- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
http://www.trendyol.com/5-li-Polyester-Banyo-Seti/UrunDetay/33821/10779310
şunlara bakın hele ne sevimliler :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.trendyol.com/5-li-Polyester-Banyo-Seti/UrunDetay/33821/10779310
şunlara bakın hele ne sevimliler :)
Enemm çok güzel rengi, ben bunun beyazını görmüştüm alırım diyordm da niye yeşil yazıyor
Buzdolabına yapışanlardan bunlarr. Ay resmen ezberlemişim piyasayı her şey çok tanıdıkbenimki de bundan bak![]()
Sen de boğaydın değil mi?
Üstteki soruyu tekrarlayabilirim![]()
Bunu da gördüm de çok minik gibiydi yaa. Öyle mi gerçekte?benimki de bundan bak![]()
Hahah onu ben de anlamadım. Fotoda gri görünüp açıklamasında pembe yazan da vardı. Ne işseEnemm çok güzel rengi, ben bunun beyazını görmüştüm alırım diyordm da niye yeşil yazıyor
Buzdolabına yapışanlardan bunlarr. Ay resmen ezberlemişim piyasayı her şey çok tanıdık![]()
Hahaha hakkatenYAYIM AMA YÜKSELEN AKREP , AKREBİN DAHA ÇK ÖZELLİKLERİNİ TAŞIYORUM
BAKILDIĞINA GÖRE UCUNDA BOĞA DA VARMIŞ HER BURÇ VAR ÜZERİMDE MÜBAREK![]()
Aslında çok aşırı da küçük değiller ya yeterli olabilir.Bunu da gördüm de çok minik gibiydi yaa. Öyle mi gerçekte?
Hahah onu ben de anlamadım. Fotoda gri görünüp açıklamasında pembe yazan da vardı. Ne işse![]()
Anaamm arşivden neler çıktı ya hahahah
hoşgeldin canım :) nasıl gidiyor evlilik :)Merhaba kızlar:) nasılsınız:)
ben tersten gidiyorum:) çeyizimi dizmeye başladım:) şimdi mobilya bakıyorumda marka önerisi olan var mı :)
bu bernardo sanırım diğeri bievdi canım. bievinki baya küçük.
Hoşgeldin evli hatun :)Merhaba kızlar:) nasılsınız:)
ben tersten gidiyorum:) çeyizimi dizmeye başladım:) şimdi mobilya bakıyorumda marka önerisi olan var mı :)
Ben almıştım :)
Ayy güle güle kullan kuzu çok şeker yaaBen almıştım :)
Yok ya yazık etme zaten evlendikten sonra da beğenip beğenip alıcaz. İş arşivinden bu zatenAnaamm arşivden neler çıktı ya hahahah
Ay benim kendi yaptığım minnak kavanozlarım vardı ama ya onlara günah di miii
Nomrla tuzluk falan alsam yeter heralde bana![]()
Her marka yapmış neredeyse ya :)hoşgeldin canım :) nasıl gidiyor evlilik :)
bu bernardo sanırım diğeri bievdi canım. bievinki baya küçük.
Saol kuzu bunun büyükleri yağlığı falanda var hatta :)Ayy güle güle kullan kuzu çok şeker yaa
Ya deme öyle şeyler demeeeSaol kuzu bunun büyükleri yağlığı falanda var hatta :)
Dimiii ama @Conchiglia diyo kiii yağlığı falan da varmıııışYok ya yazık etme zaten evlendikten sonra da beğenip beğenip alıcaz. İş arşivinden bu zaten![]()
Ayyy bilemedim ya boşver tamam yağlığı napcan kiYa deme öyle şeyler demeee![]()
Hahaha desin ben kendi yağlığımı kendim yaparımDimiii ama @Conchiglia diyo kiii yağlığı falan da varmıııış![]()