• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Olur tabii niye olmasın :) gri üzerine bence fuşya turkuaz mor üçüde gider :) çok merak ediyorum hepinizin evini zaten bitince görmem lazım :KK70:

kelebek-mobilya-koltuk-takimlari-2012-2015-katalog-en-yeni.webp

Şimdi o yastıklar var ya, onların içinde küçük turkuaz şekiller var..o yüzden mor ve fuşya olmaz sankim o_O

Bakalım görücez haftasonu :KK70:
Aaa haftasonu demeekk . Pekii sonucu bekliyoruz :D
Benim nişan fotoları tam facia, bir de çok güzelmiş gibi nişanlımın memlekete gidince halalara, anneye verdik :KK57: Nişanlımın annesi de beğenmedi :KK53:
Ayyy istiyoalr bi de evet. Ben de beğenmediğim zaman başkası yeminler etse inanmam yani. O yüzden benim de dağıtasım yoktu :D Allahtan fazla yoktu bi ablama bi görümceye bi de ikimizin evlere kaldı 2 albüm olarak :D
Ayyy nişanda fotoğraf kısmını bende hatırlamak istemiyorum çok fena anılarım var :KK70: aslında bizimki güzel gidiyodu devamını getiremedik :KK70:
Hahah nasıl yaniiii :D

Aaa haftasonu demeekk . Pekii sonucu bekliyoruz :KK70:

Ayyy istiyoalr bi de evet. Ben de beğenmediğim zaman başkası yeminler etse inanmam yani. O yüzden benim de dağıtasım yoktu :KK70: Allahtan fazla yoktu bi ablama bi görümceye bi de ikimizin evlere kaldı 2 albüm olarak :KK70:

Hahah nasıl yaniiii :KK70:
Evet geçen haftasonu gelinlik baktım bi cacık çıkmadı :) şimdi mobilyaya dalıyım dedim :)

Allah korusun canım ya, tartışmaktan değil benim korkum da, ayy neyse kötüyü çağrıştırmayalım, Allah yardımcımız olsun inşallah..Hayırlısıyla atlatalım hepimiz..en mutlu günümüz olsun :21::KK68: korkudan peş peşe dua edebiliyorum :KK57:
İyi düşün iyi olsun bak böyle negatif çekersin kendine.

Yaa inanmıyorum şaka sanmıştııım. Beni de korkuttunuz şimdi öyle mi oldu cidden
Yok yok bildiğin gerçek bi anda küt diye gitmişim ya hala bi anlam veremedik kaldığımda nişanlım yüzüme su boşaltmış resmen ay bayılmışım ona mı üzüliim çocuga ne var su çırpıyosun diye çemkiriyorum makyajım bozuldu diyorum ona mı :D

Yok yok bildiğin gerçek bi anda küt diye gitmişim ya hala bi anlam veremedik kaldığımda nişanlım yüzüme su boşaltmış resmen ay bayılmışım ona mı üzüliim çocuga ne var su çırpıyosun diye çemkiriyorum makyajım bozuldu diyorum ona mı :KK70:
Ayy inanmıyoruuum. Stres nelere kadir yaa .
Doktora falan gitseydin sonra kuzu .
Hahah ama bi de çemkirmiş makyajım bozuldu diyee oraya koptum şuann :D

Bu koltuğu çok beğendimm ya renkler başka olabilir aslında ama hoşuma gitti :p http://konfor.com.tr/index.php?route=product/product&path=57&product_id=52
Çok güzelmiş bi tek yastıkları başka olsa iyi olurmuş.
Kız nerde bu tava? Sen bile bulamadıysan üretimi durmuştur, fotoğrafları yasaklanmıştır falan.
Yoksa imkansız yani :KK70:
Buldumm yükledim fotoğrafı :D Ya onu nişanlım almıştı da resmini bulamadım telefonda bi türlü, sonra da iş için herkes odaya geldi bakamadım.
Düşüp bayılan sendin dimi? :KK45::KK53:
Nasıll
Yok yok bildiğin gerçek bi anda küt diye gitmişim ya hala bi anlam veremedik kaldığımda nişanlım yüzüme su boşaltmış resmen ay bayılmışım ona mı üzüliim çocuga ne var su çırpıyosun diye çemkiriyorum makyajım bozuldu diyorum ona mı :KK70:
Ay çok geçmiş olsun ya

Buldumm yükledim fotoğrafı :KK70: Ya onu nişanlım almıştı da resmini bulamadım telefonda bi türlü, sonra da iş için herkes odaya geldi bakamadım.
Hee başka türlü senden kaçacak gibi değil çünkü :D
Gördüm şimdiii güle güle kullan bebiş, grill tavam yok benim yaa hooff :D :D

Çok güzelmiş bi tek yastıkları başka olsa iyi olurmuş.

Buldumm yükledim fotoğrafı :KK70: Ya onu nişanlım almıştı da resmini bulamadım telefonda bi türlü, sonra da iş için herkes odaya geldi bakamadım.

Nasıll

Ay çok geçmiş olsun ya
Baya düzdün çeyizi kuzu :) güle güle kullan

Back
X