- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Nolduki ben anlamadımKizlar gunaydin.
bundan sonra dikkat edecem kizlar
zaten kullanamiyordum.
tekrar ozur dilerim yanlisliktan dolayi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nolduki ben anlamadımKizlar gunaydin.
bundan sonra dikkat edecem kizlar
zaten kullanamiyordum.
tekrar ozur dilerim yanlisliktan dolayi![]()
tencere takımı için fiyat olarak iyi bence. ama sen modeli beğendinmi onu düşün. açıkca söylemek gerekirse ben pek beğenmedm bunu. ama dediğim gibi senin içine sindiyse al bence fiyatı iyi. yemektakımı almadıysan onuda düşünebilirsin canım 1000tl çek falan veriyorlar onlada bunları alırsınhttps://www.bernardo.com.tr/ayin-firsat-urunleri/spezia-celik-tencere-seti_659_24233
Kızlar 50tl indirimle bunu alsam diyorum nasıl sizce çok mu ki?
Yemek takımı burada beğendiğim model yok da tencere istediğim gibi bi model. Ben emsanın bi modelini beğenmiştim fiyatı biraz tuzluydu, bu ona benziyor.tencere takımı için fiyat olarak iyi bence. ama sen modeli beğendinmi onu düşün. açıkca söylemek gerekirse ben pek beğenmedm bunu. ama dediğim gibi senin içine sindiyse al bence fiyatı iyi. yemektakımı almadıysan onuda düşünebilirsin canım 1000tl çek falan veriyorlar onlada bunları alırsın
canım emsandada kampanyalar oluyor takip ediyormusun haftasonları falan bazı ürünlerde indirimler yapıyorlar. emsandaki hangisi gösterseneYemek takımı burada beğendiğim model yok da tencere istediğim gibi bi model. Ben emsanın bi modelini beğenmiştim fiyatı biraz tuzluydu, bu ona benziyor.
bernardoda çok güzel yeemek takımları var canımya. ben çok seviyorum ama çok pahalı diye almamıştım. birde bir anda 2 bin falan veremiyordum kartta limit falan olmuyrodu oyüzen hep parça parça aldım. ama imkanın varsa bir bakın yemektakımlaına alıcı gözüyle :)Ya da beğenmemezlik yapmayıp bi takım alsam da diğerlerini tamamlasam daha mı mantıklı. Aslında o 2000lik çeyiz setlerini bu şekilde 1000tl gibi bi rakama getirmiş olurum
Emsan milas ama bunda 3 tencere 359tlcanım emsandada kampanyalar oluyor takip ediyormusun haftasonları falan bazı ürünlerde indirimler yapıyorlar. emsandaki hangisi göstersene
Ya aslında ben kare hiç istemiyorum, düz yuvarlak kenarı da gold ya da platin istiyordum ama onlar çok pahalı. İstediğim şekil kare olarak varmış bunda. Bi düşünebilirim ama dediğin gibi limit sıkıntısı bende de varbernardoda çok güzel yeemek takımları var canımya. ben çok seviyorum ama çok pahalı diye almamıştım. birde bir anda 2 bin falan veremiyordum kartta limit falan olmuyrodu oyüzen hep parça parça aldım. ama imkanın varsa bir bakın yemektakımlaına alıcı gözüyle :)
bernardoya benziyormuş haklısın. 3 tanesine bunu vermektense öbürü daha mantıklı.Emsan milas ama bunda 3 tencere 359tl
o kötü ozman sende parça parça alacaksınYa aslında ben kare hiç istemiyorum, düz yuvarlak kenarı da gold ya da platin istiyordum ama onlar çok pahalı. İstediğim şekil kare olarak varmış bunda. Bi düşünebilirim ama dediğin gibi limit sıkıntısı bende de var
Acaba bu 1000tl muhabbeti ne zamana kadar. Bu şekilde alırsam çok daha ucuza gelecek her şey. Düdüklü çaydanlık tencere cezve falan alırım hatta üzerine daha bir sürü şey de alırım. Dur bakalım heves ettim şimdi, belki ayarlayabilirimbernardoya benziyormuş haklısın. 3 tanesine bunu vermektense öbürü daha mantıklı.
o kötü ozman sende parça parça alacaksın![]()
günlük yemek takımınıda alırsın kahvaltıyıda baya bişi alırsın canımAcaba bu 1000tl muhabbeti ne zamana kadar. Bu şekilde alırsam çok daha ucuza gelecek her şey. Düdüklü çaydanlık tencere cezve falan alırım hatta üzerine daha bir sürü şey de alırım. Dur bakalım heves ettim şimdi, belki ayarlayabilirim
Günlük yemek takımım ve kahvaltı takımım var. Düdüklü, cezve, çaydanlık alırım. Üzerine de bahsettiğin gibi kahvaltı tabakları vs alabilirim. Mutfağın çoğu bitmiş olur aslında. Elektronik ve çatal kaşıklar kalırgünlük yemek takımınıda alırsın kahvaltıyıda baya bişi alırsın canım
https://www.bernardo.com.tr/ayin-firsat-urunleri/spezia-celik-tencere-seti_659_24233
Kızlar 50tl indirimle bunu alsam diyorum nasıl sizce çok mu ki?
çatal bıçakta büyük dert ama mesela buralarda çok pahalı onlada gereksizGünlük yemek takımım ve kahvaltı takımım var. Düdüklü, cezve, çaydanlık alırım. Üzerine de bahsettiğin gibi kahvaltı tabakları vs alabilirim. Mutfağın çoğu bitmiş olur aslında. Elektronik ve çatal kaşıklar kalır
Öyleyse hiç girişmeyeyim ya, eminönüne gidip bakmak lazım sankiBERNARDONUN TENCERELERİNİN İYİ OLMADIĞI SÖYLENDİ CANIM . BİLGİN OLSUN
Noldu ki hayırdır?Kızlar sizde hiç bunalma, boğulma oluyor sevgilinize karşı
nasıl yani?Kızlar sizde hiç bunalma, boğulma oluyor sevgilinize karşı