Yok ya 1000tl verilir mi hiç. Ben misafir için 350ye günlük de 240a buldum ikisi de 12 kişilik tamam yani daha fazlaya gerek yokçatal bıçakta büyük dert ama mesela buralarda çok pahalı onlada gereksiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya 1000tl verilir mi hiç. Ben misafir için 350ye günlük de 240a buldum ikisi de 12 kişilik tamam yani daha fazlaya gerek yokçatal bıçakta büyük dert ama mesela buralarda çok pahalı onlada gereksiz
kesinlikle yeterli. şimdi bende bernardoyu aldırıyorum ama sadece çay seti ya kahvaltıya tamamlamak için yanına ne aldırsam bişi bulamadım sitede.Yok ya 1000tl verilir mi hiç. Ben misafir için 350ye günlük de 240a buldum ikisi de 12 kişilik tamam yani daha fazlaya gerek yok
arada odunlugu tutarsa bende boguluyorum.Kızlar sizde hiç bunalma, boğulma oluyor sevgilinize karşı
O setin kahvaltılıkları vardı sanki öyle gördüm bi bakayımkesinlikle yeterli. şimdi bende bernardoyu aldırıyorum ama sadece çay seti ya kahvaltıya tamamlamak için yanına ne aldırsam bişi bulamadım sitede.
Noldu ki hayırdır?
nasıl yani?
arada odunlugu tutarsa bende boguluyorum.
Öyleyse hiç girişmeyeyim ya, eminönüne gidip bakmak lazım sanki
Allah allah ikiniz de sert mi çıktınız birbirinize acaba ?Net knusunda çok tartışırız , herşeyime karışır , geçen gün eminönüne gittim ona msj attım dışarı çıkıyorum diye o da aradı beni bende eminönüne gidiyorum deyince köpürdü yok ne işin var da ablanın işini sen ne yapıyorsun felan demeye başladı
onun en sinirlendiği şeydir sanane, bana karışma demem delirir adeta buda başladı aptal gerizekalı demeye ,
dedim sakın bana böyle gelme ablamın işi benim işim dedim sakın girme arama kaybeden sen olursun dedim
ne bilim hastayım da onun verdiği şeylik mi bilmiyorum
birde onun maddi sıkıntısı vardı bir ara anlatmıştık ondan dolayı mı bilmiyorum yani.
Çok iyiymiş. Tabi onları taşıması da var, nişanlıyla gitmek lazım.emin ol orda daha uyguna bulursun birde nakitte indirim yapıyorlar 40 parçaydı sanırım çatal bıçak takımını 100 veya 120 tl ye almıştım günlük için
Allah allah ikiniz de sert mi çıktınız birbirinize acaba ?
Çok iyiymiş. Tabi onları taşıması da var, nişanlıyla gitmek lazım.
Bilemedim ki şimdi ne desem. Hani ne niyetle söylediği önemli çünkü, onu da senden iyi kimse bilmez. Bazı insanlar sinir anında tutamıyor kendini ki ben de mesela söyleyiş tarzıma dikkat edemem bazen. Sadece sinirlenme sebebi mantıklı gelmedi bana.Ben saygı bitmesin aramızda diye her defasında uyardım onu ama dün bende ona sensin o gerizekalı dedim .
bilmiyorum niye böyle oldum heleki net konusunda çok bunaldımm
bencede nişanlınla git tek başına o kalabalıkta taşınmaz onlar kahvecinin orası tam bir işkence
Ay bana ayz bakim merak ettimmKızlar az önce bi reklam çıktı karşıma, türkiyenin her yerine düğün hikayesi çekimi 999tl diyor ama kampanya yarına kadarmış. Merak eden varsa yazayım özelden
canim gecmis olsun neyin var.Net knusunda çok tartışırız , herşeyime karışır , geçen gün eminönüne gittim ona msj attım dışarı çıkıyorum diye o da aradı beni bende eminönüne gidiyorum deyince köpürdü yok ne işin var da ablanın işini sen ne yapıyorsun felan demeye başladı
onun en sinirlendiği şeydir sanane, bana karışma demem delirir adeta buda başladı aptal gerizekalı demeye ,
dedim sakın bana böyle gelme ablamın işi benim işim dedim sakın girme arama kaybeden sen olursun dedim
birde onun maddi sıkıntısı vardı bir ara anlatmıştık ondan dolayı mı bilmiyorum yani.
canim bence sevdicege yuklenmissin.gerizekali demeseydin keskeBen saygı bitmesin aramızda diye her defasında uyardım onu ama dün bende ona sensin o gerizekalı dedim .
bilmiyorum niye böyle oldum heleki net konusunda çok bunaldımm
bencede nişanlınla git tek başına o kalabalıkta taşınmaz onlar kahvecinin orası tam bir işkence
Hoşgeldiin, mesaj attımBen erkenden geldiiiim
Ay bana ayz bakim merak ettimm
bazıları fazlaca baskıcı olabiliyorlarNet knusunda çok tartışırız , herşeyime karışır , geçen gün eminönüne gittim ona msj attım dışarı çıkıyorum diye o da aradı beni bende eminönüne gidiyorum deyince köpürdü yok ne işin var da ablanın işini sen ne yapıyorsun felan demeye başladı
canım arkadaşla konuştum yumurtalık çok gereksiz dedi. zaten bu seti ben misafire kullanıcam. misafirede rafadan yumura yapılmıyor boşuna alma dedi. mantıklı geldi. reçellikten eklicem. ama ortayada bişiler eklesem diyorum sanırım sitede bişi yok başka yerden alıcam.curlygirl
https://www.bernardo.com.tr/kekpasta-takimlari/yumurtalik_610_318
https://www.bernardo.com.tr/ayin-firsat-urunleri/recellik_659_317
Reçellik ve yumurtalığı varmış o takımın
canım verdnmi kanıBen erkenden geldiiiim
Ay bana ayz bakim merak ettimm
Ay kuzu sorma veremedim.canım verdnmi kanı
olsun bencede testi yaptır. bulaşıcı hastalık bakıyorlar ya bizim sonuçlarıda annem gidip doktordan almıştı onaylatmıştı. doktor benimkine bakmamış bile kadınınki değil erkek önemli olan demiş onunkine bakmış. belki ondan seninkide vermiştir.Ay kuzu sorma veremedim.
Saçma sapan bi uygulama yapmışlar.
Benim aile hekimim yoktu başka dr. baktı. O da bugün kota dolduğu için kan alamıyoruz deyip Pazartesiye randevu verdi.
Bi de işin ilgincii işini halledebil diye sana sonuç kağıdı veriym ama dedi. Yani tahlilsiz sonuç aldım resmen şaka gibi.
Ama pazartesi kendi aile hekimime gidicem ben ya içim rahat etmez öyle. Benim dr biraz daha ilgili bi kadın giymşl tazmanya canavarlı tişörtünü doktorculuk oynuyo gibiydi
Sinir oldum baya ama napim bi daha izin alıcam mecburen![]()
Ay kuzu sorma veremedim.
Saçma sapan bi uygulama yapmışlar.
Benim aile hekimim yoktu başka dr. baktı. O da bugün kota dolduğu için kan alamıyoruz deyip Pazartesiye randevu verdi.
Bi de işin ilgincii işini halledebil diye sana sonuç kağıdı veriym ama dedi. Yani tahlilsiz sonuç aldım resmen şaka gibi.
Ama pazartesi kendi aile hekimime gidicem ben ya içim rahat etmez öyle. Benim dr biraz daha ilgili bi kadın giymşl tazmanya canavarlı tişörtünü doktorculuk oynuyo gibiydi
Sinir oldum baya ama napim bi daha izin alıcam mecburen![]()
Aaa öylemiymişş ilk kez duydum bunu. Belki de ondandır kuzu ama her haliyle ilgisizdi zaten. Bi kadın çocuğunu getirmiş ateşi var diye. Doktor diyoki tamam bekle sırayla, kaçmış ateşi baktın mı? Evet 38 diyo. 38 yüksek bi ateş değil üstünü çıkar alırım ben seni dedi gitti. NAsıl doktor bunlar ben anlamadım. Baya adliyede memur gibi oturuyolar orda.olsun bencede testi yaptır. bulaşıcı hastalık bakıyorlar ya bizim sonuçlarıda annem gidip doktordan almıştı onaylatmıştı. doktor benimkine bakmamış bile kadınınki değil erkek önemli olan demiş onunkine bakmış. belki ondan seninkide vermiştir.
Aaa hadi ya. bak işte baktırmak lazım yani ne var ne yok bilmiyoruz ki. Bana soruyo bi de bişeyin var mı diye. Bildiğim kadarıyla yok dedim ama nerden bileyim yani bi sorun var mı yok mu. İnşallah bişey yoktur kuzu yaende dün aksilik yaşadım kan değerlerimde anormallik varmış doktorun değimiyle, yarın için hastaneden randevu aldım
hematoloji den raporu onaylatman lazım dedi