşuyoruz kuzu![]()
:) ya ben işler yoğunlaşınca hiç gelemeyecem üzülüyorum bu ara da hiç bakamadım hep kaçırıyorum konuları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ara ara sakinleşip ara ara coşuyoruz kuzu![]()
Ne güzel işte huyuna suyuna alışkın :) Böyle birbirlerinin kusurlarını seven çiftler çok tatlı geliyor banaHahahah evet ben karnım aç olunca çıldırıyorum da azcık haha
Geçen kayınvalideciğimin yanında annemle ablam onu dediler de kadının gözü korktu haha
Nişanlımda anneme "Biliyorum anne bi kere yemeğe gidecekken trafikte kamıştık da ağlamıştı ben hazırlıklıyım" demişti hahah
Ağlamışmıydım ki acaba cidden ya , ağlar gibi olmuştum ama ağlamamışımdır yaa![]()
![]()
![]()
Ne güzel işe dalabiliyorsunben işe dalıyorum bi bakıyorum almış başınızı gitmişsiniz yahu :)
Demek ki bu açlık biz kadınlara yaramıyorVala kizlar knuya az bodoslama dalmis bulundum ama ben sinirlenince benim aadam ac misin diye soruyor
Haha yalnız değilim demek.
Bazen de kavga edecek gibi olunca tamam yemek yiyelim de öyle konuşuruz diyo bnmki çok komik![]()
Heeeh bende de öyle oluyo işte aynen. Cidden acıktığımda bi tansyionuma baktırmak istiyorum.Nişanlımda dedi geçen gün acıkınca bi tansiyonunu ölçsek aslında diyeHee napak olek mi kiz acliktan.. Anam beni bir sinir basiyor bir tansiyon dusuyor... Hadi yemek yiyelimm sen yan basmaya basladin sallaniyon diyo bana![]()
farkındalık süresi canım29 günlük farkındalık süresi sonunda normalleşiyor
ne almıştın canım
Biliyodunuz canım ayna ve çerçeve almıştım yaAy hangi kargo ne aldın biz biliyomuyduk![]()
Sorma sorma çok dalga geçiyo ama bu yüzden benimleNe güzel işte huyuna suyuna alışkın :) Böyle birbirlerinin kusurlarını seven çiftler çok tatlı geliyor bana![]()
Ooo sen de bizdensin demek hahaBenzerlerini işittim sanki
![]()
Aaa evet ama canlı görmek başka tabiii gelince göster bize deeBiliyodunuz canım ayna ve çerçeve almıştım ya![]()
Yok yaramiyor zaten biraz da firsat olarak kullaniyorlar gibi geliyor bana... Hadi bir yemek yiyelim askimm gene konusuruz falan diyeNe güzel işte huyuna suyuna alışkın :) Böyle birbirlerinin kusurlarını seven çiftler çok tatlı geliyor bana
Ne güzel işe dalabiliyorsun
Demek ki bu açlık biz kadınlara yaramıyor
Benzerlerini işittim sanki
![]()
Hahah fırsat mı bilmem ama iyi taktik olduğu kesin.Yok yaramiyor zaten biraz da firsat olarak kullaniyorlar gibi geliyor bana... Hadi bir yemek yiyelim askimm gene konusuruz falan diye
Aynen kuzucum ben baktirdim saka filan da tansiyon yerle bir arti kan sekeri de coj dusuyorrHeeeh bende de öyle oluyo işte aynen. Cidden acıktığımda bi tansyionuma baktırmak istiyorum.Nişanlımda dedi geçen gün acıkınca bi tansiyonunu ölçsek aslında diye
Valla yalan değil çok acıkınca ellerim bile titriyo. Baş ağrısı da cabası. Ne dertliymişim arkadaş![]()
TamamAaa evet ama canlı görmek başka tabiii gelince göster bize dee![]()
Ben bilmiyorummBiliyodunuz canım ayna ve çerçeve almıştım ya![]()
Çakallık var diyorsunYok yaramiyor zaten biraz da firsat olarak kullaniyorlar gibi geliyor bana... Hadi bir yemek yiyelim askimm gene konusuruz falan diye
Böyle olunca barbie evi gibi oluyo sanki bende bir pembesever olarak almazdım :)Aranızda pembesever varsa onlara gelsin :) Ben bu buzdolaplarını çok seviyorum ama pembe almazdım alsam herhalde :)Eki Görüntüle 1506608
Bir de. Ondan cok yiyorumm ben saka gibiHahah fırsat mı bilmem ama iyi taktik olduğu kesin.
Yemek yemesem ya onu yicem ya onu yanii. En iyisi beni de kendini de kurtarsın![]()
![]()
Bana da öyle geliyor ben daha modern bir mutfak istediğime karar verdim :) Genel olarak beyaz gri ağırlıklı gidip arada bi kaç küçük eşyayı da patlak sarı renkte yapabilirim diyorum :)Böyle olunca barbie evi gibi oluyo sanki bende bir pembesever olarak almazdım :)
Eee yanii konu saptirmada pek ureyltken degiller de bu yemek konusu beni durduruyorBen bilmiyorumm
Çakallık var diyorsun![]()
Ben tamanem kirmizi istiyorummm bayiliyorumm kirmizi yaa :)Böyle olunca barbie evi gibi oluyo sanki bende bir pembesever olarak almazdım :)
Yaaaa o beniiim!Aranızda pembesever varsa onlara gelsin :) Ben bu buzdolaplarını çok seviyorum ama pembe almazdım alsam herhalde :)Eki Görüntüle 1506608
Sarı sarı nırırnırınımYaaaa o beniiim!![]()
Mutfak dolaplarım böyleyse alırdım gayette! Bi dk da durmazdım![]()
Sen ne renk alırdın acaba merak ettim?