Ayy evet senin provayı ben de heyecanla bekliyorum hahahbendeeeeeeallahtan iş çıkışı gelinlik provam var
keyifler yerine gelir
![]()

Elinde belgelerle dön provadan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy evet senin provayı ben de heyecanla bekliyorum hahahbendeeeeeeallahtan iş çıkışı gelinlik provam var
keyifler yerine gelir
![]()
ne güzelll :)bendeeeeeeallahtan iş çıkışı gelinlik provam var
keyifler yerine gelir
![]()
inşAyy evet senin provayı ben de heyecanla bekliyorum hahah
Elinde belgelerle dön provadan![]()
Ayyy tabi ki şaka kuzuuummmAşk olsun![]()
tamam o zamanAyyy tabi ki şaka kuzuuummm
Öyle şey olurmuymuş hiiiç :)
Bana da yarın tatil haberi geldiii! Rahat bi nefes alabilirimmmm
Tekmisin kiii başka çalışan yokmuydu bizden yarın?tamam o zamanne güzell ben burda bi başıma kendi kendime konuşurum :)
Ben gelince bi sessizlik oluyo bak iki gündür![]()
Üzülmeee seni yanlız bırakmayacağımmtamam o zamanne güzell ben burda bi başıma kendi kendime konuşurum :)
Ya valla güldürdünüz beni he hahahben gelincede öyle oluyor sanki ya, hani sevilmeyen biri ortama girince herkes susar ya, öyle hissediyorum kendimi yahu![]()
Ya valla güldürdünüz beni he hahahÖyle şey olur mu kuzular .
Bence hep aynı vakitler geldiğiniz için oluyo o tamamen
Daha çok zaman ayırın bizeee![]()
SanırımTekmisin kiii başka çalışan yokmuydu bizden yarın?
Arada selam veririz biz sana![]()
ben gelincede öyle oluyor sanki ya, hani sevilmeyen biri ortama girince herkes susar ya, öyle hissediyorum kendimi yahu![]()
ben gelincede öyle oluyor sanki ya, hani sevilmeyen biri ortama girince herkes susar ya, öyle hissediyorum kendimi yahu![]()
Ay bende çok güldümYa valla güldürdünüz beni he hahahÖyle şey olur mu kuzular .
Bence hep aynı vakitler geldiğiniz için oluyo o tamamen
Daha çok zaman ayırın bizeee![]()
Ay telefondan olmuyo ya çok gıcık. Bazen bakim diyorum evde bişeye cevap yazcam bi takılıyo uğraş dur sonra.ben gün içinde pek dahil olamıyorum ya, telefondan da zor oluyor
![]()
Hahaha sen de kuzumSanırımsaoll çok iyisin
![]()
Ayyy canımm yaÜzülmeee seni yanlız bırakmayacağımm![]()
yok kuzu yok ben takılıyodum öyle tesadüf arada denk geliyo işler zamansız sorun orda
![]()
Ay bende çok güldümkendi adıma ben şi boşluyorum takılıyoum takılıyorum
gün bitmeden hazırlamam gereken raporlarım var tam ona yoğunlaşıyorum siz geliyorsunuz
![]()
Ayy kıyamam yaa olurmu öyle şey ortakay ne bilim istenmeyen çocuk gibi hissettim bir an kendimi![]()