Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo baya çok olmuş girmeyeli. Ne oldu ki acaba o da mı deşifre olduEvet ya nerde @zeroglu merak ettim şimdiii
Ayy bilemedim yaa çok meraklandım 1 hafta olmuşşşOoo baya çok olmuş girmeyeli. Ne oldu ki acaba o da mı deşifre oldu![]()
Tatil falan girdi ya araya belki ondandır :/Ayy bilemedim yaa çok meraklandım 1 hafta olmuşşş
Koşamadı
Uuu beybi maaş günü bugün![]()
KoşamadıNevresim takımı beğendim ölçü olmadı, Tepsi beğendim küçücük çıktı. Neyse yeni hedefler edinirim kendime. İnşallah a101deki çatal bıçak setini kapar annem
![]()
Olabilliiir belki deeTatil falan girdi ya araya belki ondandır :/
HahaKoşamadıNevresim takımı beğendim ölçü olmadı, Tepsi beğendim küçücük çıktı. Neyse yeni hedefler edinirim kendime. İnşallah a101deki çatal bıçak setini kapar annem
![]()
Haha ben de ondan istiyorum aynen. Ütü masası da çok ucuz da annem alma dedi çok dandikmişmişya bende şu çamaşır askısını almak istiyorum 23 lira.teyzeler bırakır inşallah bana![]()
Haha ben de ondan istiyorum aynen. Ütü masası da çok ucuz da annem alma dedi çok dandikmişmiş
Çamaşır askısını alayım ama yanii ne olacak
Hadi bakalım İnşallah alabiliriizbizde aynısını düşündük annemle.ütü masası iyi olmazda çamaşır askılığını alabilirim.![]()
Bi de dikiş kutusu istiyoruuuum![]()