2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayyy çok iyi ya :KK70: bunu görünce öğrenciyken verilen ödevler geldi aklıma kafamızı keser başka yere yapıştırmamızı isterlerdi :KK70:
Hahah muhteşem sanat ederleri çıkardı o ödevlerden hep zaten aah ahh :D
Bize yaptırmadı kimse arkadaşlarım yapınca kıskanıyodum ben :D
Küçükken kağıt kesip biçmeyi çok severdim de. Evde eksip eksim bi yerlere saklıyomuşum annem anlatınca ilk günki gibi kızar haha :D

Nasıl ödevmiş o ben niye hatırlamadım öyle şeyler :KK70: Eğlenceliymiş :KK70:
Aaa size de evrmemişler demek o ödevlerden . Halbuki senin için çok iyi bi alt yapı olabilirdi haha :D
Bu arada diğerini iptal edip aldım bunu bakalım ne çıkacak :D

Aaa size de evrmemişler demek o ödevlerden . Halbuki senin için çok iyi bi alt yapı olabilirdi haha :KK70:
Bu arada diğerini iptal edip aldım bunu bakalım ne çıkacak :KK70:
Değil mi ama :D O zamandan içimde kalmış olacak sürekli burda maket yapıyorum ofisi ana sınıfına çevirdim. Kil getirip oynamışlığım bile var :D
Çok güzel olucak bence :D

Değil mi ama :KK70: O zamandan içimde kalmış olacak sürekli burda maket yapıyorum ofisi ana sınıfına çevirdim. Kil getirip oynamışlığım bile var :KK70:
Çok güzel olucak bence :KK70:
Bak sen de çocukluğuna inip sorunu çözdün işte hahaha :D
Maşallah sana kil getirip oynamış bide :D :D

Sizde yokmuydu :KK70: bu photoshop programı öğrenirken verirlerdi bi ünlüyle falan bi yerde resmimizi yapardık :KK70: ne ezikceymiş d:
Hahaha yok photoshop dersi görmedim ben ya ondan demek. Ben makasla falan ilkokul ödevi sanmıştım :D

:KK45::KK45: aman görmezden gel en iyisi..aynı dili konuşmuyorsanız yakınında bulundurma :KK53:

bi kez yanıma geldi nişanda oturdu konuştu.yapabilceğim bişey varsa eşya yerleştirirken falan çağır beni dedi.ortalığı karıştırmaya hiç niyetim uok kendisi çok laubaliymiş.yani yakınımda bulundurmayı bende düşünmüyorum.:KK53:

Back
X