• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hahha çok güldüm saksı değilsin sen!
benimki kesin değil 2016 da olabilir nişan olsunda bi
izledim seni hemen

yani o da var tarih bu denilince mecburen hızlanır ama çok korkuyorum bu kadar ani beklemiyordum:KK17::KK17:
Korkunun ecele faydası yok derler :D Bişey olmaz hazırlanırsınız ya. Bu arada kahvaltı takımında gözüm kaldı resmen ya :D Çok mu erken aldım ne yaptım acaba :D
Telefondan zor olur ki, şirket bilgisayarına atmam için, bağlantı kablom yok o_O
Desene kaldık merakımızla :D
bayıldım felsefene de
ay sonu da bankalar şöyle bir felsefe yapıyorlar "aldın mı ödeyeceksin kardeş"
Lafı ağzımdan aldın kardeş :D
Hahah aynen öyle.
O da tatlı tatlı yemenin acı acıı... diye devam eden atasözü ile baya örtürüşüyo :KK70: :KK70:
:D:D:D

Rica ederim canım :KK19:

Akciğer filmi aynı gün çıkıyor, ama diğer sonuçlar iki gün sonra ancak çıkıyor..Nişanlımın testleri daha uzun sürmüştü..ondan 6 tüp alınmıştı kan..benden 4 tüp.Ben 1 tam gün izin aldım, sonuçları takip ettim çıktığında da yarım gün izin almıştım..Hemen çıkmıyor maalesef..İşyerine yakınsa, kan verip işe dönersin, sonuçlar çıkıncada yarım gün daha izin alırsın.
Evet kuzu dediğin gibi olursa iki yarım günlede halledebiliriz işimizi.
Gerriye bi tek tarihe karar vermek kaldı onun içinde son bi kaç gün bakalım ne olacak son durum :D

Korkunun ecele faydası yok derler :KK70: Bişey olmaz hazırlanırsınız ya. Bu arada kahvaltı takımında gözüm kaldı resmen ya :KK70: Çok mu erken aldım ne yaptım acaba :KK70:

Desene kaldık merakımızla :KK70:

Lafı ağzımdan aldın kardeş :KK70:

:KK70::KK70::KK70:
canım gözün kalmasın daha iyileri senin olsun evet faydası yok aman bizde ne mızmızız konuyu açmasa mızırdandım açsa mızırdandım :)

canım gözün kalmasın daha iyileri senin olsun evet faydası yok aman bizde ne mızmızız konuyu açmasa mızırdandım açsa mızırdandım :)
Haha cidden hee :D Bişey demiyo diye kızdı, yaza düğün dedi yine kızdı.
Bu kız ne istiyor arkadaş :D :D

Haha cidden hee :KK70: Bişey demiyo diye kızdı, yaza düğün dedi yine kızdı.
Bu kız ne istiyor arkadaş :KK70: :KK70:
ne yapsa kızdım ona kız buna kız
asıl ne oldu beni delirtiyor pazar günü için oyuna bilet aldım
oyun dediysem bilgisayar oyununu gerçek dünyaya uyarlıyorlar
seni bir eve kilitliyorlar kamerayla izliyorlar ipucları falan cıkmaya çalısıyosun
konsept 2. dünya savaşıydı
dedim ki 15.45 e bilet aldım gitmem ben oynamam dedi
sinr oldum

seni bir eve kilitliyorlar kamerayla izliyorlar ipucları falan cıkmaya çalısıyosun
sinr oldum
Aaa çok eğlenceliymiş ilk kez duyuyorum bunuu.
Orda olaydım ben gelirdim seninle hahaha :D
iyi oldu doladınız dilinize kurtulamam da şimdi kendi kendimi ele verdim
Kendin ettin kuzuu yapacak bişey yok :D :D

sinr oldum
Ayy ben oynarım sen dert etme :KK53: Çok severim he böyle oyunları tam benlik, ipucu bul olay çöz dedektiflik yap falan :P Ama benimkine desem o da gelmezdi ne yalan söyleyeyim
iyi oldu doladınız dilinize kurtulamam da şimdi kendi kendimi ele verdim
Daha önceden anlamamıştık :KK53:

Aaa çok eğlenceliymiş ilk kez duyuyorum bunuu.
Orda olaydım ben gelirdim seninle hahaha :KK70:

Kendin ettin kuzuu yapacak bişey yok :KK70: :KK70:
ya hayır gelse ne olacak gitmedik neymiş başarısız olmakta varmıs işin ucunda arkadaşınında yeri varmış bahçelide oda demiş gitmemiş yok ya bir tek dart oynuyoruz
bowlingi ben sevmem
gıcık oldum ama çok kızmadım bende sevmediğim seyleri oynamam
aynen kendimettim kendim buldum

Ayy ben oynarım sen dert etme :KK53: Çok severim he böyle oyunları tam benlik, ipucu bul olay çöz dedektiflik yap falan :p Ama benimkine desem o da gelmezdi ne yalan söyleyeyim

Daha önceden anlamamıştık :KK53:
haha tam senlik müfettiş gadget burda olsaydın onu eker senle giderdik:KK70::KK70::KK70:

haha tam senlik müfettiş gadget burda olsaydın onu eker senle giderdik:KK70::KK70::KK70:
HEheh gelirdim valla ay ne güzel olurdu :KK70:
çok güzelmiş çeyizlerin güle güle kullan canım :)
Teşekkürler canım :p
mavi yastık yatak örtüsü benim olacaksınız yihahha ha tabi çaydanlıkta:KK37:
Cocodaki indirimden kaptımm çok güzeller gerçekten :p Çaydanlığa bayıldım, kahvaltı takımında var bi demlik bunu da ona uydurayım dedim :)

halledersiniz inşallah sorunsuz şekilde, daha netleşmedi o zaman sizin nikah işi
İnşallah canım.
Aslında gayet netti 5 Eylül olarak da. Ben düğün öncesi yıldönümümüz de 2 Eylülde mi yapsak diye düşüncelere daldım işte.
O tarih bizim için çok özel çünkü. O yüzden çok kararsızım şuan 2 mi 5 mi diyee :(
ya hayır gelse ne olacak gitmedik neymiş başarısız olmakta varmıs işin ucunda arkadaşınında yeri varmış bahçelide oda demiş gitmemiş yok ya bir tek dart oynuyoruz
bowlingi ben sevmem
gıcık oldum ama çok kızmadım bende sevmediğim seyleri oynamam
aynen kendimettim kendim buldum
Haha valla H happy__ nin dediği gibi eminim benimki de gelemzdi bu oyuna.
Başarısız olma ihtimalini kaldıramıyor demek bunlar :D
Kızlar ben de albüm yaptım :)
Oo hayırlı olsun kuzuu. Pek de cici şeyler varmış.
Renkli paşabahçe su bardakların benimkindenn :D
Güle güle kullan hepsiniiii

HEheh gelirdim valla ay ne güzel olurdu :KK70:

Teşekkürler canım :p

Cocodaki indirimden kaptımm çok güzeller gerçekten :p Çaydanlığa bayıldım, kahvaltı takımında var bi demlik bunu da ona uydurayım dedim :)
kesin birinci olurduk senle oynarsak:)
evet bayıldım hepsine çok güzeller güle güle kullan

İnşallah canım.
Aslında gayet netti 5 Eylül olarak da. Ben düğün öncesi yıldönümümüz de 2 Eylülde mi yapsak diye düşüncelere daldım işte.
O tarih bizim için çok özel çünkü. O yüzden çok kararsızım şuan 2 mi 5 mi diyee :KK43:

Haha valla H happy__ nin dediği gibi eminim benimki de gelemzdi bu oyuna.
Başarısız olma ihtimalini kaldıramıyor demek bunlar :KK70:

Oo hayırlı olsun kuzuu. Pek de cici şeyler varmış.
Renkli paşabahçe su bardakların benimkindenn :KK70:
Güle güle kullan hepsiniiii
aman bende kabahat tiyatro biletini al geç ne anlar bunlar :KK70::KK70:

Back
X