Ay çok güzel olucak he çok beğendim bu tütü bluz olayınıHahaha en azından düz duruyo ve kolları var . Bacaklarına bronzlaştırıcı sürmüş olabilir yanii ne var bunda hahaha![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok güzel olucak he çok beğendim bu tütü bluz olayınıHahaha en azından düz duruyo ve kolları var . Bacaklarına bronzlaştırıcı sürmüş olabilir yanii ne var bunda hahaha![]()
ayyy çok iyi yaBu da benden olsunÇarpıldı
Altı esmer üstü beyaz
![]()
Nasıl ödevmiş o ben niye hatırlamadım öyle şeylerayyy çok iyi yabunu görünce öğrenciyken verilen ödevler geldi aklıma kafamızı keser başka yere yapıştırmamızı isterlerdi
![]()
Ayyy ağzından bal damladı yaa hadi İnşallah !Ay çok güzel olucak he çok beğendim bu tütü bluz olayını
Hahah muhteşem sanat ederleri çıkardı o ödevlerden hep zaten aah ahhayyy çok iyi yabunu görünce öğrenciyken verilen ödevler geldi aklıma kafamızı keser başka yere yapıştırmamızı isterlerdi
![]()
Aaa size de evrmemişler demek o ödevlerden . Halbuki senin için çok iyi bi alt yapı olabilirdi hahaNasıl ödevmiş o ben niye hatırlamadım öyle şeylerEğlenceliymiş
![]()
Değil mi amaAaa size de evrmemişler demek o ödevlerden . Halbuki senin için çok iyi bi alt yapı olabilirdi haha
Bu arada diğerini iptal edip aldım bunu bakalım ne çıkacak![]()
Bak sen de çocukluğuna inip sorunu çözdün işte hahahaDeğil mi amaO zamandan içimde kalmış olacak sürekli burda maket yapıyorum ofisi ana sınıfına çevirdim. Kil getirip oynamışlığım bile var
Çok güzel olucak bence![]()
Sizde yokmuyduNasıl ödevmiş o ben niye hatırlamadım öyle şeylerEğlenceliymiş
![]()
Hahaha yok photoshop dersi görmedim ben ya ondan demek. Ben makasla falan ilkokul ödevi sanmıştımSizde yokmuydubu photoshop programı öğrenirken verirlerdi bi ünlüyle falan bi yerde resmimizi yapardık
ne ezikceymiş d:
Hahaha yok photoshop dersi görmedim ben ya ondan demek. Ben makasla falan ilkokul ödevi sanmıştım![]()
Aaa ben de onu diyoduuum.Hahaha yok photoshop dersi görmedim ben ya ondan demek. Ben makasla falan ilkokul ödevi sanmıştım![]()
Ne güzel ya bende bu saatlerde çıkmak istiyorum :)Aaa ben de onu diyoduuum.
Minibusten yaziyorim asla kacirmam hahah
aman görmezden gel en iyisi..aynı dili konuşmuyorsanız yakınında bulundurma
![]()
Bi meraklıgil olmak bunu gerektirirAaa ben de onu diyoduuum.
Minibusten yaziyorim asla kacirmam hahah
7ye kadar ben de buradayım üzülmeNe güzel ya bende bu saatlerde çıkmak istiyorum :)
Senle ben buranın demirbaşı oldukBi meraklıgil olmak bunu gerektirir
7ye kadar ben de buradayım üzülme
Artık havanın sıcaklığından söylenebileceğimiz zamanlar geliyor sanki![]()